iş bankası maksimum kart otomatik ödeme talimatlarında ücret/faiz alıyormu? |
Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (44. sayfa)
-
-
Finansbank hem banka kartı gende kredi kartına gene otomatik ödeme kampanyası yapmış. Daha önce katılanlar gene katılabiliyor. Bakın bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Varmı adam akıllı kampanya
Finansbank'in para puanları hiçbir yerde kullanılmıyor varsa parapuan kullanımi yapan arkadaşlar bilgilendirdirsinler bizleri
sonrada süresi doldu uyarısı ile siliyor Finansbank
Değişik bir banka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatura başına 40 TL veriyor Finansbank ama hiçbir yerde kullanamıyorsun siliyor çünkü puanları geçmiyor para puanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalıhp -- 14 Ekim 2022; 10:55:1 >
Sadece carrefour da kullanabiliyorum. Başka bir yerde ben de kullanamadım.
akbank sms yollamış beş faturaya 150 tl ayrıca hesaptan kredi kartı borcu için ödeme talimatına 75 tl veriyormuş, kişiye özel sanırım.
-
Merhaba
bende CarrefourSA da kullandım daha önce 2 kez aldım aynı bankadan puan. Güzel yani tek Sefer otomatik ödeme yapması yeterli. Sonra otomatik ödemeden almadan faturaları başka yollarla da yatirabilirsiniz ve 6 ay kalmak çok iyi
Shell
535 057 01 40 internet kutusu WhatsApp hatti uzerinden basvuru yapiyorsunuz sonra bilgilerinizi atarken benim referansim abone no 8576095489 yazarak ilk ay ucretsiz internet kazanabilirsiniz
-
Carrefour LcWaikiki Mavi Collins vs gibi geçerli olduğu bir sürü yer var.
www.cardfinans.comAnlaşmalı Üye Markalarımız | CardFinanshttps://www.cardfinans.com/cardfinans-dunyasi/anlasmali-uye-markalarimiz -
Shell
akbanktan aradılar 1 faturaya 50 2.ye 100 chip puan diye
bende kabul ettim bakalım, müşteriye özel aranması halinde çıkan kampanya dedi.
eşim için arayıp sordum sizde yok böyle bir kampanya dediler.
-
-
Bana da 2 faturaya 125 chippara verdiler
Almıyor.
Nasıl yani hocam? Nasıl hiçbir yerde kullanılmıyor? Geçen yerlerin listesi yok mu? Arayıp sorduğunuzda ne dediler?
Carrefourda parapuanlar geçerli. Orda kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eltürco -- 21 Kasım 2022; 22:46:35 > -
Carrefoursa’nın internetten alırken de puanları harcattırıyor mu? Yoksa sadece fiziksel mağaza mı?
İnterneti bilmiyorum. Ben mağazada kullanmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X