Şimdi Ara

OTOMATİK DİZEL ARAÇ ALMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 aya kadar araç almak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var....tercih konusunda seçeneklerimi azaltamıyorum... öncelikle şartlarımdan bahsedersem ...
    1- kasada 70.000 tl kadar var + en az 20.000 tl ye gidebilecek birde aracım var.
    2- Olmazsa olmazımız otomatik ve dizel
    arabaya gelecek olursak amacım çoğunlukla eşimin kullanacağı bir araç olacak(kendisi suv istiyor) 1-2 yıl kullanıp değeri düşmeyecek şekilde satabileceğim bir araç istiyorum

ASIL SORU DA BURADA BAŞLIYOR İKİLEMDEYİM
    1- SIFIR Bir Araç mı almalıyım (bu fiyatlara ne olursa artık bilmiyorum)
    2- Yada işte şu diyebileceğimiz bir araç varsa biraz borç bulup almalısın diyeceğiniz bir araç mı( borç aslında ödemem çok zor)
    3- bütün parayı harcamaya gerek yok idareten piyasada tutulan markalardan mı alamlıyım ( ki böyle araçlar var mı varsa hangileri)

kafam çok karıştı eşimin direksiyonu çok ii değil uzun denemelrden sonra tek başına kullanmasına izin vericem bu sebeple düşük bir bütçe belirleyip ona göre bir araba mı alsam eğer sürtme gb şeylerle karşılaşırsam çok üzülmeyelim satarken ,, bazende iyi arabanın herzaman alıcısı olur deyip şartlarımızı zorlayıp güzel bi arabamı alsam LÜTFEN BU KONULARDA BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

• Öncelikle şunu belirtmek isterim ki güncel araba fiyatları uçmuş durumda. 70 bin bütçeyle dizel + otomatik olsun , ikinci elde değer kaybetmesin ve üstüne sağlam olsun derseniz Volkswagen POLO 1.4 TDI DSG . TDI motorların performansı zaten herkesçe takdir görmektedir. YouTubede bu tarz videolara bakabilirsiniz motor sağlamlığı için.https://www.youtube.com/watch?v=FDuorj1AU0E&index=2&list=PLYBpUomtInSdqBkAi85OYVCSJ7L_-WO6-

• quote:

Orijinalden alıntı: Gezen Gurme

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki güncel araba fiyatları uçmuş durumda. 70 bin bütçeyle dizel + otomatik olsun , ikinci elde değer kaybetmesin ve üstüne sağlam olsun derseniz Volkswagen POLO 1.4 TDI DSG . TDI motorların performansı zaten herkesçe takdir görmektedir. YouTubede bu tarz videolara bakabilirsiniz motor sağlamlığı için.https://www.youtube.com/watch?v=FDuorj1AU0E&index=2&list=PLYBpUomtInSdqBkAi85OYVCSJ7L_-WO6-

bütçe 90. 90bine golf otomatik dizel alabilir.

• Renault KADJAR 1.5 dci edc. 2.el olabilir. Sıfır daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    bu arada bursa da oturuyorum kadjarı sıfır uygun fiyata çıkarma imkanım olabilir lakin nası lbir araba kestiremedim hala nissa qq ile alternatif olabilir ama tutacak mı şüphelerim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoruksamet16

bu arada bursa da oturuyorum kadjarı sıfır uygun fiyata çıkarma imkanım olabilir lakin nası lbir araba kestiremedim hala nissa qq ile alternatif olabilir ama tutacak mı şüphelerim var.

iki tanıdığım kadjar aldı. biri kaza yaptı, 2 ay araç parça bekledi, öylece yattı. araç çok ağır kanlı, gitmiyor. ikisi de aldığına pişman. qq ile alternatif olmaya çok uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 6 Mayıs 2016; 15:17:11 >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Subaru foresterimiz var kaza yaptı aynen 2 ay parça bekledik. 110hp motorlu scenic edc kullandım performansı kötü değildi. Performans beklentilere göre değişir. parçanın minmum gelme süresi 15 iş günü. cr-v 2.2cdti şanzıman arızası yapmıştı yine 2 ay parça beklmemiştik. kaşkai 130hp motoru daha canlı olacağı kesin.
  • yoruksamet16 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam iki aracı tets edip karar vermeniz daha doğru olur. Otomobil konusunda bilgi paylaşımı malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

Subaru foresterimiz var kaza yaptı aynen 2 ay parça bekledik. 110hp motorlu scenic edc kullandım performansı kötü değildi. Performans beklentilere göre değişir. parçanın minmum gelme süresi 15 iş günü. cr-v 2.2cdti şanzıman arızası yapmıştı yine 2 ay parça beklmemiştik. kaşkai 130hp motoru daha canlı olacağı kesin.

iyi de scenic başka bu başka araç. aynı motor olması önemli değil. motor güzel ama bu araçta verimsiz. qq da verimli.
  • Yeni focus dizel otomatik düşünebilirsiniz.
  • megane privilege 2011 model 60000 ilk sahibinden boyasız değişensiz bir araç var 52 istiyor sizce değer mi sunroof yok navigasyon yok nasıl sizce bu fiyata değer mi
  • Chevrolet Captiva

• Otomatik dizel focus alabilirsin, ama otomatik ben almadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.