Şimdi Ara

Otomotivde dev buluş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abavf

Almanların Bosch u varsa ülkemizin de Maliye Bakanlığı var.

Sen tüketimi %30 düşürürsen bizim maliye de vergi azalmasın diye %30 güncelleme yapar. TL olarak tüketim değişmez.

güzel tespit....
  • bosch ne diyorsa yapar... tebrik ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayum

size bir bomba da benden, bu yeni teknoloji VW grubu için yapılıyor sonrasında mercedeslerde kullanılacak.

Hatta daha iyi bir haber: GOLF VII'de yeni enjektör sistemi kullanılacak.

not : anti vw ciler için kötü haber.
  • İlk başta girerken düşündüğüm: Karadenizli emekli öğretmenin müthiş buluşu!!!!!
    herzamanki gibi çöp bir haber bekliyordum. ama taktir ettim. Umarım yakında araçlarımızda bu teknolojiyi kullanırız.
  • Haber içeriğinde ne var ki hani.Yaptık ta yaptık.Nerde hani?
  • iyi bir haber. bekleyip görmek lazım.
  • iyi güelde hani nerde test 5.5 yakacakmış. hangi araç hangi motor yakacak.saçma sapan haberler. efendim şu kodlu motorla şu model araçla test ettik sonuçlar grafikte olmalıydı haber. bu reklamdan başka bişi değil.
  • Bosch işler kovalıyor hadi bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

İlk başta girerken düşündüğüm: Karadenizli emekli öğretmenin müthiş buluşu!!!!!
    herzamanki gibi çöp bir haber bekliyordum. ama taktir ettim. Umarım yakında araçlarımızda bu teknolojiyi kullanırız.

+1 aynen
  • O değil de şimdi bizim Maliye Bakanımız Bosch'tan önce davranır, "Nasılsa %30 tasarruf ediyorsunuz!" der ve o %30'u şimdiden almaya kalkarsa...

Bosch yatırımdan vazgeçebilir mi dersiniz?
  • Adanalı bir usta gene napmış diye girdim.
  • dizel yine öne geçmiş olacak yinede güzel bir buluş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Sen tüketimi %30 düşürürsen bizim maliye de vergi azalmasın diye %30 güncelleme yapar. TL olarak tüketim değişmez.

güzel tespit....

Aynen
  • quote:

Bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayum

size bir bomba da benden, bu yeni teknoloji VW grubu için yapılıyor sonrasında mercedeslerde kullanılacak.

Hatta daha iyi bir haber: GOLF VII'de yeni enjektör sistemi kullanılacak.

Bu sistemin tam olarak detaylarını bilen var mı? Bilen varsa anlatabilirse güzel olur.
  • zaten 5.5 e yakın tüketimler var. bunun neresi heyecan veriyor ki. 4 litre dese dizelde 2.5 dese bekleyelim deriz. ancak öyle büyük farklar yok. yesi sistemlere göre %30 fark yok. %10 ancak vardır. o da dedikleri olursa.
  • Benim İbiza 1.2 Tsi Dsg zaten 5.5 yakıyor, bana yeni birşeyle gelin...

Anti VW cileri bekliyorum, hadi DSG ısınıyor falan deyin.

Bu akşam iftar sonrası arkadaşlara vitesi Sporta alıp bir demonstrasyon yaptım, ağızları açık kaldı. Demekki araç Polo GTi olsa nele olurdu neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

Küçük bir keraat cetveli hesabı ile polo bluemotion 2.2 l/100 km yakması lazım

Polo bluemotion dizel olduğu için o hesap yatar
  • bosch bunu yapacak yüzde 30 devlet çat yüzde 5 çat 6 çat 3 çat 4 daha küt 5 daha kaşla göz arası 6 daha gece uyurken 3 daha sabah radyoda 5 daha Havadan 3 daha etti sana yüzde 40 bir Türkiye gibi vergi ülkesinde yaşarken yüzde 30 kar ederken yüzde 10 montaj ederler bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombilerdeki yüzde 110 verimlilik olayı geldi aklıma. %30 daha düşük tüketimi neye göre baz almışlar misal hitler motoru mu. rakamlar abartılı

mercedes diesotto motorları kullanmaya başlayacak. belki bosch'un bu teknolojisiyle ilgisi vardır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.