Şimdi Ara

otomatik bilgisayar açmak(müzikle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarı otomotk olarak müzikle nası açabilrim öle bi program varmı acaba??? alarm gibi....

• bildiğim kadarıyla biostan süre belirleyip bilgisayrı açabiliyordun. Windows başlangıcınada müzik ekledin mi tamamdır.
  • Önce Auto Power-on & Shut-down'u sistemine kuruyosun! Ordan pc nin sabahları kaçta açılacağını ayarlıyosun.

Ve ordan pc aile birlikle açılmasını istediğin programı seçiyosun (yani istediğin müzik) veya uyanmak istediğin müziği sürükleyerek Başlat/programlar/başlangıç içine koyuyosun
  • cok teşşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: asamoah

cok teşşekkürler
    Rica ederim
  • ben de daha yeni yükledim programı ama acılınca nasıl bi sarkı calınacak onu bilmiyodum sen sölemişin arkadasım cok saol.
  • ya kusura bakma bişi daha sorucam yapamadım da...programı kurdum fakat sadece bilgisayar açıkken müziğin çalmasını sağlayabildim , kapalıyken yapamadım bi daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya kusura bakma bişi daha sorucam yapamadım da...programı kurdum fakat sadece bilgisayar açıkken müziğin çalmasını sağlayabildim , kapalıyken yapamadım bi daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim...

bilgisyar kapalıyken , nasıl olacak o
  • İlk olarak sabah kaçta Pc nin açılmasını istiyosan o saate prgramı ayarla
    Daha sonra Pc nin açılmasını istediğin saate 2 dk ilave edip açılmasını istediğin şarkıyı seç!

• arkadaşım yani programdan hem bilgisayar açma hemde müzik çalmayı seçip , bilgisayar açılınca otomatik olarak müzik çalmasını istiyorum...demin biraz değişik söledim heralde ama bunu demek istiyordum...
  • allah razı olsun çok teşşekkurler bidaha... ellerin dert görmesin noxii
  • quote:

allah razı olsun çok teşşekkurler bidaha... ellerin dert görmesin noxii
    Senden de razı olsun
  • Windows'un otomatik açılmasını nasıl yaparsın bilmem ama otomatik kapatabilme programı var isterseniz

istediğin şarkıyı C:\WINDOWS\Media klasörüne at ve adını Windows XP Başlat yap, PC açıldığında o müzik çalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxii

Önce Auto Power-on & Shut-down'u sistemine kuruyosun! Ordan pc nin sabahları kaçta açılacağını ayarlıyosun.

Ve ordan pc aile birlikle açılmasını istediğin programı seçiyosun (yani istediğin müzik) veya uyanmak istediğin müziği sürükleyerek Başlat/programlar/başlangıç içine koyuyosun

eyvallah hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.