Şimdi Ara

otomatik exe Çalıştırma Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum Şu Bir Firmanın Websitesinde Yardım Bölümüne Tıklandığında Karşı Makinaya Otomatik Kurdurmak istediğimiz programın kurulması
    Yani Adam sitede yardım sekmesine tıkladığında ammy.exe otomatik çalışacak zaten kb lık bi dosya bide katılımsız olanı kullanırım kullanıcı görmeden arka planda kurulur bunu nasıl yapabilirim yardımlarınız için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dizzy54

Arkadaşlar İyi Günler İyi Forumlar..

Sorunum Şu Bir Firmanın Websitesinde Yardım Bölümüne Tıklandığında Karşı Makinaya Otomatik Kurdurmak istediğimiz programın kurulması
    Yani Adam sitede yardım sekmesine tıkladığında ammy.exe otomatik çalışacak zaten kb lık bi dosya bide katılımsız olanı kullanırım kullanıcı görmeden arka planda kurulur bunu nasıl yapabilirim yardımlarınız için teşekkürler...

kullanıcı görmeden programı kurabilmen browsera baglı . onun yerine java script ile kurdurt yes no ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama exe kurdurtacagın icin sistemde onemli sistemde virus taraması exeyi algılar sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum, ki olsaydı bile korkunç bir güvenlik açığı olurdu. Eğer kullanıcının bilgisayarında bir executable çalıştırmak istiyorsanız, ilgili programın ne işe yaradığını da kısaca açıklayan bir sayfadan indirme bağlantısı eklemeniz iyi bir çözüm olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.