Şimdi Ara

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
152
Favori
171.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

garanti :)

Turkcell, Avea, Vodafone, TT-net, Kontör Yükleme, Superonline, Biri ADSL, KKTC Turkcell kurumlarına ait otomatik ödeme talimatıyla yapılan fatura tahsilat işlemlerinden ücret alınmamaktadır.

Hmm Turkcell ödemesi olduğu için demek almıyor :) Teşekkürler

Peki benim doğalgaz, elektrik..vs manuel olarak ödüyorum. Onlardan da kesmiyor herhalde manuel olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 10 Eylül 2012; 20:22:37 >
  • Vadesiz para hesabiniza tanimladiginiz faturalardan komisyon alınmaz sadece kredi kartiniza tanimladiginiz faturalardan bankanın kendisinin belirlediği komisyon miktarı size yansitilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperixx

Vadesiz para hesabiniza tanimladiginiz faturalardan komisyon alınmaz sadece kredi kartiniza tanimladiginiz faturalardan bankanın kendisinin belirlediği komisyon miktarı size yansitilir.

Hmmm ben boşu boşuna soru soruyormuşum yani :)
  • Güncel kampanya yok mu?
    Axess e şubatta verdiğim 7 talimatın süresi doldu ve geçiyor bile.
  • Arkadaşlar şimdi Garantinin sitesinde gördüm.

"31 Ekim tarihine kadar 1 yeni faturanız için kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı verin siz de 15 TL bonus kazanın!"

- Otomatik fatura talimatı kampanyası kart bazındadır.
    - Otomatik fatura talimatı vereceğiniz her kartınız ile en fazla 15 TL bonus kazanabilirsiniz.
    - 31 Ekim tarihine kadar kampanya kapsamında kazanılan bonuslar, 15 Kasım 2012 tarihine kadar kartınızın kullanılabilir ve açık statüde olması durumunda yüklenecektir..
    - Kampanya kapsamında yüklenen bonusların geri alınmaması için; talimatların 01.01.2013'e kadar aynı kartta tanımlı olması ve 01.01.2013'e kadar en az 1 kere fatura tahsilatının karttan yapılmış olması gerekmektedir.
    - Ve tabii ki kampanya süresinde iptal edilen otomatik ödemeler sayılmaz.

O değilde ben şunu merak ediyorum. Sanal kart ile verilen talimatlar da geçerli mi acaba? Sanal kart ek kart olarak geçiyor ama o da kart sonuçta.

Sonuç olarak en fazla 3 kere otomatik ödeme yapılır ve 3TL'ye mal olur. Yani 12TL bonus kazanılmış olur. Ek kartta geçerliyse eğer toplamda 24TL kazanılır. Ama geçerli mi işte orası
    meçhul.

Edit: Bu arada dikkat ettim benim kartımın son kullanma tarihi 01.13. Burdan bi çakallık yaparlar mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kicker -- 4 Ekim 2012; 17:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

Arkadaşlar şimdi Garantinin sitesinde gördüm.

"31 Ekim tarihine kadar 1 yeni faturanız için kredi kartınızdan otomatik ödeme talimatı verin siz de 15 TL bonus kazanın!"

- Otomatik fatura talimatı kampanyası kart bazındadır.
    - Otomatik fatura talimatı vereceğiniz her kartınız ile en fazla 15 TL bonus kazanabilirsiniz.
    - 31 Ekim tarihine kadar kampanya kapsamında kazanılan bonuslar, 15 Kasım 2012 tarihine kadar kartınızın kullanılabilir ve açık statüde olması durumunda yüklenecektir..
    - Kampanya kapsamında yüklenen bonusların geri alınmaması için; talimatların 01.01.2013'e kadar aynı kartta tanımlı olması ve 01.01.2013'e kadar en az 1 kere fatura tahsilatının karttan yapılmış olması gerekmektedir.
    - Ve tabii ki kampanya süresinde iptal edilen otomatik ödemeler sayılmaz.

O değilde ben şunu merak ediyorum. Sanal kart ile verilen talimatlar da geçerli mi acaba? Sanal kart ek kart olarak geçiyor ama o da kart sonuçta.

Sonuç olarak en fazla 3 kere otomatik ödeme yapılır ve 3TL'ye mal olur. Yani 12TL bonus kazanılmış olur. Ek kartta geçerliyse eğer toplamda 24TL kazanılır. Ama geçerli mi işte orası
    meçhul.

Edit: Bu arada dikkat ettim benim kartımın son kullanma tarihi 01.13. Burdan bi çakallık yaparlar mı ki?

Sanmam, yapmazlar. Yeni kartının son gününden en az 1 ay önce yenisini gönderirler ve eaki kartındaki tüm taksitli borçlar, otm ödemeler falan yeni kartına aktarılır. Güzel bir kampanya bu, benim 3 kartım vardı Garanti'den, üçüne de ayrı ayrı birer talimat tanımladım, sonra her karta yüklenmiş puanlarımı tek bir kartıma aktarıp kullandım .

• İs bankasının da vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

İs bankasının da vardı.

iş bankasının kampanyası güncel mi hocam link atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

İs bankasının da vardı.

iş bankasının kampanyası güncel mi hocam link atarsanız sevinirim

Öncelikle Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

1 Eylül - 15 Ekim 2012 tarihleri arasında yürütülmekte olan 50 TL MaxiPuan Ödüllü Fatura Kampanyası kapsamında yalnızca Bankamız İnternet Şubesi aracılığıyla fatura talimatı veren müşterilerimize 2 adet fatura talimatı için 10 TL, 3 adet fatura talimatı için 25 TL, 4 adet ve üzeri fatura talimatı için ise 50 TL MaxiPuan hediye edilecektir.

