Şimdi Ara

Otoyollarda Hız Limiti Artıyor. Resmi açıklama geldi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelica

Ortalama hiz muhabbetinden ceza yiyen var mi ki? Arkadas 160 in altina inmiyor daha bir tane ceza gelmedi.
    Kardeşim postacı, sene sonunda toplu geliyor o cezalar dağıtıyoruz diyor. ben de dedim geçen bir iki sefer 200+ hızlar denedim otobanda, o arada tabi toplamda da erken gitmiş oluyorum. sene sonunda gelir dedi ceza.
  • 140 kilometre en üst limit sağlayabilme imkanına sahip olma yönünde bir değerlendirmemiz var
  • Sırf otoban değil bazı yollarda da güncelleme yapmaları gerekiyor. 90 ile giderken bir anda 50 düşürüyor buda sıkıntı yaratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Gerçektne güzel haber ama sorun hız değil sorun sol şeritte aynasına bakmadan 90 ile giden tip.

Bu sadece otobanda değil şehiriçinde de böyle. Adam soldan gidiyor arkasında ne oluyor umrunda değil. 46/2-D'den ceza yazılsa keşke.
    İtalya'da paralı yola girdiğimizde 5 şerit mevcut, her 500 m mesafede şeritlerin üzerinde elektronik hız tabelası vardı, 2.şeritteki min. hız 140 km yazıyordu, trafiğin yoğunluğuna göre hızları merkez otomatik olarak ayarlıyormuş, kaza yaparız diye korkudan 3.şeride geçemedik, o şeridin süratinin altında araç kullanmak yasak, adam arkadan gelip vurursa yavaş giden mesul oluyor.

dubai merkez ile abu dhabi merkezi bağlayan 7 şeritli yolun hızını da 100 den 90 a düşürmüşler
  • Arkadaşlar bu Ankara’daki 82’ler ceza kesiyor mu bilen var mı? Çünkü epeydir 82 ışığı sönük durumda merak ettim. Bilen bilir maalesef bu 82’ler trafiğin akışını berbat etmekten başka bir halta yaramıyor. İnsanlar 82+8=90’a kadar sınırı olan yerde 60’a düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol bitmiyor o hızlarla, kendiler 260 la gidiyor bir yerden bir yere tabi ne fark edecek ki...
  • AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    İzmir Çeşme otobanında 2 hafta önce korkudan 115 sabit gittim içim şişti. millet yanımdan sinek gibi geçip gitti 😳😳

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.