Şimdi Ara

OTOMATİK TRADE BOT HİZMETİNİZDEDİR / ESYA BÖL VEYA TÜMLE (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hayırlı olsun öncelikle, bot 1 dakikadan kısa bir sürede cevap atıyor takasa. Aman fazla kaptırmayın tüm envanteri değiştirirsiniz Şaka bir yana şu 20 satılma 10 falan olsa iyi olurdu,bazı skinler değerli olsa bile fazla kişiye hitap etmediği için az satılıyor,biz mağdur olabiliyoruz arada,onun harici çok güzel bir şey,bol kazançlar
  • Çok teşekkür ederim. Botumuzun en önemli özelliklerinden biri zaten hızlı olması. Bu 20 adet şeçimi ise insanların pazarı manipüle edememesi için konulan bir kısıtlamadır. Dediğiniz gibi bazı skinler değerli olmasına rağmen bu kural yüzünden trade edilemiyor fakat diğer türlüde kafamda oluşturduğum algoritma dışına pek çıkmak istemiyorum. İyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.
  • güzel envanteriyle botumuz sizleri bekliyor :)
  • Hocam acaba bot ne işe yarıyor, sistem nedir ve bize ne kazanç sağlıyor ?

Şimdiden teşekkürler yanıt için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bremond B kullanıcısına yanıt
    Hocam botun size faydası şu istediğiniz hoşunuza giden herhangi bir eşya varsa bunu direk bottan gerekli overpayi yaptıktan sonra alabilirsiniz. Yazılan kurallara göre çalışmaktadır. Bu bilgiler botun profilinde yazmaktadır.

• güncel hızlı güvenilir türk malı trade bot
  • weaver277 kullanıcısına yanıt
    Zamaninda niyetlenip ne teknik bilgimin nede envanterimin el verdigi olay bol kazanclar bot hakkinda biraz teknik bilgi alabilir miyim? Kendi bilgisayarinizda mi calistiriyorsunuz yoksa vps mi kullaniyorsunuz ? Algoritmayi siz mi yazdiniz? Hangi dilde yazdiniz?

Bu islero birakali cok oluyorda icimde kalmasin mantiginin nasil oldugu

• Benimde teknik bilgim çok yok nede olsa bilgisayar mühendisliğini kod yazma işini görünce bırak biriyim. Envanterim genişleyince böyle bir işe girmeye karar verdim. Aslında botun envanteri kendi envanterime göre çok düşük ama bann korkusundan çok eşya koyamadım. Koydularım zaten populer esyalar ver hergun ortalama en az 3-4 trade yapıo bot. Kod Csharp tabanında yazıldı. Algoritması bana ait. Elimden geldikçe soruları yanıtlarım ama çok özele inmeden
  • güncel trade bot
  • Güncel trade bot

• iş yapar hocam :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.