Şimdi Ara

otopark kedi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracımdaki kedi çizikleri artık rahatsız edici boyutlara ulaştı...Ne yaptıysam kedileri otoparktan uzaklaştıramadım (naftalin, kara biber vs..)...Kedileri zarar vermeden uzaklaştırmak için ultrasonik ses yayan cihazlar var...Bunların araç için olanı var mı (aküye bağlanan cinsi vs)...daha önce kullanıp yardımcı olabilecek olan var sa çok memnun olurum...

• dün yolda 2 kedi gördüm bakmaz olaydım utandım vallamart ayıda geliyo bunlar iyice azıttı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir daha kedi lafı duymak istemiyorum.Sabah saatleriydi araçıma binmek üzere dışarı çıktım birde ne göreyim kediler araçın üstünde çiftleşiyor ! başka yapacak yermi bulamamışlar namussuzlar anlamadım valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bir daha kedi lafı duymak istemiyorum.Sabah saatleriydi araçıma binmek üzere dışarı çıktım birde ne göreyim kediler araçın üstünde çiftleşiyor ! başka yapacak yermi bulamamışlar namussuzlar anlamadım valla.

rahatsız etmeseydin. 3 çocuk yapıp agi lerini arttırıyolarortalık suriyelileremi kalsın

• Bu konuda tavsiyesi olan daha once kedi savar kullanan var mi arkadaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: legolass2706

Bu konuda tavsiyesi olan daha once kedi savar kullanan var mi arkadaslar ?

ne kıymetli araban varmış. ufacık hayvan ne zarar verebilir ki? sen arabanı kedilerden değil, iki ayaklı hayvanlardan koru. ve o kedilere zarar verip canlarını acıtırsan, allah sana daha fazla bela verir. ne olduğunu anlamazsın bile. hayvanları rahat bırak.
  • Kedi arabayı nasıl çizebilir? Aracınız tenteli mi? Kediler sadece tırnaklarını geçirebildiği yüzeyi tırmalar, kaportayı bir kedinin çizmesi imkansız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amacim hayvanlara zarar vermek degil elbette...sadece girmesini istemediginiz yerden uzak tutmak...bu amacla yapilan ses cihazlari var...nasil ki gürültülü ortamdan insanlar uzaklasma geregi duyuyorsa onlarda ayni...sadece boyle.birsey kullanan var mi merak ettim...

• legolass2706 L kullanıcısına yanıt
    Günü kurtarmaya calisiyor hepsi napsın sirkeli su denedinizmi kediler sirke kokusunu hic sevmezler.

• bizim apartmanın deposunda kedi var her sabah akşam işte belli saatlerde miavlıyor apartman yöneticisi bi kapıyı yaptırırsa sorun olmuyacak
  • kediler hıyardan korkuyor galiba, kaputa bir tane hıyar koyun bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Kedi arabayı nasıl çizebilir? Aracınız tenteli mi? Kediler sadece tırnaklarını geçirebildiği yüzeyi tırmalar, kaportayı bir kedinin çizmesi imkansız.

Oyle bir ciziyorlar ki :)

Kaput ustunde uykudan uyanip gerilirken o tirnaklariyla kaputu ciziyor valla gormesem inanmazdim :)

Ileri geri yapiyor tirnaklarini torpuler gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

kediler hıyardan korkuyor galiba, kaputa bir tane hıyar koyun bakalım ne olacak.

• Karda kışta sıcak yerler arıyorlar. Büyütmeyin aşırı zarar vermiyorlarsa.

• arabaya zarar gelecekse kediden gelsin anasını satayım. Toz toprak rüzgar yağmur kar vuran kıran tüküren gözünüze batmıyo zavallı hayvan çiziyomuş ona gözünüz batıyo
  • Elma sirkesinden birkaç damla ön cama dökün ve silecekleri çalıştırmadan nemli bir bezle tüm cama yayın
    Her yağıştan sonra bunu tekrarlayın
  • Aktar a gidin kedi yağı var lastiklere sürün biraz bidaha o bolgeye kedi gelmez. Zarar da asla vermez. Bitkisel bi yağ.

• sürekli tırnakları dışarda gezmiyorki kediler nesi çizsin
  • Sizde şeffaf koruma kaplattırın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

sürekli tırnakları dışarda gezmiyorki kediler nesi çizsin

Kedi anatomisinde arka bacak aşil tendonu gerildiği zaman veya ayak patisinin tam ortasına bastırıldığında tırnaklar otomatik dışarı çıkar.
    Arabanın üzerine çıkmaya niyetli kedi bunun için tırmanışa geçtiğinde refleks olarak tüm tırnakları açılır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.