Şimdi Ara

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
152
Favori
171.955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşşekürler
  • Elektrik faturasını taksitlendiren bir kampanya var mı?
  • camouflage-dm C kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri hizmetlerini arayınca böyle bir kampanya çıkmıyor diyor. Siz nasıl kayıt oldunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Enpara olabilir tam emin değilim ama bi araştırın sonradan taksit masrafsız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şu kampanya ya katılım sağlayamıyorum diyerekten mevzuya girdim mesaj attım olmadı şeklinde onlarda sizi burdan dahil edelim dediler ettiler ve mesaj geldi katılımınız alındı diye

• Axess kampanyasından yararlanalı 1 seneyi geçti tekrar aynı faturalarla yararlanmak için kaç ay geçmesi gerekiyor yada böyle bir süre var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dezenfekte39 -- 28 Ocak 2020; 8:47:12 >
  • 6 ay sonra iptal edip x bankaya aldıysan tekrar buna katılabilirsin ama aynı bankaya tekrar katilamazsin

• Axess komisyonmu alıyor arkadaşlar ? Axess ile talimatlı olarak ödenen faturalarınıza, faturanın ödenme tarihinden itibaren ödeme yapılana kadar aylık net (KKDF ve BSMV hariç) %1,40 olacak şekilde fatura ödeme faiz oranı günlük olarak işletilecektir.

bu ne demeek ?
  • arkadaşlar aralık ayında axess 5 fatura talimatına 150 tl aldim, şimdi

1 bir kurumun 2 aydır faturası 0 tl geliyor, bu durumda daha sonra puanı geri alır mi ?

2 cep telefonu operatör değişikliği yaparsam ve mh arayıp operatör güncellemesi yaparsam puan da sıkıntı olur mu?

Bu olayları tecrübe eden arkadaş varsa çok sevinirim

• scorpit kullanıcısına yanıt
    2 soru tek cevap.

Talimatlar verildikten sonra 6 ay iptal edilmemeli, ve en az bir kez oöt ile odenmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETHRON

Teşekkür ederim dostum geçen ay 200 aldım :)
    4 fatura talimatına 200 tl chip para an itibariyle kasamiza girmiş bulunmaktadır teşekkürler akbank

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar)

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpit

arkadaşlar aralık ayında axess 5 fatura talimatına 150 tl aldim, şimdi

1 bir kurumun 2 aydır faturası 0 tl geliyor, bu durumda daha sonra puanı geri alır mi ?

2 cep telefonu operatör değişikliği yaparsam ve mh arayıp operatör güncellemesi yaparsam puan da sıkıntı olur mu?

Bu olayları tecrübe eden arkadaş varsa çok sevinirim
    bunu ben de anlamadım, kredi kartı ile talimat verince komisyon mu alınıyor? Vadesiz hesaptan talimat verirsek Neo kart için mi puan kazanılır? Bana da her fatura talimatı için 50 chip para axessle diye sms gelmişti, vadesiz hesaptan verirsek bu puan gelir mi?
  • Axess çok iyiymiş. Sırf bunun için Axess çıkartabilirim.
  • Axess Fatura Chip para kampanyasına kayıt olmak için Axess Mobilde aradım ama bulamadım bu kampanya butonunu. Bende mesaj yoluyla kayıt oldum ama bana Axessden bir geri mesaj veya kayıt oldunuz bilgisi gelmedi.

Bugün 6 fatura talimatı ekledim ama yine herhangi bir mesaj gelmedi.
    Canlı destek üzerinden yazayım dedim. bana 04.02.2020 tarihinde kaydınız gözüküyor.
    İnceleme yaparak size bilgi vereceğiz dediler.

Bakalım ne çıkacak. Baktım çamura yatıyorlar. İptal ederim talimatları :)

Bu arada kayıt olduktan sonra size mesaj falan geldi mi veya talimatları verdikten sonra herhangi bir mesaj aldınız mı Axessten
  • quote:

Orijinalden alıntı: apuskal

Axess Fatura Chip para kampanyasına kayıt olmak için Axess Mobilde aradım ama bulamadım bu kampanya butonunu. Bende mesaj yoluyla kayıt oldum ama bana Axessden bir geri mesaj veya kayıt oldunuz bilgisi gelmedi.

Bugün 6 fatura talimatı ekledim ama yine herhangi bir mesaj gelmedi.
    Canlı destek üzerinden yazayım dedim. bana 04.02.2020 tarihinde kaydınız gözüküyor.
    İnceleme yaparak size bilgi vereceğiz dediler.

Bakalım ne çıkacak. Baktım çamura yatıyorlar. İptal ederim talimatları :)

Bu arada kayıt olduktan sonra size mesaj falan geldi mi veya talimatları verdikten sonra herhangi bir mesaj aldınız mı Axessten
    Katılımınız alındı mesajı gelmeli gelmez ise teyid edilmeli
  • underzero21 kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de anlamadım

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Bunda ki durum şöyle yaşamadım ama
    Cep telefonu komisyon ücreti yok ama diyelim ki fatura ödeme tarihi 20 si ekstre kesimi 30 u aradaki 10 gün için işlem alıyor ödeme ücreti değilde aradaki 10 gün için faiz alıyor rakam çok yüksek tutmaz ama faturaların 6 ay kalacağını düşünürsek 4 x 6 ay 24 fatura x faiz olmalı
    Ben cep telefonu verdim o yüzden ne kadar bir ücret alıyor bilmiyorum

• Bu durumu Garanti yıllardır yapıyor veren biri varsa garantiden daha net bilgi olur

• Qnb bin fatura talimatı başladı nakit Kart olan varsa ve de tüm banlara talimat verdim hangi banka kaldı diyen varsa qnb gidebilir ama puanı zar zor aliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: camouflage-dm

4 fatura talimatına 200 tl chip para an itibariyle kasamiza girmiş bulunmaktadır teşekkürler akbank

Alıntıları Göster
    Her bir faturaya 50 lira nasıl verdiler

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.