Şimdi Ara

Otomobil hakkında merak ettiğiniz her şey burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomobille ilgili teknik bilgi, haber, magazin gibi konularda içeriklerimizi aktif olarak paylaşıyoruz. Kesinlikle özgün ve güvenilir kaynaklarla içeriklerimizi oluşturuyoruz. Kesinlikle sıkılmadan zaman geçirebilir ve aradıklarını bulabilirsiniz. Merak ettiğiniz konularla ilgili mesaj atarak bilgilendirirseniz, konu hakkında içerik oluşturabiliriz.
    https://www.otomobilhakkinda.com/

• Konu güzel. inşallah bilgili arkadaşlar gelirde güzel sohbetler olur
  • İnşallah benimde tek istediğim o aslında. Benimde dahil bilmediğim konuları yada gereksiz bilgi sahibi olduğumuz konuları saygı çerçevesi içerisinde tartışarak otomobil seven herkese bir şeyler katabilmek. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
  • Güzel bir üslupla nezaket kurallarına riayet ederek paylaşımlar yapmanı takdirle karşılıyorum.

Öncelikle, forum üyelerine kendi uzmanlık alanın, okuduğun bölüm, bildiğin diller ve test ettiğin otomobiller gibi ilgi alanlaırnı beyan etmeli ve tanınırlığını arttırmalısın.

İnsanlar bilgi seviyesine göre yorumlarına itibar eder ve saygınlık kazanmaya başlarsın.

Bu forumda da ilgili olduğun tüm konularda yorumlarını yaparak bir "Er" konumundan "Albay" konumuna yükselmek için kısa sürede mesaj sayısını yükseltmeni öneririm. Mesaj sayısını yükseltirken boş mesajlardan kaçınmanı, şehir efsanelerine inanmamanı, daha teknik bilgiler vererek doyurucu yorumlar yapmanı öneririm.
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yeni üye olmuş olabilir bence bunu bilgisini bunla ölçmemek gerek sizde ölçüyorsunuz demiyorum ama er olmuş albay olmuş takmamak lazım bu dh yi tanıma zamanı ve ne kadar orda vakit geçirdiği ile ilgili bi durum.
    Yalnız otomobil ile ilgili konular genelde biraz yavaş ilerliyor.
    Bu arada ötv indirimi kesin uzatıldı mı ne zamana kadar uzatıldı
  • Haziran sonu
    Bence bu vergi indirimi sene sonuna kadar uzar
    Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Daha yeni kayıt oldum. Zamanla hepsini oturtacağım.
  • Yeni üye olduğum konusunda haklısınız kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Teşvik indirimleri ise 31 hazirana kadar uzatıldı. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.