arkadaşlar bilgisayarı otomotk olarak müzikle nası açabilrim öle bi program varmı acaba??? alarm gibi....
bildiğim kadarıyla biostan süre belirleyip bilgisayrı açabiliyordun. Windows başlangıcınada müzik ekledin mi tamamdır.
Önce Auto Power-on & Shut-down'u sistemine kuruyosun! Ordan pc nin sabahları kaçta açılacağını ayarlıyosun.
Ve ordan pc aile birlikle açılmasını istediğin programı seçiyosun (yani istediğin müzik) veya uyanmak istediğin müziği sürükleyerek Başlat/programlar/başlangıç içine koyuyosun
cok teşşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: asamoah
cok teşşekkürler
Rica ederim
ben de daha yeni yükledim programı ama acılınca nasıl bi sarkı calınacak onu bilmiyodum sen sölemişin arkadasım cok saol.
ya kusura bakma bişi daha sorucam yapamadım da...programı kurdum fakat sadece bilgisayar açıkken müziğin çalmasını sağlayabildim , kapalıyken yapamadım bi daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim...
ya kusura bakma bişi daha sorucam yapamadım da...programı kurdum fakat sadece bilgisayar açıkken müziğin çalmasını sağlayabildim , kapalıyken yapamadım bi daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim...
bilgisyar kapalıyken , nasıl olacak o
İlk olarak sabah kaçta Pc nin açılmasını istiyosan o saate prgramı ayarla Daha sonra Pc nin açılmasını istediğin saate 2 dk ilave edip açılmasını istediğin şarkıyı seç!
arkadaşım yani programdan hem bilgisayar açma hemde müzik çalmayı seçip , bilgisayar açılınca otomatik olarak müzik çalmasını istiyorum...demin biraz değişik söledim heralde ama bunu demek istiyordum...
allah razı olsun çok teşşekkurler bidaha... ellerin dert görmesin noxii
quote:
Orjinalden alıntı: asamoah
allah razı olsun çok teşşekkurler bidaha... ellerin dert görmesin noxii
Senden de razı olsun
Windows'un otomatik açılmasını nasıl yaparsın bilmem ama otomatik kapatabilme programı var isterseniz
istediğin şarkıyı C:\WINDOWS\Media klasörüne at ve adını Windows XP Başlat yap, PC açıldığında o müzik çalsın
quote:
Orijinalden alıntı: noxii
Önce Auto Power-on & Shut-down'u sistemine kuruyosun! Ordan pc nin sabahları kaçta açılacağını ayarlıyosun.
Ve ordan pc aile birlikle açılmasını istediğin programı seçiyosun (yani istediğin müzik) veya uyanmak istediğin müziği sürükleyerek Başlat/programlar/başlangıç içine koyuyosun
eyvallah hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme