Şimdi Ara

OTP Orta koridor şampiyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Platin IV bitirdim smurf kasmaya karar verdim hesabimda surekli ayni heroyu oynayacagim.Tasima kapasitesi yuksek olan koridor safasi guclu bir hero ariyorum aklimda syndra,cassiopeia,twisted fate,katarina var.Twisted fate yi oynamayi cok istiyorum sanirim kart sayma diye bir olay varmis bana anlatirmisiniz ?Sadece Vel'koz Xerath spamleyerek ciktim bu arada.

• Kart sayma hakkında sürüyle dedikkodu var bende random bir olay.Bence Taliyah yada Ahri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

Kart sayma hakkında sürüyle dedikkodu var bende random bir olay.Bence Taliyah yada Ahri

Bilmiyorum bir arkadasim istedigin karti secmek icin bir taktik var demisti.Hocam ahri su oyunda zevk alamadigim tek sampiyon.Taliyah ise kaslarindan kaybetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrinth78 -- 23 Ocak 2017; 13:59:23 >
  • Ben sırayla sayıyo diye biliyorum ama emin değilim bu arada ahri sevilmez mi :)

Benim önerim velkoz, mobilite hariç herşey var
  • ryze orianna
  • sol, tf, gp, corki, syndra, lb, ori
  • varus,jhin,corki free win.

mid jhin çok iyi oluyor. karşındaki mid laner ahri,kata,syndra vs roama gidiyor sen ise dragona kadar yürüyüp ultiye basıyorsun roam atan adamdan daha çok iş yapmış oluyorsun sonra iki adım geriye gel farma devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 23 Ocak 2017; 14:58:21 >
  • Orianna.
  • Zevk açısından Katarina çok iyidir. Hem çok da güçlü. Oynamayı becerebilirsem ben de şampiyon havuzuma güçlü bir alternatif eklemiş olacağım.
  • ap nasus
  • kimse dememiş ama viktor viktor viktor.

Çizip adcye tek atmak kadar zevk veren bisey yok q atıp kitelamak w ulti genel olarak char çok zevkli.

Başkada TF derim tam soloq champ ama dikkatli oynanması gerekiyor. Kart çekmek pratik işi tahminim 30 maça alışırsin.
  • lb tf ahri corki
  • DürümYiyenSolucan kullanıcısına yanıt
    Değneği ileri seviye yapıp minyon dalgasına e atarken cossssss yapıyor ya o zevk anlatılmaz yaşanır
  • Azir baba
  • Apdoya özen corki oyna.
  • Anivia anivia anivia söyleyeceklerim bu kadar
  • niteliksiz eleman kullanıcısına yanıt
    Bu aralar anivia oynuyorum. Birşey farkettim adamın altına R açıp E atınca 2 kat hasar atmıyor. Anivia değiştimi ?
  • Evet hocam sanırsam 6.23 de değişmişti şu an daha zor oynaması eskiye göre
  • niteliksiz eleman kullanıcısına yanıt
    Şuan gerçekten çok çöp hocam. Q tutturmadığın sürece hero oynanmıyor.
  • TFnin kartları her zaman sıralı, skill açık veya değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.