Şimdi Ara

top-tier üniversite şart mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum başlığın altına hayır mesajları geliyor ama sormak istiyorum sınava sadece 22 de girdim bundan sonra itü ya da ytü okumak için tekrar girmek gereksiz mi

mesela ytü ceng istiyorum diyelim ve bunun için 1-2 yıl çalıştım diyelim ve olmama ihtimali de var ayrıca mevcut üniversite dondurma gibi bir olay var bir de daha ben yolun başındayım çünkü benim için çok büyük bir sosyallik sorunum var ve iradesizim ve hayat tecrübesiz biriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 19 Ekim 2023; 20:40:7 >

• bitsin gitsin diyip yks ye girer miydiniz
  • ea için öyle aga 5k üstü iş yapmaz hukuk hiçbir ünide iş yapmaz say öyle değil lise mezunu elektrikçi iş buluyor
  • Eğer hedeflerin yüksekse, akademik olarak veya kariyer anlamında iyi bir şeyler hedefliyorsan; yurt dışında iyi üniversiteler veya yapay zeka alanında çalışmalar vs, ya da kısaca üniversitenin sadece diplomanın ötesinde bir şeyler vermesini istiyorsan bence top tier çok büyük avantaj sağlar.

Eğer web işi yapan bir şirkette frontend veya backend işi yapayım gibi sadece iş bulmak tarzı hedefler varsa top tier şart değil kesinlikle.

2 sene sınava harcayıp bir de belirsizliğe girmeye değmez, ama mesela paran vardır sıradan okula bedavaya mı gideyim Sabancı'ya para verip mi gideyim arasındasındır. Ben bu durumda aradaki farka kesinlikle değer, vasat eğitimle hayatınıza yazık etmeyin düzgün okula gidin derim. Biraz kişiye bağlı, girdiğiniz yerden çok mutsuz değilseniz değmez. Ayrıca yatay geçiş gibi imkanları da değerlendirmeye bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.