Şimdi Ara

Otomobillerden anlayanlar yorumlarınız benim için çok önemli... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dacia alıpta o yollarda rezil olmayın hocam aman diyim
  • Hocam daha öncede mesaj attım. Logan mcv kullandım. Çokçada bindim. Otomobil'den anladığınız bir yerden biryere en az maliyetle minimum konfor!(toros ayarında konfor)la ulaşmaksa logan alınabilir. Ama iş için kullanılmıyacaksa kesinlikle logan alınmamalı bence. Zamanında yakınımız 98 model 323 ünü satıp o aracı aldı. At'dan inip eşeğe binmiş gibi oldum diyordu. İnsan binmek istemiyor. Köy yolunda roomster scenic verso sıkıntı yaratır. Her araca binilmez. CONNECT iyi bir seçenek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia__ -- 30 Haziran 2010; 17:55:10 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia__ -- 30 Haziran 2010; 17:54:02 >
  • Toros gibi arabamı vardı be 170 basıyodu bana mısın demiyodu, dağa taşa vur kırılmıyordu.Hey gidi günler
  • Sayın hocam köy yollar çukur, ark, büyük taş ve kayalıkla ve çamurlu olduğu için size dayanıklı bir okadarda parçası ucuz, yerden de yüksek bir araba gerekiyor.Benim size önerim broadway olurdu ilk etapta.Fakat siz daha fazla para çıkatabileceğinizi belirtmişsiniz.Size ticari araç öneririm.Bunlardan doblo olabilir.Hem yerden yüksek, sorunsuz bir motor,ve geniş bir araçtır.Şiddetle tavsiye ederim.
  • bence dacia ların iyi olduklarını düşünüyorum.
    stepway da logan da alındığında ilk ve son sahibi olmazsınız.
    hiç kullanmışlığım yoktur, dacialar hakkında olumlu önyargımı yaptım sadece.
  • C-max tam senin için hocam.
  • yorumlarını esrigemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. şuan aklımda fusion, c-max, lagan mcv var bakalım biraz daha zamanım var araştıralım inş. hayırlı bir araba alırız.
  • ford fusionda karar kıldım bakalım hayırlısı...
  • Sayın hocam logan mcv mantıklı gibi.
  • c-max yüklü köy yollarında yere sürüyor;hatta bi tanıdığım satıp connect aldı.. fusion ise çok sert ayarlara sahip,rahatsız; tavsiye etmem.. bence en mantıklısı logan mcv
  • size önerim caddydir 1,9 tdi az yakar çok dengeli ve çoğu arabaya görede yüksektir...
  • Öncelikle ben de senin durumundaydım.Yolu bozuk olan bir köyde 4 sene çalıştım.Ben broadway almıştım ve sürdüğüm yollara göre baya
    ii dayadı.Eğer yollar stabilize bile değilse kesinlikle toros yada brodwayden başka alma derim.
    Çünkü benim araçta aldığımda hiç ses yokken, zamanla konsoldan gelen sesleri söylememe gerek yok, alttan gümbür gümbür ses gelmeye başladı.
    Ama brodwayin alttaki tüm paröalarını değiştirsen 250-300 iş biter.
    Hocam sana tavsiyem eğer yollar stabilize bile değilse kesinlikle ama kesinlikle çok para verme.
    Brodwayde hidrolik bile yok bu yüzden masrafı az olur.Ama yeni nesin araçlarda hidrolik direksiyonu geçtim,
    elktro-servo dikreksiyon sistemleri var ve bunların masrafı 1500 tl yi bulur.Bozuk yollarda kullanılan araçlar direksiyon sistemi değişimi
    mutlaka istiyo.
    Benim sana meslektaşın olarak verebileceğim tavsiyem yollar stabilize olsa bile çok para verme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ben köyde olsam sw toros alır binerdim.O kadar parayı arabaya yatırıp köy yollarında hırpalamaya gerek yok.

Ama illa daha iyi olsun diyorsan şöyle bir şey alabilirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-zafira-2004-siyah-7-kisilik-zafira-1-6-elegance/detay?

aynen katılıyorum

• kartal diyorum.
  • makaslı araçlar sağlam olur ama gayet rahatsız olur stabil yolda,hem de yer yıl muayene ister,vergisi ilk 7yıl düşmez v.s... bence 7 kişilik MCV.. 5 kişiliği zaten ticari fusion hakkında da görüşümü belirttim zaten,asfaltta bile yoruyor sertliği insanı..
  • bencede köy için kartal köydeki iki akrabamda kartal kullanıyor.

her türlü bakım ve onarım maliyetleri de sizi üzmez vergi olarakta makul ayrıca..
  • tamam toros, kartal , brodway iyi köy yolları için de ama onlarda da hiç konfor yok birde o arabalardan sağlam bulmak bayağı zor gibi...
  • nissan navara çok iyi bir seçim olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.