Bildirim
Otomatik araç park ederken sıralama (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Araç şanzımana yüklenip bıraktıgınızda araç ileri veya geriye oynuyor düz zemin bile olsa, fakat benim yaptığım şekilde araç hiç bir şekilde şanzımana oturmadan el freni çekiliyor ve ayak frenden çekildiğinde de araç hiç bir şekilde şanzıman kilidini zorlamadan yani ileri geri oynama hareketi yapmadan sabitlenmiş oluyor.Bunun yanlış olduğunu anlatan hiç bir teknik birşeye rastlamadım eğer teknik bir açıklama biliyorsanız lütfen yazın çünkü detayını bilince insan kendini zorlayıp diğer duruma alıştırıyor.quote:
Orijinalden alıntı: farukkk
Bu işlem yanlış el frenini çekip p ye alın.
Alıntıları Göster
P ye alıp el frenini çekmeden ayak frenini bıraktıgınızda araba hafif oynuyor fakat dedigim durumda direk el freni devreye girdikten sonra ayak frenini çekince araç el freniyle sabitlenmiş oluyor ve oynamıyor bunun ne gibi bir zararı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualWorld -- 26 Temmuz 2018; 13:9:47 >
-
Frene basmadan n den yukari gitmez ( r ve p ye) mandala da basmak gerekir onun icin de frene basmak gerekir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sıralama doğru hocam -
Park yerine yanaşırım,
1.Ayak frende basılı D'den 'N'ye alıyorum.
2.El Freni'ni Çekiyorum.
3.Tekrar Fren'e Basıp P'ye Alıyorum. -
Benimki gidiyor
Hatta o şekilde alışmışım şu anda bundan vazgeçmeye çalışıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer arabayı el frenine yüklerseniz N>P geçişi yaparken ayak frenine basmanıza gerek kalmaz. Değişen bir şey olmuyor çünkü el freni tutuyor zaten aracı.
Önemli nokta arabayı vitesten N'ye alıp el frenini çektikten sonra freni bırakmak. Araba el frenine oturduğu anda tamamdır.
Hatta bu işi düz zeminde yapmanın da pek bir esprisi yok aslında. Daha çok -az da olsa- eğimli yerlerde dikkat edilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 27 Temmuz 2018; 19:21:33 > -
Dsg ve edc şanzımanlı iki arabamız var yokuş harici bunu yapmıyorum.
o değilde uzun süre ışıkta bekleyeceğim nasılsa bari balatalar ölmesin diye n ye alıp bekleyen var mı hala
Ben direk el frenini çekiyorum, vitesi P'ye alıyorum ardından frenden ayağımı frenden çekip motoru durduruyorum. -
Yanlis yapiyorsunuz 1-2 yer degistiirecek az egim bile varda
Bu sekilde yuk frene biner.
naparsanız yapın o DSG birgün yine patlayacak ve yolda bırakacakquote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
DSG kullanıyorum bahsettiğin sıralamayı kullanıyorum ben de. Yükü şanzımana değil el frenine veriyorsun.
N'ye al.
El frenini çek.
Frenden kaldır.
P'ye al. -
Fren basılı
el freni
Fren basılı P ye al tamam -
Aracı durdurdunuz ayağınız frene basılı halde bekliyorsunuz, vitesi d'den p'ye alıp el frenini çekiyorsunuz ve frenden ayağınızı çekiyorsunuz. Araç yerinden hareket etmiyor. Bu kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X