Şimdi Ara

otomatik şanzuman sorunu olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorunlarını yazarsa yardımcı olmaya çalışacağım..ben antalyada bilimum otomatik şanzuman servisiyim..çıkma şanzuman ve yedek parçamızda mevcuttur.

• arac d veya n de, sorun yok. biraz hareket edip, d de tekrar durunca, aracın altından tak tak tak düzenli ses geliyor, çok güçlü değil, boğuk. n ye alınca ses kesiliyor, d ye alınca yine başlıyor, sebebi ne olabilir acaba?
  • araçın motor veya şanzuman kulaklarını konturol ettir.aracın egzosu da kasaya vuruyor olabilir egzos lastikleri komuş olabilir...
  • --------------------------------------------------------------------------------

bende 2000 model otomatik polo araç var.Sorunsuz çalışıyor fakat özellikle soğuklarda ilk çalıştığında motor ısınana kadar ilk kalkışta 1 ci vitesten ikiye geçince büyük bir darbe sesi geliyor.Ne kadar az gazla 2 ye geçse bile darbe şiddetli oluyor.ne yapmam lazım acaba
  • Merhaba,

otomatik vites 1999-2000 model honda civic almayı düşünüyorum. 1.4 iS modeli sedan veya hb modeli alacağım. ve almayı düşündüğüm arabada brc sıralı sistem lpg var. 130.000 km'de.

aracı henüz görmedim. bu aracı önerir misiniz? servisemi götüreyim yoksa sanayiyemi (anlayan bir ustaya)? aynı aracın manuel vites olanınımı almalıyım?

bütçem 13-14bin lira olduğundan ve honda civic'ten hoşlandığım için bu araca bakıyorum. bu fiyat aralığında başka araba ilgilimi çekmiyor. elimdeki renault19 europe ile şdare ederim aksi taktirde...
  • hondaların otomatik şanzumanı yapıla gelmiş en salam şanzumandır.peknadir sorun çıkarır.fakat 1.4 ünü tavsiye etmem tutulmuyor.1.6 olursa tavsiye ederim.ayrıca 2001den sonrası olursa daha iyidir.eyer düşük alırsan euro civiç olması taysiye dilir.
  • 2000 model polo aracınızın yağını ve filitresini deyiştirmediiseniz sorun oradan kaynaklanır çünkü şanzuman yağı sogukken kalınlaşır ve filitreniz tıkalı ise pompa yağı çekemez vehem ğeç vitez deyiştirir hemde vuruntu yapar.yağ ısınınca incelir ve nisbeten geçişi rahatlaşır.servisler dahi otomatik şanzumanın yağının ve filitresinin her 60000 de deyiştiini bilmiyor bilenlerde cesaret edemiyor...olanda araç sahiplerine oluyor...aynızamanda şanzuman su aldı ise yine aynı sorunu yapar.sabaha kadar sulu yağın içinde bekleyen selenoitler yani elkririkli vanalar aptallaşır ..ısınınca nisbeten düzelir...
  • skoda octavia (2005-2009 a5 kasa)1.6 mpi motorun triptoniği nasıldır bu şanzımanlı aracı önerirmisin problem çıkartırmı bakım farklılılığı normal şanzımana göre nedir,teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 5 Mart 2010; 8:09:43 >
  • 2001 model otomatik laguna hangi şanzıman yağı konulmalıdır. Dextron 3 mü?
  • Merhaba.

Benim 1997 Clio 1.4 RN 3 ileri otomatik vites aracım var. Sadece 2.vitesten 3.vitese araba kendini atıyor ve biraz sesli geçiyor. (Tak diye bir ses geliyor) Fakat aksi geçirli değil. (Yani kick down ile 3'den 2'ye geçerken sorun yok) Onun haricinde aracın otomatik vitesinde geri kaydırma fln çok şükür bir problem, ses fln yok.. Sizde bu neden olabilir? Aracı bir göstersem mi ustaya?
  • Güzel bir zamanlamada buldum bu başlığı. Bende Mini Cooper var smg F1 şanzıman var aracımda ve göstergede EP diye bir yazı çıktı ve hiçbir şekilde o yazı geçmiyor şanzımanla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum ayrıca araçla hızlı kalktığımda yada gazı köklediğimde kısacası araçla sert ve ani hareketler yaptığımda şanzımandan sesler geliyor. Kıbrısta okuyorum bu sebeple ben değil ama babam borusanla görüşmüş verdikleri cevap '' orta paneldeki tuşlarla oynasın anti patinajı açıp kapasın'' böyle saçma sapan birşey. Burada da servislere göstermek istemiyorum çok uçuk fiyatlardan açıyorlar ağızlarını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.