Şimdi Ara

Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyaları (Tüm bankalar) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
152
Favori
171.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benden almıyor, bir kere aldılar, arayıp iade ettirdim. 3 ay önce kartı kırıp iptal ettirdim (fiziki kartı kiramadim çok sağlamdı. maximum ve axess kendiliğinden kırık)
    Yeni kart göndermek için 15 tl parapuan verdiler. 3 ay sonra tekrar iptal ettirip bir daha almayacağım.
    universite kartı diye 500 tl limitte tutuyorlar ki axess 4000 tl üzerinde ve her işimi görüyor.

Hic bir karta yıllık aidat vs ödemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti bankası Hesap işletim ücreti 49 tl çekmiş.
    bunun dışında yıllık aidat da alıyor sanırım 2 taksit .

bu konuda net bilgisi olan var mı? tam olarak ne alıyor bizden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

garanti bankası Hesap işletim ücreti 49 tl çekmiş.
    bunun dışında yıllık aidat da alıyor sanırım 2 taksit .

bu konuda net bilgisi olan var mı? tam olarak ne alıyor bizden?

vadesiz hesaptan 6 ayda bir 39.5 lira alinir.(artmadiysa)

bonus carddan yilda 49 lira alinir.

39.5 x 2 + 49 = 128 tl

• Kredi kartınız varsa vadesiz hesaba (özellikle bir işiniz yoksa) ihtiyaç yok. Bütün bankalar affetmeden kesiyon hesap işletim ücretini (yıllık 50-100 TL arası değişiyor bankasına göre). Kart aidatını bir şekilde geri alabiliyorsunuz ama bu HİÜ konusunda bankalar çok katı, geri almak zor ve uğraştırıcı oluyor, çoğu zamanda alamıyorsunuz. O yüzden vadesiz hesabınız varsa ve ihtiyacınız yoksa kapatın gitsin. Ben geçen ay World kartım yerine YKB deki vadesiz hesabıma göndermişim parayı, 3 gün sonra farkına vardım ama çok geçti, 50 TL HİÜ geçirmişler. Mesajlar, telefon görüşmeleri falan filan ne yaptıysam olmadı vermediler. Ama kişiye özel kart harcaması kampanyası yapıp fazlasıyla telafi ettiler neyseki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Kredi kartınız varsa vadesiz hesaba (özellikle bir işiniz yoksa) ihtiyaç yok. Bütün bankalar affetmeden kesiyon hesap işletim ücretini (yıllık 50-100 TL arası değişiyor bankasına göre). Kart aidatını bir şekilde geri alabiliyorsunuz ama bu HİÜ konusunda bankalar çok katı, geri almak zor ve uğraştırıcı oluyor, çoğu zamanda alamıyorsunuz. O yüzden vadesiz hesabınız varsa ve ihtiyacınız yoksa kapatın gitsin. Ben geçen ay World kartım yerine YKB deki vadesiz hesabıma göndermişim parayı, 3 gün sonra farkına vardım ama çok geçti, 50 TL HİÜ geçirmişler. Mesajlar, telefon görüşmeleri falan filan ne yaptıysam olmadı vermediler. Ama kişiye özel kart harcaması kampanyası yapıp fazlasıyla telafi ettiler neyseki.

Garanti vadesiz hesabı iptal ettirirsem kredi karti borcunu internetten Odeyebilir miyim?
    Halk Bankasından kredi karti borcu kadar parayi garantiye eft yapıyor ve online bankacılık ile kredi kartını ödüyordum.

