Benim de YKB de kredi kartından fatura ödeme talimatlarım var. Kampanyadan faydalandığım için şubat ortasına kadar da iptal edemiyorum puanlar geri alınmasın diye. Bana gelmedi böyle bir mail, faiz tahsil ederlerse külahları değişiriz :) Size bu mailin geliş gün saat bilgisini paylaşabilir misiniz ben tekrar kontrol edeyim ona göre |
Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (33. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
18 Aralık 2020 saat 13.39 hocam. Kişiye özel olduğunu sanmıyorum ama yinede kontrol edin. tabiki. -
Faiz almadan talimat verebileceğimiz ve puan veren bir banka varmı şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın Hocam YKB var ayrıca Vakif kredi kartı da kampanya yapmış bir kaç yıl once o da faiz almıyordu ama son durum ne bilmiyorum Akbank'ta var fakat telefon faturaları hariç faiz alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 18 Ocak 2021; 1:33:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KARACABEYY
Sayın Hocam YKB var ayrıca Vakif kredi kartı da kampanya yapmış bir kaç yıl once o da faiz almıyordu ama son durum ne bilmiyorum Akbank'ta var fakat telefon faturaları hariç faiz alıyor.Tşkler hocam
Hocam rica ederim ne demek keyifli alışverişler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cepteteb kk ile fatura ödemesinden komisyon alıyor mu? -
-
Demekki her banka birgün bu sisteme geçecek hocam. Üzdü. Enpara ya verdim talimat bende. -
Axess kredi kartına talimat verdim. 4 fatura için 200TL chip para... Kişiye özel kampanyaydı yanılmıyorsam.
-
Hocam detay öğrenebildiniz her ay ücretin karttan mı çekilmiş olması gerekiyormuş? Yoksa 6 ay içinde 1 defa da olsa çekilse yetiyor mu
Detaylar çok net değildi, yada akbank dan ilk talimatım olacağı için her zaman var olan detayları ben bilmiyor olabilirim :) -
- Hocam şu linkte ayrıntılar mevcut fakat şartlarda da belirtildiği üzere "Kampanyadan sadece bilgilendirilen müşteriler yararlanabilir."
-
Evet, Akbank faiz işletiyor,tel.faturalari hariç -
Hocam uygulamamda gözüküyor kampanya detayları yazmıyor du ama teşekkürler -
HSBC,100tl üzerin otomatik fatura ödemelerine ,150 TL varan %15 geri ödeme yapacak diye mesaj geldi -
yokmu güzel bi kampanya?
-
şuna katıldık hesaptan verdim talimatları ykb gıcıklık çıkarmaz umarım.
https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/kategori/bireysel/
10 ağustosa kadar bağladı kendine bu şekilde.
-
Vakıfbank fatura başı 10 toplamda 100 TL world puan kampanyasında şöyle bir sorunum var 4 fatura otomatik ödeme talimatı verdim (VB Mobil üzerinden) uygulamadan katıldım ama 2 gün önce mesaj geldi mesaj yolu ile denediğimde katılımı aldı mobil uygulamada kampanyalar kısmında aynı kampanyadan 2 tane çıkıyor ve ikisine de katılım sağlamış gözüküyorum var mı aynı sorunu yaşayan? -
Hocam tarih ve katılım için ne yazıyordu? Kişiye özel mı acaba?
Türkiye Finans'tan arandım. Fatura başına 15bonus, toplam 75 bonus otomatik ödeme kampanyaları varmış. Vadesiz hesap harici kampanya tercih etmediğimi belirtip başka da detay öğrenmeden görüşmeyi bitirdim. Kampanya bakan arkadaşlar detay için burayla da görüşebilirler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X