Şimdi Ara

Otomatik vites sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
42.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

"s" ikonu sadece sport modda kullandığım zaman yanıyor onun dışında şu ana kadar hiç yanmadı.
    yağ seviye ölçümünü dediğiniz gibi yapacam ve sonucu sizinle paylaşacağım. bir de yine bu forumda olması lazım yağ seviyesi vites R veya D konumundayken ölçülür denmişti. ben bu şekildede bir kontrol ediyim bakalım ne çıkacak. ilginiz için teşekkür ederim.
  • turkalogy isimli arkadaş
    eşimde otomatik vites ibiza var sıralaması P R D N 3 2 1 şeklinde ve tiptronik filan değil
    biz vites değiştirirken gaza basmıyoruz siz bastığınızı söylemişsiniz
    frene basıyoruz ve fren olmayan debriyaj gibi görev görürken vites kolundaki düğmeye de basıyoruz
    geçişlerde sıkıntı olmuyor
    bir de böyle deneseniz yani gaz yerine frene basıp p den r ye ya da d ye geçirseniz

bu yazdıklarım sizin araca uygulanamıyorsa (servise telefonla sorun) uygulamayın
  • öncelikle ilgine teşekkürler,
    ancak bir yaNlıŞ anlaşılma var, ben frende iken vites değiştiririm. R ye vitesi geçirdiğimde freni bırakıp gaza bastığımda hala vites R ye geçmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: meta80

turkalogy isimli arkadaş
    eşimde otomatik vites ibiza var sıralaması P R D N 3 2 1 şeklinde ve tiptronik filan değil
    biz vites değiştirirken gaza basmıyoruz siz bastığınızı söylemişsiniz
    frene basıyoruz ve fren olmayan debriyaj gibi görev görürken vites kolundaki düğmeye de basıyoruz
    geçişlerde sıkıntı olmuyor
    bir de böyle deneseniz yani gaz yerine frene basıp p den r ye ya da d ye geçirseniz

bu yazdıklarım sizin araca uygulanamıyorsa (servise telefonla sorun) uygulamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 28 Şubat 2008; 10:47:26 >
  • Merhaba meteg
    Bahsettiğim sorun her zaman olmadığı için tespiti çok zor. Görüşmelerimiz devam ediyor. İlginize çok teşekkür ediyorum.
  • arkadaşlar bu gün aracın 2 vitesten 3 geçmeden direk 4 vitese geçtiğini gördüm.aracın 3 vitesi arızalımı acaba ama gaz pedalının sonuna kadar bastığımda 4 ten 3 düştü. yani kalkış yaptımda araç 1-2-4 yapıyor ama ara kullanımlarda 3 vitesede düşüyor. 2 vitesten 4 vitese geçtiğinde ilk başta gaz yemiyormuş gibi oluyor. Normal vitesli araçlarda nasıl 2 den 4 atarsın da ilk başta gaz yemez aynı olay oluyor. aracın kullanımı son derece güzel dikkat edildiğinde anlaşılıyor. araç 4 aydır bende yeni farkına vardım mesala.
  • bu otomatik vitesten anlayan ne kadar az kişi var kime sorsam bilmiyor. birde tarağın temizlenmesi gerekiyor dedi birisi pek anlayamadım
  • MERHABA BEN DE OTOMTK. VİTES, DAEWOO LEGANZA 2.0 MOTOR LPG Lİ ARAÇ VAR.

ŞİKAYETİM----- GERİ VİTESE GEÇİP İLK HAREKETE BAŞLADIĞIMDA Bİ KÜTÜRTÜ GELİYOR (ARAÇI TİTRETEN Bİ KÜTÜRTÜ). AMA HER GERİ VİTESLE HAREKETİMDE OLMUYOR.
    BİR DE RAMPADA VİTESİN DÜĞMESİNE SONUNA KADAR BASTIĞIM HALDE KOL ZOR ÇIKIYOR P' DEN, BİDE ZORLANIYOR GACIRTI EDEREK GEÇİYOR.
    BİLGİSİ OLAN YARDI EDEBİLİR Mİ?
  • arkadaşlar.. 96 opel vectra 2000 cd model otomatik aracım var, otomatikte geri vitese girerken vurdurma oluyordu, bugün ise geri vitese alınca ileri vitese geçmiş gibi oluyor, yani geri çalışmıyor, nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • aracım birkaç gündür sürekli olmamakla beraber ışıkta durduğumda yeşil yanınca harekete geçmiyor. R ye aldığımda geri gidiyor ama ileri gitmiyor. bir müddet sonra hareket etmeye başlıyor. ondan sonra hiç bir anormallik yok. aynen devam. aracım 2002 scenic
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.