Şimdi Ara

OTOMOBİL FREN MESAFELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
6.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hamalyoziee

quote:

Orijinalden alıntı: ALPIN_01

quote:

Orijinalden alıntı: hamalyoziee

quote:

Orijinalden alıntı: CescRvP

Burada birçok arabanın hızlanma ve fren testleri bulunuyor. İşinize yarar umarım.

http://www.youtube.com/playlist?list=PLVpGhli-NhSRLhjW34Np6RHGueYqCc-NE

Muhteşem paylaşım. Güncel bir çok araba mevcut. Herkes izlesin tavsiye ederim. İşime yaradı gerçekten teşekkürler. İzlemeye üşenecekler için bir kaç not tuttum. Paylaşayım.

CLİO RS 35,1 mt
    FİESTA 38,6
    A3 SEDAN 36,1
    AURİS 37,8
    GOLF 1,6 38,8
    YENİ MEGANE 37.0
    ELENTRA 42,5
    CEED 38,7
    PANEMERA 36
    CİTROEN C4 37,5
    BMW 320D 37,8
    JETTA 39,8
    CRUZE 38,3
    İNSİGNİA 38,4
    MİNİ 38,8
    KİA OPTİMA 41,4
    308 37,8
    CC 38,9
    S60 39,1
    LİNEA 38,5
    FOCUS 37,9
    308 38,1
    ACCENT BLUE 42,9 ( Aman diyorum)
    AUDİ A5 38,1
    Son olarak hazır olun 911 Turbo 32 Metre

Açıkcası VW grubu hayal kırıklığı yarattı bende. Keza BMW ,Audi ve Mercedesten de daha iyi performans beklerdim. Porshe öttürmüş resmen. Muhteşem değerler elde etmiş. Seramik frenlerin etkisi olsa gerek. Demek ki yolda porshe nin arkasına filan düşersek takip mesafesini artırmak faydalı olacaktır. Hyundai ve Kia sahiplerine de önerim milletin çok dibine girmeyin. Benim c4 de fena değer vermedi. Eskiden babam Mercedes arkasında giderken mesafeni aç yoksa yanlışlıkla vurursak direk bizim arabanın anahtarını bırakırız derdi. Artık onlar düşünsün :)

Hocam bir eklemede benden olsun Porsche 918 Spyder WS 100-0 km/h : 29.4 m

http://www.autozeitung.de/sites/default/files/pdf/2014/07/AZ-15-2014-Porsche-918-Spyder-Test-Tabelle.pdf

O değere oha denir. ortalama 40 metrede duran bir araba söz konusu Porshe önünde ise bayağa bir hasar bırakacak demektir. Yıllarca kazalar yüzünden bu ülkede çok insan öldü. Devlet bu kadar vergi alacağına, güvenlik paketlerinin bir miktarını vergiden düşerek zorunlu tutsa eminim ki kaza sayıları çok düşecektir. ESP li ve ESP siz arabaların kaza istatistiklerinde hatırladığım kadarıyla ESP li arabaların %80 oranında daha az kaza yaptıkları gibi bir veri var. Keza frenler de ve lastik konusunda da devlet belli kıstaslar getirse kaza oranları hatırı sayılır miktarda düşecektir.

Yeni yasal düzenlemelerle birlikte 0 km araçlarda ESP ve lastik basınç sensörü olması zorunluluğu geliyor.

Lakin iş sadece yasalarla olmuyor denetim mekanizması iyi işlemesi gerek ...

Kış lastiği mevzuatı konusunda yasal düzenlemeler yapıldı , gel görelim ki hala ciddi eksiklikler var...

Vatandaşa düşen kısım ayrı bir konu !

Neyse cidden porsche 918 çok güçlü bir fren sistemi var...

• En hızlı duran araba corolladır, sanki gizli bir fren daha var gibi hemen duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

En hızlı duran araba corolladır, sanki gizli bir fren daha var gibi hemen duruyor.

arkadan çaktırmadan traktör çekiyo herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

En hızlı duran araba corolladır, sanki gizli bir fren daha var gibi hemen duruyor.

Jetta varken Corolla kim ? haddinizi bilin.

Jetta 120km/h hizla 5-6 metrede duruyor.

Das Auto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.