Şimdi Ara

otomatik corollamı civicmi?? (0 km)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarı otomatik vites 1.4 motor dizel toyota corollamı. 1.6 fabrika çıkışı pgli honda civicmi.. hondanda dizel yok malesef..

fiat egeadadüşünüyorum aslında ama fiata güvenemiyorum. 1.6 dct şanzuman 120 beygir 320 tork çok cezbedici. ancakotomatik vitesi bu fata yeni satışa giriyor. biraz riskli gibi geldi.

arabayı en az 5 yıl belki 10 yıl kullanırım.
    yıllık 20bin km yaparım. 15 bin de olabilir 25 binde olabilir. km de 20 kuruş yada 25 kuruş yakması çok önemli değil.

tecrübesi olan arkadaşlardan kıyaslamadaki benim için en büyük etken bayırda tıkanmaması 3. vitese alıp arabayı basbas bağırtmaktan skıldım 2004 bora vardı bugün sattım. o yüzden gönlüm dizelden yana. ancak 90 beygir 2005 nm tork da düşündürüyor..

• Bağirttirmaktan sıkıldıysan civici ele.
  • Ben Corolla alırdım.Dizel motoru abartıldıgi kadar değil.Calışma karakteri ve tüketimide başarılı..
    Kullanmadan karar vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 20 Eylül 2016; 19:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Ben Corolla alırdım.Dizel motoru abartıldıgi kadar değil.Calışma karakteri ve tüketimide başarılı..
    Kullanmadan karar vermeyin.

benzinli otomatiğini kullandım. hem şanzumanı farklı hemde yakıt türü.. o fena değildi. bayırda denemedim ama :)
  • civic alırsanız yine bağırtacaksınız kullanan biri olarak söylüyorum. onun dışında güzel araba içi dışı corolladan iyi geliyor bana
  • Corolla derim diz mesafesi iç hacmi servis kalitesi dizel sessiz motor..
  • Japon her türlü bağırır
  • Toyota'nım dandik MMT şanzımanına güveniyorsun ama fiat'ın alfa romeo'da çoktandır kullanılan çift kavramalı şanzımanına güvenmiyorsun.

Üstelik fiat motor olarak da Toyota'dan çok daha üstün.
  • Madem benzin Lpg düşünüyorsunuz en mantıklısı benzin Lpg corolla cvt
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Toyota'nım dandik MMT şanzımanına güveniyorsun ama fiat'ın alfa romeo'da çoktandır kullanılan çift kavramalı şanzımanına güvenmiyorsun.

Üstelik fiat motor olarak da Toyota'dan çok daha üstün.

sanziman yeni degil de fiat yeni kullanacak o yuzden tereddut ettim. malzeme kalitesi car bide..
  • Makyajlı corolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

Makyajlı corolla
    308 hdi otomatik, Astra cdti otomatik veya Focus 1.6d powershift, yok illa ikisinden biri dersen Mazda 3 dizel otomatik derim, zira ikisine de elim gitmiyor yazamıyorum klavyeye bişeyler engelliyor. Hele Corolla, 2017'ye geldik geliyoruz, o motor şanzıman, o basitlik üstüne İnsignia fiyatı istemeleri falan amanın.. kabus gibi bişey.
  • mesuteyc M kullanıcısına yanıt
    civic yokuşta bağırıyo malesef ama totomatik konusunda 5-10 yıl kullanacaksanız kesinlikle civic.
    civic yakıt konusunda uzun yolda 18 kuruş a kadar düşüyor (lpg 2,2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfcmr -- 21 Eylül 2016; 12:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuteyc

yarı otomatik vites 1.4 motor dizel toyota corollamı. 1.6 fabrika çıkışı pgli honda civicmi.. hondanda dizel yok malesef..

fiat egeadadüşünüyorum aslında ama fiata güvenemiyorum. 1.6 dct şanzuman 120 beygir 320 tork çok cezbedici. ancakotomatik vitesi bu fata yeni satışa giriyor. biraz riskli gibi geldi.

arabayı en az 5 yıl belki 10 yıl kullanırım.
    yıllık 20bin km yaparım. 15 bin de olabilir 25 binde olabilir. km de 20 kuruş yada 25 kuruş yakması çok önemli değil.

tecrübesi olan arkadaşlardan kıyaslamadaki benim için en büyük etken bayırda tıkanmaması 3. vitese alıp arabayı basbas bağırtmaktan skıldım 2004 bora vardı bugün sattım. o yüzden gönlüm dizelden yana. ancak 90 beygir 2005 nm tork da düşündürüyor..

hocam çok küsaratlı bı adamsın

arabayı 5 yılmı 10 yılmı kullancan
    yılda 15bınmı 20bınmı 25 bınmı yapcan
    km de 20kruşmu 25 kuruşmu yaksın

gönnünün sesinı dinle yorma ahaliyi

• 90 beygirlik corolla yerine ya benzin otomatik corolla ya da dizel otomatik egea daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55smsn

90 beygirlik corolla yerine ya benzin otomatik corolla ya da dizel otomatik egea daha mantıklı
    Toyota Corolla 1.6 cvt+lpg daha iyi olur sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight_Hammer

Toyota Corolla 1.6 cvt+lpg daha iyi olur sanki

Alıntıları Göster
    Belirttiğin kmleri şehir içinde yapacaksan Civic'e bulaşma, Corolla'yı tercih et. 90 beygir çekişte problem olabiliyor. 2006 corollamın yokuş performansından memnun değilim, yeniler nasıl bilmem hiç kullanmadım. Ekonomik olması, hunharca basmadığınız sürece az yakması ve malzemesi nedeniyle Corolla tercih edilebilir duruyor.

Egea abartılan bir araç. Taraftarı olmam.

Ayrıca bayır gibi yerlerde alçak araba olmaz. Japon arabaları alçaktır. Herhalde genel kullanımda bayır gibi yerler olmayacak.

• Ben corolla alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Ben corolla alırdım
    makyajsız kasa 1.6 corolla otm.(0 km)
  • quote:

Orijinalden alıntı: loki17

makyajsız kasa 1.6 corolla otm.(0 km)

Alıntıları Göster
    İlla bu ikisi arasında tercih yapılacaksa dizel otomatik olan corallayı öneririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.