Şimdi Ara

'otomatik kullan' özelliğini geri getirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
54.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Belki konu eski ama hala benim gibi bu sorunla yeni karşılaşanlar vardır.Çok araştırdım yok şu programı at yok usb yada cd roma şunu yap,regedite git falan bunlardan sonuç yok kesin sonuç yine Microsoft ta mevcut.Öncelikle şunu söyleyeyim bu soruna yol açan "USB Disk Security" veya benzeri koruma kalkanları böyle bir program yüklü ise gelişmiş bir kaldırma aracı kullanarak kaldırın(kayıt anahtarlarınıda silmek için şart)sonra microsoft'un şu linkine tıklayın http://go.microsoft.com/?linkid=9743275 programı indirip (642 kb) çalıştırıp sistemi yeniden başlatın bukadar basit.

• XP Home için: HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esCdrom anahtarına ulaşın Autorun kaydının değerini 1 yapın.

XP Pro Için: Başlat/Çalıştır komutu ile ekrana gelen pencereyi kullanarak gpedit.msc konsolunu çalıştırın. Bilgisayar Yapılandırması başlığı altındaki Yönetim Şablonları / Sistem dizinine geçin. Ardından sağ taraftaki Otomatik çalıştır özelliğini devre dışı bırak öğesine çift tıklayın ve takip eden penceredeki Etkin seçeneğini işaretleyin.
  • ben de de böyle bi sıkıntı var :(

bi ara codecleri sildim kurdum yeniden ekledim falan sonra

taktığım dvdlerde video varsa bomboş çıkıyor

resimler ve videolar varsa karışık içerik deyip belge olarak açıyor

bunu nasıl çözebilirim ? :(
     'otomatik kullan' özelliğini geri getirme
  • Arkadaşlar,
    Benim elimde 4 DVD ile kurulan bir program var. Bu programın bende 3 dvd si var hazır ama 4. dvd yok sadece içi var bilgisayarımda. Programı kurmak için ilk DVD taktığımda ilki yüklendikten sonra sırasıyla 2. DVD yi takıyorum devam ediyor 3. istediğinde takıyorum devam ediyor. 4. ile bağlantı kuramıyorum. O 4. dvd dosyasını NERO ile DVD yarat bölümünden DVD ye yazdırdım ama devam etmiyor otomatik olarak.

Ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan yazabilir mi? 4. DVD dosyası var ama DVD içine nasıl yazdırmam gerekir ki otomatik devam edip kursun?
  • selmanca kullanıcısına yanıt
    Aklıma müzik programından başka bir şey gelmiyor? Bilgisayara taşıyarak yapmayı denediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.