Şimdi Ara

OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
17.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ahahaha :) Fikirleri çabuk değişen bir insanım :)

Doğrusu arabalara, sanayiye, üretime merakım ilgim halen var fakat biliyorsunuz ülkemiz ara eleman ülkesi olduğu için mühendis olup imza atıp, satış yapacağıma ( gerçekten mühendislik yapanları ayrı tutuyorum ), ülkenin en iyi üniversitesinde (bence) 3. yabancı dili zorunlu olan sosyal bir bölümü tercih ettim. Paraya bu şekilde daha kolay ulaşabileceğimi düşündüm. Yanlış anlaşılmasın, para benim için amaç değil; sadece ideallerimi, hayallerimi, isteklerimi gerçekleştirebilmem için sadece araç olarak kullanacağım bir nesne sadece. Tabii bu süreçte çok farklı şeyler de oldu velhasıl kelam şimdi hazırlığı geçememiş bir boğaziçi-intt öğrencisiyim ;)
  • hayırlısı olsun hocam. hayatın kimi ne zaman nereye getireceği belli olmaz.

Başarılar
  • ekşici velet kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ;)
  • merhaba dostum bende otomotiv mühendisliği okumak istiyorum mezun olmadım ama yaptığım araştırmalar var Kocaeli üniversitesi diğerlerine göre daha iyi hem oradan mezun olunca oradaki araba fabrikalarında stajda yapabilirsin
  • :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witch06_20 -- 28 Aralık 2019; 0:32:11 >
  • Selamlar aradan 3 yıl geçmiş :) öncelikle 12. Sınıf öğrencisiyim ve otomotiv mühendisliği için sınava hazırlanıyorum. Konuşmalarınızı merakla okudum. Başta konu sahibi olmak üzere herkesin şu an neler yaptığını çok merak ediyorum. Ve sizden yardım istiyorum. Yurtdışında çalışıp yaşamak için hangi üniversiteye gitmeliyim nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.