Şimdi Ara

Otomobil alım sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde bir elbise alırken,bir elektronik eşya alırken tüm reyondaki ürünleri inceletip defo varmı yada çalışıyormu diye kontrol edip öyle alıyoruz.
    Ama 0 otomobil alırken böyle birşey yapamıyoruz. Çünkü genelde stokta araç olmadığı için Dünyanın parasını verip aracın fabrikadan gelmesini bekliyoruz ve araçta bir üretim hatası olmaması için bol bol dua ediyoruz. Aracı teslim almaya gittiğimizde zaten aracın ruhsatıda çıkmış olduğu için ve parayı da zaten önceden ödediğimiz (ödemenin tamamı yapılmadan ruhsat çıkarılmıyor, doğrusu da bu tabi)için aracı teslim almak durumunda kalıyoruz. Araçta problem oluştuğunda ise iş işten geçmiş oluyor. Ben araç alım ve teslim işlemlerinin bu şekilde olmasından gerçekten çok rahatsızım. Çünkü aracı iade etmek gibi bir seçeneğimiz olmadığı için, servislerin insafı ile baş başa kalıyoruz. Bence herkes ruhsatını üstüne alacağı aracı görüp deneyebilmeli. Saygılar.

• Bence haklısın.
    Sonucta aracı fabrikadan getiriirlerken ufak bir cızık olsa o sana kacıyor. belki degıstırırız dıyorlar ama sonucta dıeger gelcek aracı beklerken baya bır zaman daha kaybediyorsun.
    sana katılıyorum...
  • deneme sürümü verilmeli ( )

• Test arabası ile şürüşün yeterli olacağına inanmıyorum. Kesinlikle, kaporayı verdikten sonra ruhsatını üzerimize alacağımız arabayı inceleyip test sürüşü yapabilmeliyiz. Bizi rahatsız eden en ufak bir problemde bir başkası ile değiştirebilmeliyiz. Fabrikasyon hatalarının cefasını biz çekmemeliyiz. Dile kolay 40 küsür milyar sayıyoruz. VE memnun olmazsak 15 gün içerisinde iade edemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerrah06 -- 10 Mart 2007; 1:40:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.