Şimdi Ara

Otomatik Vitesli Arabalar Stop Edebiliyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • takılan her araç eder . colt amt vardır araçta lpg olmasına rağmen eşime benzinde kullandırıyordum. çünkü lpg den benzine geçişlerde aynı şekilde ani duruşlarda v.s malesef lpg otomatik şanzımana gelmiyor.
  • Benim eski Cruze rolantide direksiyonu tam sağ veya sol yapınca stop ediyordu Servis ve hiç bir usta çözememişti
  • 2 yıl kadar önce 2001 1.6 lpgli otomatik golfümüz vardı çok soğuk havalarda motor soğukken rölantide stop ederdi sadece.Yokuş,ani fren gibi durumlarda böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Toyota'nın dizel araçlarında kullandığı yarı otomatik şanzıman yokuşlarda stop ediyor. O kadar kötü bir şanzıman mış ki mağdurları site açmıştı multimode mağdurları diye

Yakin bir arkadasim da abisinden araba ogrenirken auris i stop ettirmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda hiçbir şekilde stop ettiğini görmedim. Ama benim hatamdan kaynaklanan bi durumda stop etmişti, o da şöyle oldu.

Tork konvertörlü, tam otomatik aracımda, rampa yukarı geri geri çıkarken araç patinaja düştü çıkamadı. Ben de aşağıya doğru tekrar bırakayım hızımı alıp geleyim diye freni bırakıp aracı saldım, tabi vitesi boşa almayı unuttum. Vites geride, ama araç rampa aşağı ileri doğru kaymaya başladıktan bi kaç saniye sonra stop etti. Herhangi bir sorun olmadı ama, aracı durdurup tekrar vitesi boşa alıp marş bastıktan sonra çalışmaya devam etti.
  • Etmiyor diye biliyorum ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.