Şimdi Ara

Otomatik Vitesli Arabalar Stop Edebiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, mesela yarı otomatikler. Ani fren yaptığımızda veya yokuşta araba stop edebiliyor mu?

• O tür durumlarda stop eden görmedim de benim CVT Jazz karda olduğu yerde patinaj çekerken gazdan ayağı çekince stop ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 19 Ekim 2015; 21:16:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel easytronic kullaniyorum hic karsilasmadim bu durumla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tietze -- 19 Ekim 2015; 21:21:24 >
  • Merhaba.
    Benim Passat tam otomatik geri manevra esnasında ön tekeri demir bariyere takıldığında stop etmişti.
    Aylar önce bir kere daha yine geri manevra esnasında tümseğe denk geldiğinde stop etmişti.

• Volvo V40 dizel otomatik kullanıyorum, daha önce de otomatik/yarı otomatik araçlar kullandım fakat stop etme gibi bir durumla bu zamana kadar hiç karşılaşmadım.
  • Bi kete arkadadin getzinde denk geldim.neden olmustu anlayamamistik

• Fluence edc, sürekli şehir içi dur kalk trafik, beyoğlu dik yokuşlarında dur kalk daha stop etmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2005 corsa vardı bende dizel easytronic bir keresinde eğimli bir yoldan inerken yukarı doğru u dönüşü yapmak zorunda kaldım karşı yoldan gelen bi araca yol vermek için durdum sonra tekrar gaz verdiğimde stop etmişti bu aracı 4 sene kulladım sadece 1 kere yaptı bunu şaşırmıştım.

• 2010 Jetta 1.6 TDI DSG aracımızda bu sorun vardı.motor soğukken gaza hafif basıp ayağı çekince stop ediyordu.sonra mekatronik değişince sorun düzeldi.tüm otomatikler için stop etme durumu neredeyse yok,tabi şanzımanda sıkıntı yoksa.

• C3 otomatik kullanan bi bayan arkadasım stop ettirmişti.nasıl ettirdi hala anlayamam.

• Opel Astra 2 kere stop etti bir keresinde çok soğuktu . 1 kere de Hızlı ve öfkeli 2 deki gibi sanki araca elektronik bir şey attılar da araç tepki vermiyordu . Kapatıp açtım düzeldi bir daha yapmadı hızım düşüktü el frenini çekip durdum .
  • bmw 3.20d 2008 geri geri giderken 1 kere stop etti. nedenini anlamadım bidahada olmadı
  • ben 88 model otomatik broadwayi ani frende stop ettirmiştim. niye etti onu da anlamadım. ama etti..
  • Yoğun trafikte dur kalklarda klima kompresörü devreye girdiğinde ayağım frendeyse ve vites D de iken motor devri dalgalanmaya başlıyor; boşa almazsam veya klimayı kapatmazsam bir kaç kere stop ettiğini yaşadım...
  • Megane 3 EDC DCİ yokuş dahil daha basaramadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota'nın dizel araçlarında kullandığı yarı otomatik şanzıman yokuşlarda stop ediyor. O kadar kötü bir şanzıman mış ki mağdurları site açmıştı multimode mağdurları diye
  • Stop etme olmuyor ama duz vites de arabanin stop edeceği yeri biliyorsunuzdur, oto vitesdede araba bayiliyor öyle durumda.

• 12-13 yıldır otomatik/yarı otomatik araç kullanırım, hiç birisinde stop etme yaşamadım.

Ama konudaki arkadaşların tecrübesine göre, genel kullanım şartları ve aracın durumunda bir anormalli var ise az da olsa yaşanabiliyor.
  • Lpgli cruze subap eritmeye başladığında 70.000 km gibi, her sabah evden çıkıp yaklaşık 100 metre sonraki yokuşta stop ederdi. Isınınca bir sorun kalmazdı. Usta inatla subaplar daha değişmesin diyodu en son değiştirdik ve düzelmişti. Ancak sağlıklı çalıştığı, bir arızası olmadığı durumlarda stop etmedi.
  • Ben aracı tüpten dolayı bol bol stop ettiriyordum bir aralar ama dizin dediğiniz nedenlerden dolayı hiç olmadı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.