Şimdi Ara

Otomobil Lastik Hava Kompresörü(Çakmaklık Girişli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
8.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bende çakmaktan elektrikle şişiren değil de ayakla pompalanan model var...
    Çünkü çakmakla şişiren çok gürültü yapıyor ve araba çalışmazsa yolda bırakır...

araba çalışmazsa lastiği şişirmek çözüm olmaz hocam.:)
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bende çakmaktan elektrikle şişiren değil de ayakla pompalanan model var...
    Çünkü çakmakla şişiren çok gürültü yapıyor ve araba çalışmazsa yolda bırakır...

araba çalışmazsa lastiği şişirmek çözüm olmaz hocam.:)

Bim den aldim, komsunun lastigi sisirdik , sonra 1 ay gectiginde lazim oldugunda taktim calismadi. Çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Netten almaya gerek yok. Muhtelif marketlerin oto bölümlerinde aynı paraya bulmak mümkün.

Marka fark etmez, hepsi aynı işi görüyor. Sanıyorum! metal kasalar daha dayanıklı...

+1

metal kasalıların daha iyi olduğunu ben de duymuştum.

evet öyle hakkını veriyor

• arkadaşlar bu iki pompa arasında kaldım.biri manuel diğeri metal kasalı çakmak girişli.

manuel
    http://www.modacar.com.tr/urun/carub-ciftli-silindir-hava-pompasi-2470801.aspx

çakmak girişli
    http://www.modacar.com.tr/urun/carub-hava-pompasi-lux-jumbo-metal-tekli-br2491402.aspx?ttype=Details#pt

• geçen hafta
    http://www.hepsiburada.com/liste/m-pressor-cantali-isikli-20-psi3-dk-celik-govde-hava-kompresoru-57b004/productDetails.aspx?productId=otm57b004&categoryId=262977&SKU=OTM57B004&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotm57b004%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dkompres%255cu00f6r%252fbrand%253d%257bmodacar%257d%26fh_refview%3dsearch linkteki ürünü aldım.
    Bugün ilk kez denedim. Ürün bildiğiniz çin malı, çok kalite birşey beklemeyin. Lastiği sorunsuz şişirdi, bir sıkıntı çıkarmadı. İnmiş lastiği tahmini 3-5dk dan önce şişirmez. Bir lastiği şişirdikten sonra mutlaka dinlendirmek lazım çünkü ısınıyor.

Bunun dışında almadan önce biraz araştırdım. Vardığım sonuç ayak pompası ile şişirmenin çok yavaş olacağı, çok uğraştıracağı yönündeydi. Elektrikliler bana daha kullanışlı geldi.

Gene yukarıda bir arkadaşın önerdiği black and decker marka ürünü bayağı araştırdım ve almaktan son anda vazgeçtim. Nedenine gelince. Firmanın resmi internet sitesinde yorumları okuduğumda ürünün 220V ile çalışırken maksimum 2 veya 3. kullanışta sigorta patlattığını ve patlayan sigortanın değiştirilemediğini öğrendim (ürün hem 12VDC hem de 220VAC ile çalışıyor). Bu durum beni üründen soğuttu.

Benim tavsiyem ayak pompasından ziyade elektrikli almanız ve linkini verdiğiniz üründen biraz daha kalitelisini almak yönünde olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: notrino

geçen hafta
    http://www.hepsiburada.com/liste/m-pressor-cantali-isikli-20-psi3-dk-celik-govde-hava-kompresoru-57b004/productDetails.aspx?productId=otm57b004&categoryId=262977&SKU=OTM57B004&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotm57b004%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dkompres%255cu00f6r%252fbrand%253d%257bmodacar%257d%26fh_refview%3dsearch linkteki ürünü aldım.
    Bugün ilk kez denedim. Ürün bildiğiniz çin malı, çok kalite birşey beklemeyin. Lastiği sorunsuz şişirdi, bir sıkıntı çıkarmadı. İnmiş lastiği tahmini 3-5dk dan önce şişirmez. Bir lastiği şişirdikten sonra mutlaka dinlendirmek lazım çünkü ısınıyor.

