Bildirim
otomatik aile arabasi ariyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Civic var bende
191095538
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim hocam.. Gordum aracinizi.. Yuksek km korkutuyor beni.. Hayirli satislar..
Yorumlarinizi takip ediyorum.. Araciniz bana uymuyor ama sizin gibi insanlardan arac almak isterdim.. Bunu da soylemek istedim ayrica..
quote:
Orijinalden alıntı: muallimpolice
Yorumlarinizi takip ediyorum.. Araciniz bana uymuyor ama sizin gibi insanlardan arac almak isterdim.. Bunu da soylemek istedim ayrica..
Eyvallah hocam teşekkür ettim.
Km algısı maalesef ülkemizde var bir tek...
Honda konusunda şunu söylemek isterim modelleri içinde en az km ye sahip araçtır.
Ben bundan önce 250 k da Accord kullandım paraya sıkıştım sattım yoksa hala binerdim.
İlk aracım yine civic ti 180 de aldım 195 de sattım satarken 15 kişi belki araca baktı..
Honda nın km sıkıntısı ve ikinci el sıkıntısı yoktur neden? Çünkü sorunsuzdur motoru yürüyeni en az problem çıkartan araçtır.
4 araç kullandım yaşım 32 3 honda 1 Toyota yani benim size tavsiyem Benim aracı almayın ama Civic alın yada Honda
İnşallah gönlümüze göre araç buluruz
Bende civic i satıp kısmetse accord alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevabiniz icin tesekkur ederim hocam.. Honda city ve honda jazzlara bakiniyorum acikcasi.. Ama nasip.. Degerli yorumlariniz icin tesekkurler..
City sahibiyim. Aile icin kesinlikle tavsiye ederim. Sedan,bagaj genis,yakit az. Masrafsiz araba. Ama tipi cok kotu :)
Evet tipi kotu ama ici hos duruyo :) satiyo musunuz :)
Manuel ama benimki :)
Otomatik mi peki :)
bende merak ediyorum honda city otomatiği
kullanan varsa biraz yorum yazabilir mi araç hakkında,göğüs malzeme kalitesi,süspansiyonlar,kronik sıkıntılar,yakıt tüketimi,lpg ile kullanılıyorsa sıkıntı var mı?,şanzıman yorumları,yedek parça,hızlanma -
City alacaksanız 2009 ve sonrası kasa alın onun tipi daha güzel
Kullanmadım ama kronik sorun yok diye biliyorum sadece honda nın ufak motoru var ş içi için ürettiği
Piyasası civic kadar gitmez ama Accord veya Legend kadar yavaşta değildir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X