Şimdi Ara

Otomatik vitese LPG taktırayım mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lpg artık arabayı satarken avantaj, araba alacak arkadaşlarım lpg si olmayan araçlara bakmıyorlar.

ayrıca arabanın otomatik yada manuel olması lpg yi ilgilendirmez.

Düzgün bir montaj ve uyumlu kit ile hiçbir sorun yaşanmaz.

Mademki aracınızı 4. 5. yıl daha kullanacaksınız. taktırmanız mantıklı olur.
  • Benim gibi 4yılda 16bin km yapınca LPG'ye pek ihtiyaç olmuyor. Ama yılda daha fazla km yapılıyor olsa kesinlikle LPG çok daha yararlı bir çözüm.
    Yakıt için daha az para vereceksiniz veya aynı paraya daha fazla gezeceksiniz. Hele 3-4 sene binecekseniz hem amorti ediyor hem de satarken avantajlı oluyor. Artık insanlar düşük km ise benzinli ama yüksek km ise LPG'li bakıyor.
  • güzelim memleketti ne hale getirdiler 100tlde 70 tl vergi yazık valla yazık cem uzan 1 tle yapacam diyodu zamanında şimdi gelsin 2 tle yapsın oyumu vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihirbazzz

Herkese merhaba, 2004 model otomatik vites vw polo aracım var. senede yaptığım en fazla 8000-9000 km. malum otomatik vites olduğu için km de 35-40 kuruş arası yakıyor. araç 55.000 km de sizce lpg takmaya değer mi? taktırırsam motor ve performans açısından sorun yaşar mıyım? (araç 1.4) satarken avantaj mı? dezavantaj mı? konuyu birçok yönden ele almak istedim. aracımı en az 3-4 yıl kullanmak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim...

Bence takdır . Ama Usta birine taktır . her usta otomatiğe tam ayar yapamaz boşta titreme yapabilir .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.