Bunun dışında almadan önce biraz araştırdım. Vardığım sonuç ayak pompası ile şişirmenin çok yavaş olacağı, çok uğraştıracağı yönündeydi. Elektrikliler bana daha kullanışlı geldi.

Gene yukarıda bir arkadaşın önerdiği black and decker marka ürünü bayağı araştırdım ve almaktan son anda vazgeçtim. Nedenine gelince. Firmanın resmi internet sitesinde yorumları okuduğumda ürünün 220V ile çalışırken maksimum 2 veya 3. kullanışta sigorta patlattığını ve patlayan sigortanın değiştirilemediğini öğrendim (ürün hem 12VDC hem de 220VAC ile çalışıyor). Bu durum beni üründen soğuttu.

Benim tavsiyem ayak pompasından ziyade elektrikli almanız ve linkini verdiğiniz üründen biraz daha kalitelisini almak yönünde olacaktır.

bu ürün kaliteli gibi geldi bana hocam.fiyatı normalde 35 tl civarında ama bu sitede ucuz.ayrıca ayak pompası çift silindir ve 4dk da şişirir diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 2 Aralık 2013; 20:05:41 >

• bende var boluda yolda kaldım işime yaradı ;)
  • Ben de kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.Geçen hafta sabah aracın yanına gittim. 7.30 da, ön lastik yere yapışmıştı.Pompayı çalıştırdım, araçta oturdum.Lastik şişti, doğru lastikçiye.Stepneyle falan uğraşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkın34

Ben de kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.Geçen hafta sabah aracın yanına gittim. 7.30 da, ön lastik yere yapışmıştı.Pompayı çalıştırdım, araçta oturdum.Lastik şişti, doğru lastikçiye.Stepneyle falan uğraşmadım.

kaça aldın hocam?
  • up
  • quote:

quote:

Ben de kullanıyorum, kesinlikle tavsiye ederim.Geçen hafta sabah aracın yanına gittim. 7.30 da, ön lastik yere yapışmıştı.Pompayı çalıştırdım, araçta oturdum.Lastik şişti, doğru lastikçiye.Stepneyle falan uğraşmadım.

kaça aldın hocam?

Hocam ben eşantiyon almıştım benzinlikten.Mağazalarda 25 tl civarı.Gittigidiyorda 30 tl ye var.
  • quote:

quote:

quote:

kaça aldın hocam?

Hocam ben eşantiyon almıştım benzinlikten.Mağazalarda 25 tl civarı.Gittigidiyorda 30 tl ye var.

http://www.modacar.com.tr/urun/carub-hava-pompasi-lux-jumbo-metal-tekli-br2491402.aspx?ttype=Details#pt

bunu 20 tl ye sipariş ettim kargo dahil.metal gövdeli olduğu için bunu tercih ettim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaça aldın hocam?

bunu 20 tl ye sipariş ettim kargo dahil.metal gövdeli olduğu için bunu tercih ettim.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kulanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kaça aldın hocam?

Hayırlı olsun, iyi günlerde kulanın.

sağol kardeşim.

• Bimden 9 (dokuz) tl ye almıştım. Lastiğim bir kez patladığında beni lastik değiştirme derdinden kurtardı. Lastikçiye gidene kadar lastiği şişirdim. Dikkat edilmesi gereken lastiği tamamen bununla şişirmeye çalışmayın. Uzun süreler boyunca çalışmak için tasarlanmamış bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Bimden 9 (dokuz) tl ye almıştım. Lastiğim bir kez patladığında beni lastik değiştirme derdinden kurtardı. Lastikçiye gidene kadar lastiği şişirdim. Dikkat edilmesi gereken lastiği tamamen bununla şişirmeye çalışmayın. Uzun süreler boyunca çalışmak için tasarlanmamış bir cihaz.

Bendeki komprasör tamamen şişiriyor.Üzerinde basınç göstergesi de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Bizde var. Hiç lastik şişirmek nasip olmadı. İki senedir iki kere kullandık ikisi de kurban bayramında hava bastık kurbanın derisini yüzmek için

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.