Dilerseniz 15 Ekim 2012 tarihine kadar Bankamıza en az 2 adet yeni fatura talimatı verebilir ve kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kampanya süresince verilen fatura talimatlarının MaxiPuan ödülüne konu olabilmesi için 30 Kasım 2012 tarihine kadar her birinin Bankamız aracılığıyla otomatik ödeme yoluyla en az bir kez ödenmiş olması gerekmektedir.

Kampanya tarihleri arasında iptal ettirilerek yeniden verilen fatura talimatları kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir.

Söz konusu kampanya detaylarına aşağıda yer verilmiştir:

.Kampanya kapsamında 2 adet faturadan az talimat veren müşterilere herhangi bir ödül verilmeyecektir.
    .Hediye MaxiPuan'lar kredi kartına Aralık ayı içerisinde yüklenecektir. Yükleme tarihinde geçerli durumda kredi kartı olmaması halinde yüklemeler Bankamatik kartına yapılacaktır.
    .Bir kişi en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
    .MaxiPuan'ın yüklenmesinin ardından 3 ay içerisinde talimatların iptal ettirilmesi halinde kazanılan MaxiPuanlar geri alınacaktır.
    .Yüklemenin yapılacağı tarihte fatura talimatlarının geçerli durumda olması gerekmektedir.
    .Kazanılan MaxiPuanlar kullanılabilir durumda olan ve en son alışveriş yapılan kredi kartına yüklenecektir. Maximiles kredi kartına yükleme yapılması durumunda MaxiPuanlar Maximil'e çevrilemeyecek ve avans Maximil kapatmak için kullanılamayacaktır.
    .Kredi kartının veya ek hesap borcunun düzenli ödenmemesi nedeniyle gecikmeye girmesi, haciz, idari takip, kanuni takip gibi nedenlerle Maximum Kartın kullanıma kapatılması durumunda ödül kazanılması mümkün olmayacaktır.
    . MaxiPuan'ların son kullanma tarihi bulunmamaktadır.

Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz.

• bu arada ben bankaya mail attım kendileri bu maili gönderdiler. benim mailime gelmişti eşime gelmemiş kişiye özel mi diye sordum bu cevap geldi. zannedersem herkese açık.
  • geçen gün 2 adet turkcell faturası tanımlamıştım. Aralık ayında 10 lira maxipuan yüklenecek o zaman

bir ara maximum haftasonu 300 lira harcamaya 30 lira maxipuan veriyordu. bu aralar tekrarlasa da sebeplensek..
  • advantage dan mesaj geldi
    ekim sonuna kadar yeni fatura odeme talimatı verin,12 ay geçerli kalması koşuluyla kasım sonuna kadar ödenecek faturalarınızın yarısı bizden olsun.(mak.50 tl indirim kazanılır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcclouhd

advantage dan mesaj geldi
    ekim sonuna kadar yeni fatura odeme talimatı verin,12 ay geçerli kalması koşuluyla kasım sonuna kadar ödenecek faturalarınızın yarısı bizden olsun.(mak.50 tl indirim kazanılır)

Gerçekten iyiymiş, max.50tl her ay için mi, Yoksa kasım sonuna kadar toplam 50 TL'mi verecek?
  • max. 50 tl her ay için degil
  • babam da iş bankasından hesap açtırmıştı eğer otomatik ödeme talimatı verirseniz kart parası almayacağız demişler elektrik faturalarını otomatik ödemeye aldırdık
  • Az önce işbankası ile görüştüm şu anda tüm müşterilerimizi kapsayan bir otomatik ödeme talimatımız yok dedi,

Ben de dedim iyi siz bilirsiniz bende finansbank a veriyorum o zaman :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcclouhd

max. 50 tl her ay için degil

bu arada digiturk faturalarını da kredi kartına talimat verdirmiyor sistem otomatikte sadece hesaptan çıkıyor :)
  • İş bankasına attığım mailin cevabı :

Sayın oaston,

50 TL MaxiPuan Ödüllü Fatura Kampanyamıza; 1 Eylül - 15 Ekim 2012 tarihleri arasında yalnızca Bankamız İnternet Şubesi aracılığıyla verilecek otomatik ödeme talimatları kapsamında sadece duyuru yapılarak kampanya hakkında bilgi verilen müşterilerimiz katılım sağlayabilmektedir.

Kişiye özel kampanyalarımız, yıl içinde belirli bir takvim uyarınca, farklı müşteri gruplarını içerecek şekilde oluşturulmaktadır. Dolayısıyla her müşterimize yıl içinde mutlaka kampanya teklifi iletilmesine gayret gösterilmektedir.

Kişiye özel kampanyalarımızdan yararlanacak müşterilerimize mektup, e-posta veya SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır.

Diğer taraftan kişiye özel kampanyalarımız dışında tüm müşterilerimizin faydalanabileceği ayrıcalıklı maxipuan veya taksit avantajı sağlayan kampanyalarımızı maximum.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
    ALTERNATİF DAĞITIM KANALLARI BÖLÜMÜ
    Müşteri İlişkileri Grubu

Ne olur ne olmaz son gün diye cevabı beklemeden 5 tane talimat girmiştim, şimdi hepsini geri alıyorum.. İş bankasından bir cacık olmaz zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: andre_

Az önce işbankası ile görüştüm şu anda tüm müşterilerimizi kapsayan bir otomatik ödeme talimatımız yok dedi,

Ben de dedim iyi siz bilirsiniz bende finansbank a veriyorum o zaman :P

Finansbank yıllık kart ücreti oluyor. Kesinlike iade etmiyor.Bilginiz olsunn.
  • finans fix card a çevirdim kartı. aidat yok dediler. şimdilik almadılar. bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.