Vadesiz hesap iptal olunca eft yapamayacam.
    Bankamatik kuyruğunda beklemek istemiyorum

• Maksimum için hala geçerli mi kampanya???
  • quote:

quote:

Kredi kartınız varsa vadesiz hesaba (özellikle bir işiniz yoksa) ihtiyaç yok. Bütün bankalar affetmeden kesiyon hesap işletim ücretini (yıllık 50-100 TL arası değişiyor bankasına göre). Kart aidatını bir şekilde geri alabiliyorsunuz ama bu HİÜ konusunda bankalar çok katı, geri almak zor ve uğraştırıcı oluyor, çoğu zamanda alamıyorsunuz. O yüzden vadesiz hesabınız varsa ve ihtiyacınız yoksa kapatın gitsin. Ben geçen ay World kartım yerine YKB deki vadesiz hesabıma göndermişim parayı, 3 gün sonra farkına vardım ama çok geçti, 50 TL HİÜ geçirmişler. Mesajlar, telefon görüşmeleri falan filan ne yaptıysam olmadı vermediler. Ama kişiye özel kart harcaması kampanyası yapıp fazlasıyla telafi ettiler neyseki.

Garanti vadesiz hesabı iptal ettirirsem kredi karti borcunu internetten Odeyebilir miyim?
    Halk Bankasından kredi karti borcu kadar parayi garantiye eft yapıyor ve online bankacılık ile kredi kartını ödüyordum.

Parayı vadesiz hesabınız yerine direk kartınıza EFT yaparsanız, 2 işe gerek kalmaz. Benim birçok kartım var, hepsine de paramın olduğu bankadaki internet şube üzerinden direk ilgili karta EFT yaparak kapatıyorum dönem borçlarımı. Bu kartların ait olduğu bankalara bugüne kadar 1 kez gitmiş değilim, başvurularını bile internetten yaptım, ne gerek var şubeyle falan uğraşmaya. Artık herşey elimizin altında .

• quote:

quote:

quote:

Parayı vadesiz hesabınız yerine direk kartınıza EFT yaparsanız, 2 işe gerek kalmaz. Benim birçok kartım var, hepsine de paramın olduğu bankadaki internet şube üzerinden direk ilgili karta EFT yaparak kapatıyorum dönem borçlarımı. Bu kartların ait olduğu bankalara bugüne kadar 1 kez gitmiş değilim, başvurularını bile internetten yaptım, ne gerek var şubeyle falan uğraşmaya. Artık herşey elimizin altında .

Kredi başvurusu haricinde hiçbir işlem için bankaya gitmek zorunda değilsiniz

• Bonus Kart'ın 1 adet otomatik ft ödemesine bonus kampanyası var. Şurdan bakabilirsiniz koşullarına:
    www.garanti.com.tr
    Garanti BBVA ve Bonus Kampanyaları | Garanti BBVA
    http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2012/eylul/otomatik_fatura_talimati_bonus_kampanya.page?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne menem şey

Bonus Kart'ın 1 adet otomatik ft ödemesine bonus kampanyası var. Şurdan bakabilirsiniz koşullarına:
    www.garanti.com.tr
    Garanti BBVA ve Bonus Kampanyaları | Garanti BBVA
    http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2012/eylul/otomatik_fatura_talimati_bonus_kampanya.page?

denizbonus da geçerli mi bu kampanya?

• yokmu kasım ayında başlayan yeni bir kampanya?
  • ziraat yada işbank maximum ve ya cardfinans la ilgili otomatik ödeme kampanyası arayışındayım varmı bir kampanya?
  • guncel kampanya var mi?

• bu yakınlarda bir kampanya var mı ? özellikle bonus ile ilgili
  • güncel kampanya yokmu arkadaşlar. 5 fatura elimde kaldı
  • bende yeni kampanya bekliyorum world ve axess için
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatman

bende yeni kampanya bekliyorum world ve axess için

Axess te var hocm kampanya

• Bende bekliyorum, her yıl yılbaşında kampanyalar ard Arda patlardi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

quote:

Orijinalden alıntı: albatman

bende yeni kampanya bekliyorum world ve axess için

Axess te var hocm kampanya

axess 12 ay kalma sözü var, bonus genelde 6 ay yapıyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.