Bildirim
Otomatik araba tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Otomatik aldın mıbaştan kabul edeceksin sorun çıkma olasılığını yok öyle hem sol ayağı tatile hem de sorunsuz ha illa bi nebze sorunsuz isteesen cvt veya tork convertörlü tam otomatik makine bulacaksın 75 e de 2.el ccorolla ya da civic eski kasa olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 29 Ağustos 2018; 19:15:30 > -
Teşekkürler ama otomatikler içinde arızayı çok yapanları var birde en azından daha az arıza yapanlarına yönelmeli bence. Bir ara toyota da sıkıntı çok demişlerdi en azından kullanan varsa fikrini alalım. Hondalar eski otomatikleri çok tutulmuştu ama son 5 yıldır farklı bir şanzıman var galiba 7 ileri olan modeller.bunlarda sorun çok mu yaşanıyor fikir alsam fena da olmaz. -
Citroenler bu konuda cok tatlidir :) Citroen c4 2012 model ve uzeri. Hatta 70 bine kadar diyorsaniz Citroen DS4 oneririm. (koltugunda masaj bile var ust donanim bir arac) Suanki adi DS automobiles ve ikinci eli biraz sizi zorlayabilir ancak benim derdim begendigim bir araca binmek dunyaya bir kere geliyoruz diyorsaniz bakabilirsiniz.[DS4ler yari otomatikti yanlis hatirlamiyorsam F1 viteste var ve performansida iyidir] -
Teşekkürler tavsiye için. -
307 sorunlu çıktıysa bide 308 deneyin...
Şaka bi yana 2014 sonrası çılan 308ler tam otomatik sorunsuz. -
Evet tam otomatik olduğunu duymuştum ama nedense peugeot ve citroen in otomatiğine karşı antipati gelişti içimde. Fiyat uygun bulursam olabilir. -
benzinli olsun sorun istemiyorsan civic jazz elentra cereto corolla -
Otomatikle ilgili sorun yaşamak istemiyorsanız yarı otomatiklerden uzak durmanızı öneririm. İster tek ister çift kavramalı ikisinde de belirli periyotlarla arıza verip tamir işlemleri gerekiyor. Sorunsuzluk istiyorsanız tam otomatiklere yönelin. Civic, accord, corolla (cvt olanlar), elantra bunlara bakabilirsiniz. -
Teşekkürler Rush86 -
Güncel kasa (T9) makyajsız tam otomatik 308 bulabilirsiniz sanırım bu bütçeye ya da biraz üzerine. -
hyundai i30 -
Opel mokka -
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız ve ilginiz için. Daha önce skoda octavia 2012 manuel vardı elimde kalite olarak çok memnun kalmıştım Tek sıkıntım 8 valf hantal bir araçtı. Yağını değiştirip binilecek bir araçtı. Aklımın bir köşesinde de vardı acaba sizden bu araç için bir dönüt gelirmi diye konuyu açmıştım. Ama gelmedi. Octvia yı alacağı galiba arada bir dsg lerde sorun olduğu yazılsa da. Tekrar tekrar teşekkürler. -
Corolla 1.6 sol öneririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X