Şimdi Ara

Birden fazla BlueStacks açmak mümkün mü??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clash of Clans oynuyorum. 2 tane hesabım var. 1 tanesini bilgisayarımda bluestacks ile açtım. Diğerini de aynı şekilde bilgisayardan açmak istiyorum. Bir kaç şey denedim ama hiç biri işe yaramadı ;

1- BlueStacks yerine Genymotion ile android işletim sistemini çalıştırdım. Ancak google play'den clash of clans indirilemiyor, aygıt uyumlu değil hatası veriyor. apk olarak indirip kurmayı denedim o da kurulamadı aynı hatadan dolayı.

2- Oracle VirtualBox ile sanal işletim sistemi olarak windows xp kurdum. Bir çok yol denedim ancak Bluestacks grafik kartı olmamasından dolayı kurulamadı. Çok araştırdım bu konuyu eski bir setup buldum. Onu kurdum. Onda da ayrı bir hata verdi. Orca ile editledim ancak değişen pek bir şey olmadı.

3- Andy ismindeki emulatoru kurmayı denedim ancak onun da sonu hüsran oldu.

Şimdi sizden isteğim, bilgisayarımdan birden fazla bluestacks açabilir miyim?

Ya da bildiğiniz farklı bir çözüm var mı?

• Pentatonix P kullanıcısına yanıt
    bir bilgisayardan bluestacks ile 2 hesap birden açamazsın. Çakışırlar. Daha fazla bluestacks ile ilgili merak ettiğin bir şey varsa bu sitede yazmışlar. Gördüm faydası da oldu. İnşallah işine yarar.
    http://teknolojikusu.com/bluestacks-nedir/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojikusu

bir bilgisayardan bluestacks ile 2 hesap birden açamazsın. Çakışırlar. Daha fazla bluestacks ile ilgili merak ettiğin bir şey varsa bu sitede yazmışlar. Gördüm faydası da oldu. İnşallah işine yarar.
    http://teknolojikusu.com/bluestacks-nedir/

Process Explorer diye bir programdan bahsettiler. Onu deneyeceğim.

Verdiğiniz siteyi de inceledim, bluestacksi başka nasıl birden fazla açabileceğim hakkında bir bilgi verilmemiş, teşekkür ederim yine de ilgiliniz için.

• Droid4X kullanabilirsiniz
  • Process ile 2 adet oyun açilabiliyordu ama coc için denemedim.
  • Hesap ekle de ayarlar hesap bolumune gir coc a gir baglandi kismina bas hesap degistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bluestacks adlı programı açıp oradan ayarlara gir hesap ekle olur. hatta youtubede videoları var.
    https://www.youtube.com/watch?v=-3vGuRcJds0 bu linkteki videoda var nasıl yapıldığı hatta bluestacks ile yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi_adam

Droid4X kullanabilirsiniz

Hiç denemedim, duymadım da. Araştırayım ne işe yaradığını..

quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Process ile 2 adet oyun açilabiliyordu ama coc için denemedim.

Sizce açabilir mi :)

Konuma cevap veren diğer arkadaşlara da teşekkür ederim, ancak benim yapmak istediğim farklı hesaplar ile bluestacks'e giriş yapmak değil. Bilgisayarımda aynı anda 2 tane emulator ile clash of clans açıp bunları ayrı ayrı botta kastırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentatonix

quote:

Orijinalden alıntı: kedi_adam

Droid4X kullanabilirsiniz

Hiç denemedim, duymadım da. Araştırayım ne işe yaradığını..

quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

Process ile 2 adet oyun açilabiliyordu ama coc için denemedim.

Sizce açabilir mi :)

Konuma cevap veren diğer arkadaşlara da teşekkür ederim, ancak benim yapmak istediğim farklı hesaplar ile bluestacks'e giriş yapmak değil. Bilgisayarımda aynı anda 2 tane emulator ile clash of clans açıp bunları ayrı ayrı botta kastırmak istiyorum.

Hocam bluestack gibi internetten falan bak güzel programdır

• hesap ekle öyle yap haa dersen ben 2 ayrı ekranda oynuyacam ona bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lollevel01

hesap ekle öyle yap haa dersen ben 2 ayrı ekranda oynuyacam ona bişey diyemem.

Aynen öyle, bot kullandığım için iki farklı ekranda açıp botları ayrı ayrı çalıştıırmak istiyorum
  • Dostum illa aynı anda açmana ne gerek var hesap ekle bir ona gir bir buna
  • aynı olayı bende yapmak istiyorum fakat denemedim aklımda 1 2 yöntem var aslında.bluestacks programını C ye kurup sonra programı yenden indirip D ye kursak olmaz mı bu yöntemle bazı oyunları açabiliyorduk istersen bir dene :)
  • wmvare workstation 11 kur. grafik kartını kendi kartı gibi kullandırıyor. onunla kullanılıyor . wmvare de seçeneklerden grafik ayarlarında 3d ayarını aç kolay gelsin ;)
  • Dediğin herşeyi kendim de denedim olmadı; bluestacks'tan 3 farklı hesaptan giriyorum şimdi....Virtual toolbox kurarsın ama ekran kartını görmediği için de bluestacks'ı kuramazsın,kurarsın diyen yalan söyler ki epey araştırdım zamanında da...Andy kurup yapan var; hatta videoları da var ama andy de büyük problem var; ben kurdum ama bir türlü randıman alamadım; sıkıntılı açıkçası...Harddisk'imde 3 ayrı sistem bağımsız çalışıyor ama 'aynı' anda kasmak malesef imkansız olduğu için de bir bluestacks'tan farklı hesaplara giriyorum ben de....
    Tek aklıma takılan ve denemediğim, acaba eski bir bluestacks sürümünü kurunca yenisinden bağımsız çalışır mı? bunu denemedim bak...sonu. alırsan görmek isterim ben de;kolay gelsin...
  • arkadaşlar pc nizde iki farklı kullanıcı açın bi tanesine girin bluestack acın botunuzu kurun daha sonra ctrl+alt+L tusuna basıp ıkıncı kullanıcıya geçin bide orda aynı işlemi yapın bunu deniyen oldumu acaba işe yararmı ne derseniz
  • Oturumu kapatınca bot da hata verir bence. Vmware kullanın arkadaşlar, windows 7 kurdum oldu. Ancak çok fazla ram yiyor. Ram %60-70 lere çıkıyor pcde 8 gb ram olmasına rağmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.