Şimdi Ara

Otomatik Kullan (Autorun) Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
22.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla aynı sorun da benim Usb'lerde oluyo.Takıyorum otomatik kullan gelmiyo...Bilmiyorum ya denemediğim şey aramadığım yöntem kalmadı lanet olsun böyle işe.Durup dururken oldu bi de işin ilginci.O kadar Kaspersky'ler Spy Sweeper'lar,TuneUp'lar var hiç bişeye yaramıyo bilgisayar yattığı yerden yavaaaş yavaaş çöküyo.Herzamanki gibi tek sorun format herhalde,yakında o da çare etmemeye başlarsa şaşırmam,maaşallah uyumadan ,yemeden içmeden hergün cins cins virüsler yapıyolar
  • aynı problem bende de vardi combofix ile hallettim sorunu

http://rap****are.com/files/170972288/ComboFix.rar.html
  • Ustam link yok diyor

The file could not be found. Please check the download link.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oder

Ustam link yok diyor

The file could not be found. Please check the download link.

şimdi kontrol ettim problem yok...
  • hocam bas formatı kurtul yaa hikayee düzelmeler traş ayda bir formatımı atıorum. PC de ne zaman sorun yaşasam düzeltmeye kalksam daha bi berbad oluyor herşey 4 HDD var C de sadece programlar... eğer diosan 100 tane prog kullanıorum ben uğraşamam anlarım ama çok zor gelmicekse kökten çöz derim
  • Valla zor olmasa inan ben de bu kadar aramam ama bilgisayarı bu hale getirmem çok zor bi yığın kişisel dosyam,ayarlarım,program var.Ve format atsam bile birsüre sonra yine olacak bu sorun biliyorum.Çok yaygın bir problem ama maalesef çözümü hiçbiyerde yok,acaba Microsoft'tan mı yardım alsam napsam.Bir de bunun dışında Rundll 32 hatası çıktı başıma bu ara ama Allah'tan nadiren oluyo.Neyse yavaş yavaş çöküyo bilgisayar son haddeye kadar direneyim de sonra napalım yedeklerimizi alır bi güzel afiyetle formatımızı atarız...
  • halen bi cevap yok bu konuda, iki gündür ben de arastırıyorum bi türlü cözemedim bu auto run problemini, elimdeki dvdleri acmıyor bi türlü...
    avastla güvenli kipte tarama yaptırdım daha sonra combo fix kullandım ( interneti keserek ve avastı kapatarak) ama sorun halen çözülmedi
    bu regedit yazarak yapılacak degerleri de denedim ''0'' lar ''1'' ler, ''91'' ler ''95'' ler kontrol edildi ama yok
    varsa bi bilen söylesin, paylaşsın...
    Nasrettin hocanın damdan düştüğünde bana damdan düşen birini bulun dediği gibi, daha önce başına bu iş gelen ve çözen varsa bi yardım etsin...
  • aynı sorun bnde de var ve düzelmiyor.Aynı pcdeki baska kullanıcı hesaplarında problem yok ama bnm hesapta autorun calısmıyor
  • az önce ben de ''guest'' hesabından actım windowsu , DVD yi taktım yine otomatik açılmadı ama bu sefer Bilgisayarımdan DVD üzerine gelip sag tıkladım , Aç dedim dosyalar gözüktü, buraya kadar aynısı kendi kullanıcı hesabımda da aynıydı fakat burada ( elimdeki Chip dergisinin DVD si) ChipRun dosyasına tıklayınca Firefoxun içinde otomatik açıldı... buna da şükür :):)

nedir sorun anlayamadım bi türlü...

halen bi çözüm bulamadım...
  • muhtemelen autorun.inf (amvo dedikleri) virüsün etkileri.. bende geçenlerde aynı sorunlar olmuştu.. internetten sil.rar diye bir klasör indirmiştim.. Google'dan arayıp kullanmanızı tavsiye ederim..
  • Hocam bunun nedeni otomatik açılan virusleri engellemek olabilir, Kaspersky Internet Security kurmadan önce herşey normaldi, şimdi sizin dediğiniz gibi bende de autorun çalışmıyor.. Virus koruyuculardan kaynaklanan bişey diye tahmin ediyorum, fazla takmıyorum kafama
  • Total Commander ile gizli dosyaları görüntüleyip bu virüsü silebilirsin Regedit ve system32 yede bulaşmış olabilir. Benımde başıma gelmişdi Flash bellek de Bu programla hallettim.
  • Sorunumu HijackThis bölümünde Serji nickli üyenin sayesinde çözmüş bulunuyorum...
  • Sorunum yine hortladı Bu sefer eski yöntem de işlemiyor. Kesinlikle virüs bu, tam silinemediği için böyle ara sıra sorunlara neden oluyor. Çok geniş bir vakit bulabilirsem birgün çakıcam formatı.
  • Merhaba arkadaşlar belki işinize yarayabilir. Bu sorunu win 7 64bitlerde tetikleyen durum adobe bridge genelde flash yada photosohopla la birlikte geliyor. Nette uyumlulk modu ile düzeltilebilgiği söylenmiş.(Ancak bu çözüm ne microsoft nede adobeden gelmiş değil.) Ben direkt flash cs4 ü kaldırarak rahata erdim.
  • eğer kaspersky yüklüyse bilgisayarınızda bunu yapın çözülür.. diğer virüs programları içinde aynı çözünler vardır kesin internet bi deniz doğru kelimelerle yapılan aramalar herzaman çözüme ulaştırıyor..

http://support.kaspersky.com/kis2009/sysfirewall?qid=208279917
  • çok uğraştım basitmiş çözümü

Alıntı: alito21.06.2009 05:33:21
    REGEDIT e girin ve aşağıdaki adımları izleyin.

vista için: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

sekmesinden NoDriveTypeAutoRun Değerini 91 olarak değiştirin.

xp için: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

sekmesinden NoDriveTypeAutoRun Değerini 91 olarak değiştirin.

(win7 içinde yukarda yazılanları deneyebilirsiniz)

Makinayı yeniden başlatın sorununuzun çözüldüğünü göreceksiniz iyi çalışmalar.
  • Bu konu benim de çok işime yarayacak.Çünkü Daemon Tools'a oyunların ISO'larını Mount ettiğimde otomatik olarak setup çıkmıyor.Mount ettiğim diskin içine girip setupını bulmak gerekiyor.. Şeklinde yazı yazmışsın.

Aynı sorun bende de mevcut. Çözümünü bulduysan bana anlatabilir misin? Lütfen bana yardım et, her seferinde cd nin içine girip setup dosyasını çalıştırmak gerçekten sinir bozucu. Bana çözüm yolu gösterirsen çok minnettar kalırım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.