Şimdi Ara

Otomotiv krizi nasıl aşılır? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
0
Favori
11.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sfzb67

Ülkeyi kim kutuplaştırıyor???
    Zillet illet diyenler mi?Kendilerinden olamayanlara her seferinde Fetöcü,terörist,pontus,rum,sisi,bu adiler diyenler mi?

Alıntıları Göster
    Hırsız var, akgezen, çomar, makarnacı, fetönün kucağında, okyanus ötesi, hırsız, yobaz, yallah arabistana, ak it, akmal vs vs diyen kim???

İki taraf da birbirini kutuplaştırıyor diyecekseniz, en azından bunlar başörtüsüz kızlar okula gidemez demiyorlar. Ama sizin ekip başörtülü kızlar üniversiteye gidemez dedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: naten

Dostum 2019 Mart Euronews haberi verilerine göre Türkiye kişi başı araç sahibi olma oranında Avrupa’nın en kötü sıralarında. 1000 kişiye 140 civarı araç düşüyor. Batı Avrupa ülkelerinde bu rakam 500 üzerinde. Bizde %14 olan araç sahipliği oranı AB ortalaması %51. Araç yaş ortalamasında da çok kötü durumdayız. Yani sahip olunan araçlarında yaşları epey yukarı. Senin sokakta gördüğün lüks araç sayısı 1-2 ise ortalama bir Avrupa ülkesinde en az 7-8 dir. Yaşları da daha gençtir.
    https://tr.euronews.com/2019/12/30/turkiye-de-100-kisiye-dusen-arac-say-s-28-ab-de-ise-51

Bizdeki otomobil fiyatlarına göre yine de çok iyi satıldı bu zamana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vergilerin düşmesi lazım, ÖTV illetinin kalkması lazım. Bunlar ticarete fayda değil tamamen zarar getiren şeyler..
  • Peki bu sektörde çalışan direk ve yan sanayiler ile yüzbinlerce insan ne olacak,evine alıp bakacakmısın ki bende ekmeğimi otomotiv yan sanayisinde çalışarak kazanıyorum.
    Ne güzel yazıyorsun batsınlar,yansınlar diye ama inşallah sen batarsın ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 8 Temmuz 2019; 21:3:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Peki bu sektörde çalışan direk ve yan sanayiler ile yüzbinlerce insan ne olacak,evine alıp bakacakmısın ki bende ekmeğimi otomotiv yan sanayisinde çalışarak kazanıyorum.
    Ne güzel yazıyorsun batsınlar,yansınlar diye ama inşallah sen batarsın ne diyeyim
    Boş konuşma kardeşim ya saçma sapan düşüncelerinde boğul snaa bir şey diyen oldu mu?

Senin yan sanayine laf eden oldu mu?

Aracı çakallar kanımızı emsinler sende ben yan sanayiiciyim diye övün.

Beddua etme ters teper ben sana dua ediceğim inşallah düzelir normal insan olursun.Hiç umudum yok ama inşallah düzelirsin.

Ulan deliler evi gibi site coşup coşup bize sataşmayın bak yazık edersiniz kendinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet bir iki ay daha almazsa belki ötvsiz araba alabileceğimiz günler görürüz.
  • Tek yolu var, hanelerin kazançlarını artırmak
  • Simdi bisey diycem otomotiv sektorune ayip olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir daha Akp'ye oy verirsem en adiyim 2 sneedir batırdı beni
  • kamu tüm araçlarını( mümkün olan-kiralık filo vs) elden çıkarsın, sonra yeniden 0 araç kiralasın hem 2. el piyasası hem ikinci el piyasası hareketlenir. tabiki sonra bu transfer harcamasını nasıl finanse ederiz kaçılamayan vergilerden benzin, mtv, harç pulu,gelir vergisi, kdv. ötv orta sınıf ağlar gözleri yaşlı alt-alt orta sınıf keyfini sürer
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.