Şimdi Ara

Otomatik Dizel sıfır aile aracı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Citroen Picasso tam olarak işini görecek araç.
  • yeni astra hb çıkmışken klasiği alınır mı bilmiyorum.onunda dizeli yok şimdilik
  • Listedekilerin tamamına yakınında, önceki aracınızın bagaj-diz mesafesi genişliğini arayabilirsiniz..
    Bu sebeple ben de, 1.3 Multijet motoru ve uzun şasisinin avantajları ile Fiat Linea derim bu listeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 28 Mart 2010; 15:27:11 >
  • yeni doblo'da istediklerin yok mu ? peki ?
  • 1.3 otomatik vitesten nekadar memnun kalirsiniz bilmem tabi yine sizin tercihiniz
  • lineanın fiyatı pazarlıkla 36'ya kadar düşüyor. ama astra daki kapı kenarları falan daha kaliteli. bu arada astranın arka koltukları alçak olduğu için daha rahat. yada bana öyle geldi.

megane ve fluence de daha dizel otomatik bulunmuyor. yıl sonuna doğru gelecekmiş. laguna da var ama dizel otomatik o da 71 civarında.

doblolarda dizel otomatik yok.

linea ile astra arasında çok kaldım. birindeki fiyat avantajı diğerindeki ise opel ismi. ama şimdilik opel daha iyi geldi. eğer bir problem olmazda alabilirsem yorumlarımı sizlerle de paylaşırım.

hepinize tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcommon

lineanın fiyatı pazarlıkla 36'ya kadar düşüyor. ama astra daki kapı kenarları falan daha kaliteli. bu arada astranın arka koltukları alçak olduğu için daha rahat. yada bana öyle geldi.

megane ve fluence de daha dizel otomatik bulunmuyor. yıl sonuna doğru gelecekmiş. laguna da var ama dizel otomatik o da 71 civarında.

linea ile astra arasında çok kaldım. birindeki fiyat avantajı diğerindeki ise opel ismi. ama şimdilik opel daha iyi geldi. eğer bir problem olmazda alabilirsem yorumlarımı sizlerle de paylaşırım.

merhaba, yorumu sonuna kadar okudum fakat ne aldığını yazmamışsın. bende senin gibi düşünüp dizel otomatik bir araç almak istiyorum. Sen linea mı aldın opel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SELCUK34

quote:

Orijinalden alıntı: trcommon

lineanın fiyatı pazarlıkla 36'ya kadar düşüyor. ama astra daki kapı kenarları falan daha kaliteli. bu arada astranın arka koltukları alçak olduğu için daha rahat. yada bana öyle geldi.

merhaba, yorumu sonuna kadar okudum fakat ne aldığını yazmamışsın. bende senin gibi düşünüp dizel otomatik bir araç almak istiyorum. Sen linea mı aldın opel mi?

2010 yılının konusu cevap geleceğini çok zannetmiyorum. Ben astra Classic aldım bu arada. Aracımın teslimini bekliyorum. Bu arada eğer geniş bir aile olarak araca binecekseniz ben Linea derim.

• Evet ailem geniş ve bagaj a çok ihtiyacım var. Megane sedan Otomatik LPG li aracım var fakat fazla yakıyor o yüzden dizel otomatik linea düşünüyorum. Ama bir yandan da kararsız kalıyorum hakkında çok yorum var. Ama herkes yakıtından memnun... Ne yapacağım bilemedim,
  • saydıklarınız arasında kesinlikle astra classic i öneririm performans olarak bilmiyorum ama malzeme kalitesi ve güvenlik vs bakımından diğerlerinden öndedir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.