Şimdi Ara

OTOMATİK ARABA TAVSİYE,,LANCER,CİVİC,COROLLA,OCTOVİA,FOCUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR OTOMATİK ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM,,AMA HERKEZ GİBİ İKİLEMDE KALDIM,KARAR VEREMEDİM,,BENİM İÇİN EN BÜYÜK KRİTER,,SORUNSUZ ÖMÜRLÜK ŞANZIMAN,DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ ÖZELİKLE ŞEHİR İÇİ,YETERLİ BAGAJ.... 2010 MODEL TAM OTOMATİK TOYOTA COROLA,,2010 MODEL LANCER 1.5 İNVİNİTE,,,2010 MODEL HONDA CİVİC PREMİUM,,VE 2006 MODEL SKODA OCTOVİA ELEGANCE 1.6 MPİ VEYA 2010 MODEL SKODA OCTOVİA 1.6 MPİ AMBİANTE OPTİMAL,,1.6 FORD FOCUS COMPFORT 2011 MODEL,,BU SAYDIKLARIM HEPSİ OTOMATİK,,HANGİSİ DAHA UYGUN KARAR VEREMEDİM,NE OLUR RİCA EDERİM BUNLARI KULANAN VE KIYASLIYACAK ARKADAŞLARIN GÖRÜŞLERİNE İHTİYACIM CAR,,YARDIMCI OLURSANIZ SUVİNİRİM,,TEŞEKÜRLER.....

• Siz ikilem değil çoklam arasında kalmışsınız.
  • Bu arada octovia değil Octavia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlardan herhangi birisini kullandınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotusx34

bunlardan herhangi birisini kullandınızmı

Hocam kullanmadım ama eski Skoda sahibiyim. Sorun olursa cevaplayabilirim o konuda..

• skoda octovia a5 kasa,,6 ileri otomatik,,,2006 model,,adam 39.000 istiyor o araba o parayı hak ediyormu,,birde 2006 model,,ama bir çocuğum olduğu için bagajı cezbediyor
  • Digerlerini bilmemde ailemizde eski kasa lancer var. 40 bin km iken aldk araci simdi 100 bin km de hala sıkıntısız calisiyor. Tabi kul yapisi ne olur ne olmaz bilinmez ama Lancer'in yeni kasasi bence hepsinden guzel ve modeli yuksek olmasina ragmen hepsinden daha uygundur . Kisaca ben lancer tavsiye ederim ancak 1.6 olanlarindan.Ayrica bagajida octavia ya yakindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiDelisii -- 15 Ekim 2014; 16:10:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zzoorroo kullanıcısına yanıt
    tabii,,piyasada o kadar model varki,,,sonuçta araç aldığınız zaman her alternatifi göz ardı etmemek lazım
  • TeknolojiDelisii kullanıcısına yanıt
    bagajı 560 litremi skoda gibi,,,çok iyimiş,,o zaman lancer almak lazım,,ama 1.6 otomatiği yok,,hepsi 1.5
  • quote:

bagajı 560 litremi skoda gibi,,,çok iyimiş,,o zaman lancer almak lazım,,ama 1.6 otomatiği yok,,hepsi 1.5

Yalniz yakindir dedim hocam 560 litre demedim
    Tabiki 1.6 daha iyi diye dedim ama 1.5 de kotu degildir.

Edit: 430 litreymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiDelisii -- 15 Ekim 2014; 16:19:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TeknolojiDelisii kullanıcısına yanıt
    Laguna 3 2,0t LPG li tavsiye ederim. D sınıfı başarılı bir araçtır. belirttiğiniz C sınıfı araçlardan her yönüyle üstündür. LPG ile yakıt tüketimi oldukça uygundur. Aile olarak kullanımda da oldukça geniş ve kullanışlıdır.

http://forum.donanimhaber.com/m_27231350/mpage_59/f_//tm.htm#97852942 dan takip edebilirsiniz.

benim yorumum 2000 cc altında DSG dışındaki şanzımanların başarılı olmadığı yönünde.
  • quote:

skoda octovia a5 kasa,,6 ileri otomatik,,,2006 model,,adam 39.000 istiyor o araba o parayı hak ediyormu,,birde 2006 model,,ama bir çocuğum olduğu için bagajı cezbediyor

Az daha bir pazarlıkla alınır. Lpg takacaksanız en uygun motorlardan biridir. Bagajı C sınıfının en genişidir belki. Golf altyapısına sahip Elegance alacaksanız gayet doludur. Yıl dışında pek üzmez sizi

• fiji@ytu kullanıcısına yanıt
    laguna eminim iyidir ama aracın dış görünüşü pek çekici gelmedi bana,üstelik 2 bin motor şehir içi yakıt ne olursa olsun ekonomik olmaz diye düşünüyorum,,malum vergiside cabası...
  • 2010 model 6 ileri otomatik,,octavia ambiante optimal,,2006 elegance a göre daha iyi bir tercih olmazmı,,,sonuçta aynı 1.6 mpi motor,,,gösterge paneli dot ekran daha şık,,34 diyor
  • 1.5 lancer 4 ileri vites.Bu yüzden yakıtı biraz fazladır.

Honda veya toyota olabilir.İkiside atmosferik,cvt ve de lpg'ye uyumludur.

• quote:

2010 model 6 ileri otomatik,,octavia ambiante optimal,,2006 elegance a göre daha iyi bir tercih olmazmı,,,sonuçta aynı 1.6 mpi motor,,,gösterge paneli dot ekran daha şık,,34 diyor

Ha onu görmedim. O daha iyi olur. Donanımı yeter zaten. Yine az bir pazarlıkla alınır yine

• Keomaa K kullanıcısına yanıt
    keşke civicin ön dizaynı,lancer,,,lancerında arka dizaynı civic olsaydı,,,,mitsubishi gibi bir dev,,neden hala 6 veya 7 ileri otomatik geliştirmedi hayret,,,hala 4 viteste ısrar ediyorlar....otomatikte civic 10 liter lancer 8 litre,,,yakıt ekonomisinde lancer avantajlı görünüyor,,şehirler arası bu ikili arasında her halde tüketim olarak bir fark yoktur
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    Lancer 4 ileri olduğu için yakıtı biraz fazla olacaktır aynı zamanda şanzıman aracı çok hantallaştırıyor.

Manuelin 0-100'ü 10.7 saniye iken otomatik 14.0 saniye 3.3 saniye gerçekten çok fazla bir süre bence.
  • quote:

keşke civicin ön dizaynı,lancer,,,lancerında arka dizaynı civic olsaydı,,,,mitsubishi gibi bir dev,,neden hala 6 veya 7 ileri otomatik geliştirmedi hayret,,,hala 4 viteste ısrar ediyorlar....otomatikte civic 10 liter lancer 8 litre,,,yakıt ekonomisinde lancer avantajlı görünüyor,,şehirler arası bu ikili arasında her halde tüketim olarak bir fark yoktur

Yok adamlar yapıyor da bizim ülkeye sokmuyorlar ötv yüzünden.Yoksa lancerın 1.8 6 ileri otomatiği de var.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    o zaman lancer şehir içi için uygun olabilir,,çünkü şehir içi trafiğinde 5.vites zaten lazım pek olmuyor,,aslında şunu düşünmek lazım,,,alt devirlerde lancer nasıl?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.