Şimdi Ara

OTOMATİK ARABA TAVSİYE,,LANCER,CİVİC,COROLLA,OCTOVİA,FOCUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam yanlış anlaşılma olmasın ben siz 1.6 otomatik alacaksınız sandım ama ben bu nedenle 1.6 otomatik verilerini verdim 0-100'de.

1.5 otomatiğinde daha farklı olabilir.

Bir de sıfır düşünürseniz 40.000-45.000TL civarı :

Mitsubishi Attrage 1.2 CVT Intense bakın derim donanım vs. olarak ben ne kadar yakından görmesem de hoş bir araç gibi durdu.

Teknik verileri için:

http://www.arabalar.gen.tr/mitsubishi-attrage-1-2-cvt-intense-i4699.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam yanlış anlaşılma olmasın ben siz 1.6 otomatik alacaksınız sandım ama ben bu nedenle 1.6 otomatik verilerini verdim 0-100'de.

1.5 otomatiğinde daha farklı olabilir.

Bir de sıfır düşünürseniz 40.000-45.000TL civarı :

Mitsubishi Attrage 1.2 CVT Intense bakın derim donanım vs. olarak ben ne kadar yakından görmesem de hoş bir araç gibi durdu.

Teknik verileri için:

http://www.arabalar.gen.tr/mitsubishi-attrage-1-2-cvt-intense-i4699.html

yaaa,,arkadaş yine,,hız sabitleme yokkk,,2004 model skodada var,,ama bunda yok,,,teşekürler paylaşımınız için,,,bu ara esp göremedim varmı donanımında

• Arkadaşlar lancer'ın otm şanzımanlının fabrika verisine çok takılmayın o araç 0-100'de Düz vites'inden 0.8-1 saniye civarı ancak geç hızlanıyor 14 saniye civarında 120'ye ulaşıyor.Mıtubıshı lancer yakıt tüketimindede performans'tada fabrika verilerinin altına inebiliyor.Bu arada benim bu seçenekler arasında ilk tercihim Civic premium olurdu 2.ise Lancer alternatif olarak Elantra'da bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Arkadaşlar lancer'ın otm şanzımanlının fabrika verisine çok takılmayın o araç 0-100'de Düz vites'inden 0.8-1 saniye civarı ancak geç hızlanıyor 14 saniye civarında 120'ye ulaşıyor.Mıtubıshı lancer yakıt tüketimindede performans'tada fabrika verilerinin altına inebiliyor.Bu arada benim bu seçenekler arasında ilk tercihim Civic premium olurdu 2.ise Lancer alternatif olarak Elantra'da bakabilirsiniz

evet benim gönlümdede o var ama,,,araç 142 binde,,,üstelik 30 bin tl hasır kaydı var,,ama serviste onarım görmüş,,,son 32 diyor,,,bir diğer düşündüren bagaj hacmi,,yol bilgisayarının olmayışı,,arada 3 kişi oturduğu zaman arka tarafının çok inmesi
  • lotusx34 L kullanıcısına yanıt
    Var yazıyor ABS'nin iki altında olduğu yazıyor ama sitesindeki broşürde tam yazmıyor.

ATSC denen şey sanırım ESP ile aynı görevi yapıyor.Emin değilim araştırın derim.

Şu da tanıtım broşürü:

http://www.mitsubishi-motors.com.tr/assets/upload/files/Attrage_Brosur.pdf

En son sayfa da donanımlar yazıyor.

Hız sabitleyici için bayiye sorun belki opsiyonlarda vardır ya da kendileri serviste takıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 15 Ekim 2014; 17:03:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.