Bildirim
Otomobil Tavsiyesi...(35-40bintl) (2. sayfa)
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Sizin aradığınız araç Ford focus veya Volkswagen jetta .. Fakat focus seneye kasa değişicek bu durum önemli degilse sizin için mutlaka düşünün... Jettanın ise dizeli biraz pahalı, Bu durumda Peugeot 308 ve megane 3 den birisine bakabılırsınız. -
bence enıyısı cıvıc yada jetta 1.4 tsı 122 bg -
Chevrolet Cruza incele derim. tanıtım reklamlarında gayet hoyuşa gitti..
Megana gelince tip olarak hiç beğenmediğim bir araç ve hiçte beğenmem.. fakat donanım olarak gayet iyiler.. geçen bindim araç 100 km çıkıyor ve sen vites değiştiğinin ve ne zaman hızlandığının farkında olmuyorsun.. hayran kaldım resmen.. coupesi alınabilir..
Kia Ceed bak derim.. SW tipleri sınıfının 2.si.. -
Bravoyu tek geçerim o paraya full donanım alırsınız. -
Ford Focus TDCİ
Megane III dCİ
Fiat Bravo -
toyota corolla full u alınabilir dizel -
i30 nasıl olur? ben beğeniyorum şahsen o paraya style plus alabilirsin çok rahat -
'Esnetik' ameliyat nedir acaba? Aracı esnekliğini mi arttırmış gibi oluyor?
Günde binlerce kişinin takip ettiği bu kadar büyük bir fotumda yazı yazarken biraz daha yazım kurallarına uysak ve kelimeleri de doğru yazmaya çalışsak ne hoş olurdu değil mi? Belki o zaman yüzeysel 'pilastik' yorumunuzu da dikkate alan birileri çıkardı?
quote:
Orijinalden alıntı: ersfb1907
ya arkadaşım nasıl gran turismocusun magane 3 tavsiye edilirmi oyuncak maket gibi araba her yeri pilastik hayır pilastik diye demiyorum sonradan bizim türklerin yaptığı tampon ve karlıklar gibi duruyor esnetik ameliyat olmuşda hoş durmamış biri gibi sen granturismo felan oynama kanımca
Konuya gelince, babanız beyefendi sedan bir araç isterse Toyota Corolla'nın dizel versiyonlarını inceleyin derim. Hb araca hayır demiyorsa da Fiat Bravo, Hyundai I30, Peugeot 308 gibi araçların dizel motorlu seçenekleri sizi üzmez.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Yeni Megane III
ya arkadaşım nasıl gran turismocusun magane 3 tavsiye edilirmi oyuncak maket gibi araba her yeri pilastik hayır pilastik diye demiyorum sonradan bizim türklerin yaptığı tampon ve karlıklar gibi duruyor esnetik ameliyat olmuşda hoş durmamış biri gibi sen granturismo felan oynama kanımca
Ne yani Gran Turismo fanıyız diye vatandaşa R35'mi önericez
-
Katılıyorum.
Yenilenen Corolla Dizel 1.4 D-4D Elegant VSC 47,700 43,800 -3,900
Düz vites ve ESP'li olanını 42-43 e alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: hetutulmaz
toyota corolla full u alınabilir dizel
-
Katılıyorum.
Yenilenen Corolla Dizel 1.4 D-4D Elegant VSC 47,700 43,800 -3,900
Düz vites ve ESP'li olanını 42-43 e alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: hetutulmaz
toyota corolla full u alınabilir dizel
-
quote:
hadi ya onlarda arabamı al bi passat bak keyfine ... tenekeden araç tavsiye edenlere kızıyorum alman malı alacaksın rahat edeceksin diğerleri araç değil teneke kutusu vw audi mercedes bmw dışındakiler aile araçı değil
Doğru diyon kardaş valla Passat alacan otobanda uçarak gidecen. ben şaşıyom ya bu accord alıyo millet avensis alıyo insignia alıo.. hakkaten hiç akıl yok kardaş bu millette..
yer uçağı yer..
alacan bir passat uçacan....ne de olsa bi vw bi bmw bi mercedes bide audi var.. gerisi fos..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 24 Ağustos 2009; 8:17:40 > -
Dizel olarak Toyota Corolla dizel düz vites full olan (d4d elegant vsc) alınabilir.kalıplı araba, bagajı da gayet ideal.
Benzinli olarak Ford Focus 1.6 titanium düşünebilirsiniz, şu an fiyatları uygun.ama yakın zamanda kasa değişince sıkıntı olabilir. -
Aslında böyle büyük bir FOTUMDA kelimeleri doğru yazmaya çalışsak çok hoş olurdu :)
Demek ki; forumda yazarken dikkat etmekte fayda varmış hele bir de yazım hataları konusunda eleştiri yaparken daha da dikkat etmek gerekiyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
'Esnetik' ameliyat nedir acaba? Aracı esnekliğini mi arttırmış gibi oluyor?
Günde binlerce kişinin takip ettiği bu kadar büyük bir fotumda yazı yazarken biraz daha yazım kurallarına uysak ve kelimeleri de doğru yazmaya çalışsak ne hoş olurdu değil mi? Belki o zaman yüzeysel 'pilastik' yorumunuzu da dikkate alan birileri çıkardı?
quote:
Konuya gelince, babanız beyefendi sedan bir araç isterse Toyota Corolla'nın dizel versiyonlarını inceleyin derim. Hb araca hayır demiyorsa da Fiat Bravo, Hyundai I30, Peugeot 308 gibi araçların dizel motorlu seçenekleri sizi üzmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: levent--
quote:
hadi ya onlarda arabamı al bi passat bak keyfine ... tenekeden araç tavsiye edenlere kızıyorum alman malı alacaksın rahat edeceksin diğerleri araç değil teneke kutusu vw audi mercedes bmw dışındakiler aile araçı değil
Doğru diyon kardaş valla Passat alacan otobanda uçarak gidecen. ben şaşıyom ya bu accord alıyo millet avensis alıyo insignia alıo.. hakkaten hiç akıl yok kardaş bu millette..
yer uçağı yer..
alacan bir passat uçacan....ne de olsa bi vw bi bmw bi mercedes bide audi var.. gerisi fos..
Passat güzeldirde ondan çok daha güzelleri var
-
Bir kelimeyi doğru yazmak var, bir de doğrusunu yazarken yanındaki harfe basarak tek harfi hatalı yazmak var değil mi?(bkz: t ile r nin klavyede bitişik olması)
O ince nüansı anlayamadıysanız size iyi forumlar, hayatta başarılar dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: Iamnotsuperman
Aslında böyle büyük bir FOTUMDA kelimeleri doğru yazmaya çalışsak çok hoş olurdu :)
Demek ki; forumda yazarken dikkat etmekte fayda varmış hele bir de yazım hataları konusunda eleştiri yaparken daha da dikkat etmek gerekiyormuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: levent--
quote:
yer uçağı yer..
yani passat haricinde araba alnalar salakmı ??
tahrik amaçlı bir msj olduğu ortda
-
Benim mesajima tepki gosteren arkadaslar belli ki arkadasın yazdığına tepki olarak yazdığımı farkedememişler..
Hani o demiş ya teneke diğer araçlar diye; bende ona tepki olarak yazdım..
Tahrik yok ortada...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X