Yapı kredi'de otomatik ödeme talimatım var ve kampanyada bahsi geçen en az 1 kere fatura ödenmesi şartını yerine getirdim ve puanım yattı. Ancak 6 aylık taahhüt henüz bitmedi. İş bankasının kişiye özel 30 TL ve paycell'in 10 TL kampanyaları var. Talimatlı faturaları, talimatları iptal etmeden, ödesem Yapı Kredi cephesinde sıkıntı olur mu veya mükerrer ödemeye düşer mi? |
Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (34. sayfa)
-
-
Vakıfbank' tan otomatik fatura talimatı verip (kampanyaya katılıp) puanı yatmayan var mı? 2 Şubat yazıyordu kampanyada ama yatmadı
Edit: Yattı ama ilk defa world puan kullanacağım bu puanlar nerede kullanılıyor? GittiGidiyor ve N11 de denedim olmadı a101 de de geçmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Şubat 2021; 19:41:32 > -
Ayrı konu açmak kurallara aykırı olabilir mi bilmiyorum ama,
Fatura fırsatları ile ilgili ayrı bir başlık açılabilir mi, özellikle şu konuyla ilgili bilgi lazım:
*** kredi kartıyla öderken komisyon vs almayan hatta belki güzel bir indirim yapan güvenilir bir fatura ödeme sitesi var mıdır??
Google'da sonuçlarda 3-5 site var, kullanan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fastpay
-
quote:
Orijinalden alıntı: Can851
Vakıfbank' tan otomatik fatura talimatı verip (kampanyaya katılıp) puanı yatmayan var mı? 2 Şubat yazıyordu kampanyada ama yatmadı
Edit: Yattı ama ilk defa world puan kullanacağım bu puanlar nerede kullanılıyor? GittiGidiyor ve N11 de denedim olmadı a101 de de geçmiyorA101, BİM, ŞOK, Migros ve Carrefour'da geçiyor.
A101'de geçmediğini söyleyenler bilgisiz kasiyerler. Yapıkredi World ile bir farkının olmadığını söyleyin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: outofnickYapı kredi'de otomatik ödeme talimatım var ve kampanyada bahsi geçen en az 1 kere fatura ödenmesi şartını yerine getirdim ve puanım yattı. Ancak 6 aylık taahhüt henüz bitmedi.
İş bankasının kişiye özel 30 TL ve paycell'in 10 TL kampanyaları var. Talimatlı faturaları, talimatları iptal etmeden, ödesem Yapı Kredi cephesinde sıkıntı olur mu veya mükerrer ödemeye düşer mi?
Mükerrer ödeme olabiliyor bazen.
-
Dedim hatta kartı posa takıp baktı ama kullanılmıyor diyince mecburen maxipuan ile ödeme yaptıkquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugA101, BİM, ŞOK, Migros ve Carrefour'da geçiyor.
A101'de geçmediğini söyleyenler bilgisiz kasiyerler. Yapıkredi World ile bir farkının olmadığını söyleyin.
Alıntıları Göster -
-
quote:
Dedim hatta kartı posa takıp baktı ama kullanılmıyor diyince mecburen maxipuan ile ödeme yaptık
Alıntıları GösterBaşka bir şubede deneyin. Ben birkaç şubede kullanmıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: shutterbughttps://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/fatura-odeme-talimatlarinda-toplam-100-tl-worldpuan-17142
- VakıfBank Worldcard ile 16 Aralık 2020-31 Ocak 2021 arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatınıza 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan hediye edilecektir.
- Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir. Ek kart ile verilen talimatlar kampanyaya dahildir.
- Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan FATURA yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.
- Kazanılan Worldpuanlar 2 Şubat 2021 tarihine kadar bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecektir.
- Kampanyaya katılan müşterilerimizin fatura ödeme talimatını 30 Haziran 2021 tarihine kadar devam ettirmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içinde talimatını iptal ettiren müşterilerimizden yüklenen Worldpuanlar geri alınacaktır, Worldpuan bulunmaması halinde ilgili karta borç olarak yansıtılacaktır.
- Worldpuan kazanımı, sadece yeni verilen talimatlar için geçerlidir.
- 16 Aralık 2020 tarihi ve sonrasında (Bankamızda vadesiz hesap ve/veya kredi kartında bulunan) mevcut talimatını iptal ederek kampanya döneminde aynı abone veya telefon numarasıyla yeniden talimat veren müşterilerimiz kampanyaya dahil edilmeyecek ve Worldpuan yüklemesi yapılmayacaktır.
- Bankamız kart ve ya hesaplarından 1 kasım sonrasında iptal edilen ve kampanya tarihleri arasında bankamıza ait başka kredi kartına verilecek olan talimatlar da sayılmayacaktır.
- 1 kasım tarihinden sonra iptal edilip yeniden verilen faturalar kampanyaya dahil edilmeyecektir.
- Otomatik fatura ödeme talimatlarının Mobil Bankacılık, İnternet Bankacılığı, Çağrı Merkezi veya Şubelerden verilmesi gerekmektedir.
- Talimatlı fatura tahsilatı sırasında, yetersiz bakiye ya da kredi kartının kullanımını engelleyen herhangi bir durum nedeni ile tahsilatı gerçekleşmeyen aboneler kampanyadan çıkarılacak, yüklenen Worldpuanlar geri alınacaktır. Bu gibi durumlarda sorumluluk sadece aboneye aittir.
- Otomatik fatura ödeme talimatı verebilmek için kartın açık ve kullanıma uygun olması gerekir.
- Kampanyadan sadece VakıfBank bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilir.
- TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
- VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Kampanyanın puanları zamanında yattı.
-
Bu puanların bir skt si var mı? (Gerçi kampanya şartlarında belirtilmemiş ama)quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugKampanyanın puanları zamanında yattı.
Alıntıları Göster -
Öyleyse ykb hesapta para bırakmamak çözüm olur sanki.quote:
Orijinalden alıntı: shutterbugMükerrer ödeme olabiliyor bazen.
Alıntıları Göster -
quote:
Bu puanların bir skt si var mı? (Gerçi kampanya şartlarında belirtilmemiş ama)
Alıntıları GösterYok ama ne olur ne olmaz diye kullanmak lazım.
-
Dostum fastpay kullanmadım hiç de yardımcı olur musun,
şimdi bonus karttan 500 lira Doğalgaz ödeyince 13 TL komisyon istiyor.
Fastpay uygulamasına bakiye yüklemeden bonus kartı kaydedip fastpay uygulamasından ödeyince komisyonsuz mu öder, aynı komisyonu mu alır?
Komisyonsuz ödersiniz -
komisyonsuz öder
-
Teşekkürler
1 fatura için 50 lira çok iyiymiş lakin Akbank faiz alıyor.. Ama telefon faturaları için almıyorsa güzel olurdu..
Şu an YKB'nin dışında puan veren yok herhalde.. O da 1 fatura için 10 lira veriyor 🤔 -
Şekerbank yine yapmış 5 fatura talimatına 100 tl
16 tane faturam worldcarda bağlı. çoğu boşta, garanti Bonustan düzgün bir atak bekliyorum.
teb bonusta var. bakalım nolacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X