Şimdi Ara

Otomobiller için çok güzel bir detay, logolu ve kilitli siboblar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 dolar ve kargo bedavayı görünce gözlerim döndü ve siparişi verdim hemen bence çok hoş bi detay, baktım diğer markalar için de mevcut. kilitleyebileceğiniz sibob işte mahalledeki çocuklar çalıp bisikletine takamaz, çıkarıp da havasını indiremez, daha ne isterim :)

ilan:

http://www.ebay.com/itm/130650704065?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2059wt_1433

• Güzelmiş. Hırs yapıp jant lastik ne varsa sökmesinler sonra
  • Hayırlı olsun Sibop kapakları güzel bi ayrıntı. Ben de yeşil renkli olanlarıyla değiştirmiştim.
    Peugeot' una takınca foroğraflarını bekliyorumm
  • Teşekkürler fotolarını ulaşınca eklerim

@ÖfKeLiKaLaBaLıK

Kilitli bijonum da var ama en kötü senaryo lastiği yarmaları aman hocam düşünmek bile istemiyorum
  • Çokta ucuzmuş düşünülebilir aslında Paylaşım için teşekkürler
  • aynı elemandan bende mitsubishi için aldım geçen hafta geldide daha takmak nasip olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

aynı elemandan bende mitsubishi için aldım geçen hafta geldide daha takmak nasip olmadı

ne kadar sürdü hocam gelmesi? ilanda en fazla 40 iş günü yazıyor, ölmeden gelir inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reflorsanofi

quote:

aynı elemandan bende mitsubishi için aldım geçen hafta geldide daha takmak nasip olmadı

ne kadar sürdü hocam gelmesi? ilanda en fazla 40 iş günü yazıyor, ölmeden gelir inşallah

Sale date: 06/02/12

(edit: ay önce yazılıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman6161 -- 25 Haziran 2012; 22:34:19 >
  • Hayırlı olsun, güzelmiş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reflorsanofi

quote:

Sale date: 06/02/12

gün ay yıl mı ay gün yıl mı , bana ay gün yıl gibi geldi yoksa maşallah 4.5 ay yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.