Şimdi Ara

Otokuplör diye bir şey duydunuz mu, ne işe yarar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu forumlarda yanlış anlamalar olabilir.neticede karşılıklı konuşulmuyor.bir şey yazıyorsun.yarım saat sonra tekrar iki kelime.
    neyse boşverin yahuu.

soruyu soran arkadaşlar nerede?
  • soruyu soran arkadaslar burda..
    yanlış anlasılmada olsa hemen iki kelime yanlış olsa dalga geçilmez..
  • r2d2droids arkadaşımız forumda herkese yardımcı olmaya çalışan ve bilgilerini karşılıksız,kolayca paylaşan bir arkadaşımız.Bu sözleri haketmiyor.

Elektronik parçaların adını doğru dürüst yazamayanlarada yardım ediyor ve alay ettiğini görmedim.

Binbaşı olmak çok önemli ise bir sürü başlık var üçer beşer yazarsın mesaj sayın artar hatta yüzbinbaşı bile olabilirsin.

• ne olmuş yanlış yazmışsak,hayatını kontrol et bakalım herşeyi dogru yazıyonmu.!
  • Yanlış yazmana rağmen ,alay etmeden,sorup öğrenmek isteğini anlayışla karşıladık ve cevapladık.
    Değmezmişsin...
  • eloko eyvallah sagolasın
  • "Elektronik parçaların adını doğru dürüst yazamayanlarada yardım ediyor ve alay ettiğini görmedim."
    sence bu alay etme değilmi.
  • konunuza uzak oldugum icin cehaletimi bagislayin ama okuduklarim kadarindan fikir yurutmek gerekirse bilgisayarinizin cikisi zayif ise once duruma gore inverting veya noniverting bir logic buffer ile once sinyali guclendirin. daha sonra elde edilen sinyal ile optocoupler'i surun.( eger kullanilacak optocoupler led girisli ise araya konulacak olan buffer pull-up resistor ile calisan open-drain output bir buffer olmalidir) diger onemli bir nokta da kullanilacak olan optocoupler data iletimi icin kullanilacagindan normal degil high speed logic optocoupler olmalidir.eger CMR slew-rate'i sizin icin cok onemli degil ise piyasada bulunan 6N137'yi kullanabilirsiniz sanirim.ama dedigim gibi konuya uzak oldugum icin ve data hizlarinizi bilmedigim icin benimki sadece fikir...saygilar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.