|
Bildirim
$0.1 etmeyen RFID çipine 1800₺ yaxmışlar... Maksat vergi almak değil. Bak sistem kuruyoruz bahanesi ile halkı soymak...
|
"Araçların depo dolum ağzına takılacak çipin şu anki fiyatı 1810 TL + KDV’dir. İlerleyen süreçte bu tutar yeniden değerleme oranında artış gösterecek"
Fiyat nasıl belirlendi, ihaleyi kim aldı, orayı da geçelim; her sene enflasyon oranında artacağı ne malum? Belki çip üretim maliyetleri çok düşecek? Belki enflasyondan fazla artacak? Bunları sorguladığınız gün, vergiler de doğru yerlere harcanıyor olacak. Yoksa çip takmak sorun değil. |
Kayıt dışı ülkenin kanayan yarasıdır. Diğer kanayan yarası vergi kaçakçılığı birileri daha fazla zengin olacak diye namuslu insanlar daha fazla vergi veriyor. Tam destek böyle işlerle gelin halkın önüne.
|
Alınan vergiler ve haraçlar hak ve adaletle dağıtılıyordu zaten... |
Bir paragraflık haberi üçüncü sınıf yerel gazete gibi ne ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz, sistem ne, maliyeti ne, ne zamana geçilecek olay bu. Papağan gibi tekrar ediyor içerik. Bu arada üç kuruşluk çipi de 1800e bize iteleyeceklerse artık ben de ahlaklı vatandaş cizgimden çıkarım arkadas bu nedir soygun DÜZENi
|
Devlet vergi toplayacak diye vergi toplamanın yatırım maliyetini niye vatandaş olarak biz ödüyoruz?
|
En çok vergi kaybı yaşanan konulardan birisiydi.
Başka plakaya yakıt yazdırmak meselesi tarih olacak o zaman. |
Çipin fiyatına bak oha
|
Vergi toplanmasın demiyorum da devlet vergisini düzgün toplayamıyor diye ben neden aracıma masraf yapıp cihaz taktıracağım? Kendi karşılasın madem cihazı. Yada maliyetine yapsın bisi yapsın 1810₺+kdv nedir ya
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Alınan vergiler ve haraçlar hak ve adaletle dağıtılıyordu zaten... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
e şimdi çip takıldı. yeni araç aldık. plaka değişti çip de değişecek mi , yine mi öpüleceğiz. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 12 Kasım 2024; 18:17:00 > |
|
Bunu nasıl yapacaklar her aracın plakası yok ki. Adamın bıçkısı var trafiğe çıkmayan iş makinası var ısıtıcısı var vs... bunlara nasıl yakıt alınacak o zaman. |
|