Bildirim
Otoparkta kaza yapınca sigorta geçersiz mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kasko varsa her şekilde karşılanır,yol veya otopark farketmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 17 Nisan 2013; 22:47:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cruise06
Kasko varsa her şekilde karşılanır,yol veya oropark farketmez.
Artık olan oldu.Tahmini ne kadar sürede belli olur ? -
kaskoda otopark ayrımı olmaz hocam siz tutanagınızla servise gidin eksper gelip bakar gerisi rutin yapılır
bir problem olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: antuaRri
quote:
Orijinalden alıntı: cruise06
Kasko varsa her şekilde karşılanır,yol veya oropark farketmez.
Artık olan oldu.Tahmini ne kadar sürede belli olur ?
Aracı servise götürüp işlemleri başlatırsınız,onay geldiği zaman tamir edilip teslim edilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: antuaRri
Okulun Otoparkında aracıma vurdular.Bugün tutanak falan tuttuk.Ancak bana otoparkta trafik sigortasının işe yaramayacağını bu yüzden kaskonun da ödeme yapmayacağını bir arkadaşım söyledi.Böyle bir şey var mı ?Tutanağı da karşı tarafa dememe rağmen öyle tutmadılar.
arama yapmak bedava
http://forum.donanimhaber.com/m_63017073/tm.htm
http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1202953/hur-sigorta-site-icindeki-kazanin-hasarini-karsilamiyorlar
daha başka örnekler bulabilirsiniz. özellikle ilk konuya bakarsanız ödeme yapan da var yapmayan da sigorta şirketinin niyeti önemli diyorum ben.
-
okul içerisi karayolu olmadığı için sigorta şirketi ödeme yapmayabilir. Siz kazada kusurlu değilseniz ve sigorta şirketi de ödeme yapmıyorsa hasar kaskonuzdan karşılanacak yok yere hasarsızlık indiriminiz yanacak. Bu durumda kusur durumuna göre hasarınızı size çarpan kişiden talep edeceksiniz. -
Kısaca;
Trafik sigortası ödeme yapmaz
Kasko ödeme yapar. -
Hasarsizlik indirimimin bozulmamasını istiyorum. Ne yapmam gerekecek sigorta karşılamazsa otomatik olarak benim kaskom mu kullanilacak? Carpan bayanin sigortacasina sordular öyle birşey olmadığını söyledi.O kadar da dedim, al başına bela şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl ödeme yapmaz? ben hastanenin otoparkında elektrik direği indirdim çatır çatır ödedi benim sigorta? -
Trafik sigortası kara yolunda gerçekleşen olaylarda devreye girer.Yani kaza olan yerin yol olması şartı vardır.Yol değilse ödeme yapmaz.Otoparklar yol değildir.Böyle durumlarda ya kasko yada vatandaşın vicdanı devreye girer. -
Karşı tarafın sigortası ödemez ise (trafik sigorta kapsamında olmayan bir durum ise), kaskonuz karşı tarafdan doğrudan tahsil eder parayı.. Sizin korkmanız gerekn bir durum yok fakat kaçda kaç suçlu olduğu ve olduğunuz önemli..
Zaten servisler bildiğim kadarıyla önce kaskonuzdan alıyor parayı sizinde beklememeniz için, sonra sizin kaskonuz karşı tarafın sigortasından temin ediyor bu parayı.. Yinede üstüne düşüp takip etmeniz lazım.. -
karayolları trafik kanunun 2. maddesinde bulunan kamuya açık bağlantısı olan otoparkların bu kanunun kapsamına girdiğini belirtmektedir. buna göre ödemeyen sigorta şirketinden para çatır çatır alınır. -
geçen sene benim aracıma da okulun otoparkında vurdular. tutanak tuttuk. karşı tarafın trafik sigortası kaşıladı hasarı. sorun olmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X