Şimdi Ara

Otopark.com And Mehmet Çetin Ayriliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
27.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tosun911

And çok detaylı teknik bilgilerle inceleme yapmasa da çok hoş ve kaliteli bir üslubu vardı.

Hocam siz veya baska birisi bilir mi acaba? SDN den bi elemani otopark a dahil etmislerdi? Onun akibeti ne oldu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam SDN den gelen Hakki Alkana ne oldu bilginkz var mi?

• Sirf and icin izliyodum. Artık izlenmez. Geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun diyelim. Ara sıra izlerdim videolarini. Tek eleştirim biraz fazla uzatiyordu konuyu, ama iyilerdi. Dağılmaları iyi olmadı.

• Sinan'ın yerinde olsam ekibe yeniden Muhip'i Murat'ı toplardım. :D

• Tam da takip ettiğiniz youtube kanalları konusunda Otopark Kurtlar Vadisi gibi oldu demiştim daha beter olmuş...

• And i takip etmeyi seviyordum, yolu açık olsun.

• artık göbek atarsınız kan davalı sevmeyenleri çılgınca sabahlara kadar sekiz partileri düzenler hazzın doruklarına ulaşır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onu bilmiyorum ben.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Kıyaslamak için sayılara gerek yok, ne dedim?

Hitap ettiği kitle genç ve populist,

Bu ne demek ?

Eskisi gibi rahatça araba alamamak demek.

Sürekli değişen yüzler iki lafı bir araya getiremeyen kabaklar ve artık bilinen yüzlerin ayrılması, top gear turkiye nin geri alınması.

Söndü denir buna.

Mantıklı mı ? Oldu mu ?

• Balon yorumlarla aldıkları hyundai bile araç vermez herhalde artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 13 Şubat 2017; 0:19:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Sinan'ın yerinde olsam ekibe yeniden Muhip'i Murat'ı toplardım. :D

Hocam testlere arada arda falan değişik bazi adamlar çıkıyordu onlarda ayrıldı mı

• Bazı insanların çekememesi doğal. Çünkü iyiye iyi, kötüye kötü dediler. Fanboy'ların pek hoşuna gidecek şeyler değil tabi bunlar.

Focus rs ile pistte kaza yaptı adam. Hayatında piste çıkmamış, belki de 150-200 hp den güçlü araba kullanmamış insanlar tarafından azarlandı buralarda. Bizde her önüne gelen çok bilir, ona buna ahkam keser. İşlek bir semtte gezerken arabaların modellerini inceleyin. Hiç arabadan anlıyormuşuz gibi görünüyor muyuz acaba ? Lakin her birinin sahibine sorun. %80 ihtimalle arabadan anladığını iddia edecektir.

Ben çoğu insana otomotiv kültürü kattıklarına inanıyorum. Sadece iç mekana fazla takılıyorlar gibi geliyordu. Kişisel tercih tabi, saygı duyarım. Ben daha ziyade yürüyenle ilgili oluyorum mesela, o yüzden testlerini izlerken ileriye aldığım zamanlar olmuştur.

Son olarak, inanın diğer kanalları izlerken dayanamıyorum. Samimiyetsizliklerine katlanamıyorum. Adamlar koca videoda arabanın eksiklerini çok az veriyor. Onda da suratından okunuyor "acaba nasıl dersem firma bana kızmaz da tekrar araba verir" ifadesi. Gazlarken bile sahteler.

• And gerçek bir otomobil aşığı. Bunu otomobilin içindeyken bakışından anlatışından anlıyorduk. Hani iş için değil de keyfine yapıyormuş gibiydi, heyecanlıydı. O M5 videosu neydi öyle. Can sıkıldıkça bakardın. Sinan'la ilk başladıklarındaki gece incelemeleri samimi sohbetleri.

Ama iste onların suçu değil. Sektör kendisini öven reklam yapana prim veriyor, lansmana çağırıyor, otellerde ağırlıyor, sponsor oluyor. Şimdi bakıyorum ınstagramda yemek yiyen yemekleri yorumlayan bir adam var bütün yeni araç lansmanına çağırılmış, internetten okuduğu seyleri paylaşıyor. Sinan, and gibi araba aşığı adamlar yok. Onlar da ne yapsın kurumsallaşma (!) rüzgarına yanı sektörün istediği tipe girmek zorunda kaldılar.

Ben hep destekledim otoparkı hala da desteklerim. Neden mi? Gerçekten büyük bir firma olup (yurtdışındaki top gear benzeri) millet nolur bizim arabamizi inceleyin kıvamına geldiklerinde o en başlardaki samimiyete döneceklerini düşünüyordum. Desteklemeye devam.

Yolun açık olsun otopark!

• Seneyede Sinan gider.

• And'ın orjinal anlatımı ile izleniyordu testler.Sinan Koç'u izlemek için de çok istekli olmayacağım aşikardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentul

And'ın orjinal anlatımı ile izleniyordu testler.Sinan Koç'u izlemek için de çok istekli olmayacağım aşikardır.

Yav arkadaslar Hakki Alkani merak ettim ben. O konuda bilgisi olan yok mu?

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Malumatım yok.

• Sözleşme yapmışlardı hatta. Ben de merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

Sözleşme yapmışlardı hatta. Ben de merak ettim

Hocam o sozlesme olayi olali da 2 ay oldu. Hic bi bilgi vs. De paylasilmadi ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.