Şimdi Ara

Otomatik paket yenileme sorunu Tukcell \ Lifecell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce kardeşimin uçuran 2 gb paketi para yüklememize rağmen yenilenmedi, bugünde benim lifecell megamix paketim.
    Dün sabah bitmişti 30 günlük süre, bugün sabah para yükledim ama paket yenilenmedi. Eğer dün paket bittiği anda bakiyem yeterli olsa yenilenecekmiş. Ama gecikirsen para yüklemede pakette hemen yenilemiyormuş. Biraz beklemek gerekiyormuş.

23.12.2018 10:39 itibari ile Gunluk internet kullaniminiz 5 TL'ye ulastigi icin gun sonuna (23:59'a) kadar ucretsiz 100 MB kullanim hakki kazandiniz. Tum ay boyunca internete daha avantajli fiyatlarla baglanmak icinwww.turkcell.com.tr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 12 saat beklemiştim, ve hâlâ bekleyin dediler. Şunu yaptım; mesaj ile tarifeyi iptal ettim. Sonra siteden tekrar aynısını aldım. Anında oldu. * Sonraki ayda ise önceden para yükledim ve otomatik güncelleme oldu. Parayı, tarife bitmeden yükleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu herkes faturalı hat kullansın diye zorlaştırıyorlar. Halbuki çok basit birşey, para yüklendiği anda pakette yüklenebilir.

• 35 TL ve uzeri paket yuklemenizden kazandiginiz Turkcell'lilerle hafta sonu sinirsiz konusma hediye paketiniz baslamistir. Paketiniz 22.01.2019 10:50 tarihine kadar gecerlidir.

• 40 TL ve uzeri yuklemene karsilik 1 aylik fizy uyeligi kazandin! fizy'e ozel 5GB internetinle milyonlarca sarkiyi dinleyebilir ve videolari izleyebilirsin. Internetin olmadigi yerlerde cevrimdisi ozelligiyle muzik keyfine devam edebilirsin. Hemen kesfet:
    trcll.im
    fizy Müzik & Video
    http://trcll.im/fizy
    Uyeligini 22.01.2019 09:46 tarihine kadar kullanabilirsin.

• Tebrikler! 30TL ve uzeri paket ve TL yuklemelerinizde Salla Kazan dan 1 sallama hakki kazandiniz. Gule gule kullanin

• Bu ülkede hangi iş düzgün gidiyor. Şu site bile reklam izletmek için mini sürümü iki haftadır bozdu. Siteye giriş sağlanmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.