Şimdi Ara

otopark kedi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam kediyi bi kontrol edin şerafettin olmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sileceklerin üstüne çişini yapan kedi gördüm,kendi gözlerimle
    (affedersiniz)
  • mıcırlı bir yola girdiğinde 10 sene boyunca kedilerin aracına verebileceği zararın daha fazlasını 10 dakikada aracında görebilirsin, bu yüzden kedilerin olası zararlarını çok umursama, en fazla pati izleri olur o kadar
  • benim arabanın müdavimi olan bir tosun var. bazen çamurlu patileriyle kaputun üstünden ön cam ve tavana kadar çıkıp iz bırakıyor

motora girmediğine şükrediyorum. biraz iz bırakmış, kılcal çizik yapmış kafama takmam canı sağolsun. zaten bir kaç kez dikkatli baktım çizmiyor arabayı sadece iz yapıyor. silince geçecek şeyler işte. bunun için kafanızı yorduğunuza değmez. bırakın takılsınlar.
  • Cizdigine ben sahit olmadim ama cizseler dahi arabamin kaputunun cizilmesi, bir kedinin isinmasindan daha onemli degil. Ben hic sorun etmiyorum.

• Kedi de dert mi bizim sokakta eski arabamın tavandan ön cam kaput aşağı kayan çocuklar vardı. Annem kovmuş çocukları

• Kediler daha çok koyu renkli arabaları tercih ediyor galiba. Ben öyle gözlemledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal human kullanıcısına yanıt
    renkle pek alakalı değil de daha çok yaşlı kediler yapıyor bu hareketi daha genç ve çevik olanlar karnı toksa bir ağaca tüner veyahut duvar üzerinde oturur. yaşlı kedilerin hareketleri yavaşladığı için arabaların üzerine çıkmak nispeten daha kolay. fazla efor sarfetmeden çıkabiliyorlar. bu hareketi yapmalarının sebebi kendilerini güvende hissetmek. arabanın üzerine çıkarak başı boş köpeklerden ve diğer kedilerin bölge kavgalarından uzak kalıyorlar. bir nevi sığınıyorlar işte.
  • Soğuk havalarda aracın kaputu sıcak olduğu için geliyorlardır.Yaz mevsiminde gelmeyeceklerdir.

Bırakın hayvanlar da yaşamaya çalışsınlar.
  • Kediler motor selelerine cok zarar verdikleri icin bu is icin ozel spreyler var.

• Senin araba şu mu yoksa
  • yine kediymiş seninki, bizim otoparkta kapı açma özürlü komşular var. arabamın kaportası ezik doldu. ben özellikle dikkat ederek açardım da bakıyorum millet dikkat etmiyor, bende etmiyorum artık.
  • Araba siyah güneşte vurunca ısınmak için çıkmıştı hoşuma gitti kedi sonuçta fotoğrafını çektim ertesi gün bir baktım çizmiş canı sağolsun pastayla gecer derin cizmemis. Kapımı çizen 2 ayaklı hayvanlar var kedi cizmis cokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzayMekiğineKafaAtanKedi -- 23 Şubat 2017; 19:15:46 >

• UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Hocam o nasıl kedi öyle; mahallenin Kabadayısı gibi

• UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    Bir iki defa deil sürekli olunca insanın canı sıkılıyor...yani pasta cila yapsan bile ertesi gun tekrar çıkacaklar ...o yuzden hayvanlara zarar vermeden çözüm arıyorum..

• Agorian kullanıcısına yanıt
    Onlarda gecici yani 12 saatte bir tekrar sıkmak gerekiyor...

• bigen B kullanıcısına yanıt
    Küçüklüğünü bilirim bayağı yaşlı ve dişi

• benm arabada kapalı otoparkta duruyo otoparkta 10 tane araba var gıdıyo kedı bnm arabanın ustunde cok begendı sanırım

bir yandan da iyi aslında fare falan geldıgınde kedıler nöbetçi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.