Şimdi Ara

otomatik corollamı civicmi?? (0 km) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizel corollayı alırdım, şanzıman da ağırdır ama sıkıntılı değildir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: mesuteyc

yarı otomatik vites 1.4 motor dizel toyota corollamı. 1.6 fabrika çıkışı pgli honda civicmi.. hondanda dizel yok malesef..

fiat egeadadüşünüyorum aslında ama fiata güvenemiyorum. 1.6 dct şanzuman 120 beygir 320 tork çok cezbedici. ancakotomatik vitesi bu fata yeni satışa giriyor. biraz riskli gibi geldi.

arabayı en az 5 yıl belki 10 yıl kullanırım.
    yıllık 20bin km yaparım. 15 bin de olabilir 25 binde olabilir. km de 20 kuruş yada 25 kuruş yakması çok önemli değil.

tecrübesi olan arkadaşlardan kıyaslamadaki benim için en büyük etken bayırda tıkanmaması 3. vitese alıp arabayı basbas bağırtmaktan skıldım 2004 bora vardı bugün sattım. o yüzden gönlüm dizelden yana. ancak 90 beygir 2005 nm tork da düşündürüyor..

hocam çok küsaratlı bı adamsın

arabayı 5 yılmı 10 yılmı kullancan
    yılda 15bınmı 20bınmı 25 bınmı yapcan
    km de 20kruşmu 25 kuruşmu yaksın

gönnünün sesinı dinle yorma ahaliyi

gecen sene ankarada oturuyordum 25bin km yaptim bu sene mardine tasindim 15i gecerim gibi. meslek dolayisiyla tasiniyorum. yasadigim yere gore. 5 6 yil kullanip 100 bin km civari yaparim diye dusundum. kmde 20 25 yakmasi onemli degil yazmistim zaten. ekonomiden ziyade performans ve dayaniklilik. performansa orta duzey yani yokusda bayilmasin uzun yolda yeter sehir icinde cokda skinti degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesuteyc M kullanıcısına yanıt
    Hocam gönlunu dinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel otomatik corolla tercih etmezdim yerinde olsam.Otomatik olacaksa benzinli corolla sorunsuz.civicte yeni kasa geliyor düşünülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.