quote:Orijinalden alıntı: B.C.G o değilde. siz 2 erkeği alan oldumu ya ? tinerci tipi gibi zaten arkadaşın korkulur 4 erkegiz. o tinerci gibi dedigin arkadas standart boyutlarda ama biz biraz uzunuz falan. fakat yinede alanlar aldı valla karı bile aldı bizi.
quote:Orijinalden alıntı: B.C.G o değilde. siz 2 erkeği alan oldumu ya ? tinerci tipi gibi zaten arkadaşın korkulur nasıl da anladın tinerci tipi olduğunu
quote:Orijinalden alıntı: ilker322 Şirinceye gittiniz mi? gittik bol resim var. 4dakikada sarabı bitirdim 1 saat sonra kustum ne varsa.. rezil oldum
quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: Ch4ylak fotoğraf makinen güzelmiş marka model ? fotograf makinesi degil cep telefonu Sony Ericsson Satio Şakacı çocuk Haftaya nereye yolculuk
quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: Ch4ylak fotoğraf makinen güzelmiş marka model ? fotograf makinesi degil cep telefonu Sony Ericsson Satio Şakacı çocuk Haftaya nereye yolculuk haftaya yok ama yarın aksam izmire ailemin yanına kacıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: Ch4ylak fotoğraf makinen güzelmiş marka model ? fotograf makinesi degil cep telefonu Sony Ericsson Satio Şakacı çocuk Haftaya nereye yolculuk haftaya yok ama yarın aksam izmire ailemin yanına kacıyorum Ooo iisin otoStop ( arabadur - ne saçma bişey ) mu çekcen yine
quote:Orijinalden alıntı: _NecroKINGS_ tekrar gelirseniz tefenni yede ugrayin nerede orası tam olarak?
quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: yunuss.10 quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: Ch4ylak fotoğraf makinen güzelmiş marka model ? fotograf makinesi degil cep telefonu Sony Ericsson Satio Şakacı çocuk Haftaya nereye yolculuk haftaya yok ama yarın aksam izmire ailemin yanına kacıyorum Ooo iisin otoStop ( arabadur - ne saçma bişey ) mu çekcen yine yok bu sefer pamukkale turizm ile gidicem
quote:Orijinalden alıntı: Satriykon Göremedim kanka damlaları kapattım hemen. Freestylemi işedi arkadaşın? hemde ne freestyle
quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: _NecroKINGS_ tekrar gelirseniz tefenni yede ugrayin nerede orası tam olarak? Yolda kaldığınız sapaktan burdur tarafına doğru devam edip bir başka antalya yoluna çıkabileceğiniz yolun olduğu güzel ilçe
quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ Ah Eray sen yokmusun sen geliyim oraya takılcaz zaten İstanbula geldin mi beklerim mutlaka
quote:Orijinalden alıntı: Barış Can quote:Orijinalden alıntı: Eray89 quote:Orijinalden alıntı: _NecroKINGS_ tekrar gelirseniz tefenni yede ugrayin nerede orası tam olarak? Yolda kaldığınız sapaktan burdur tarafına doğru devam edip bir başka antalya yoluna çıkabileceğiniz yolun olduğu güzel ilçe evet cavdiri gectikten sonra 25 km ilerde guzel,tarihi ve barutlu suyu vardir mutlaka gormelisin derim benim memleketi