Şimdi Ara

Otterbox kılıfları ve Türkiye'ye kargo hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
5.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu kılıflar günlük kullanım dışında extreme ürünler zaten. Su altında fotograf video çekmek isteyenler yada outdoor kullanmak isteyenler satın alıyor. Otterbox dünya devi bir aksesuar üreticisi. Satılmasa yada talep olmasa üretmezler tabi ki. Şu anda kite yapan birçok arkadaşım güvenle bu kılıfı kullanıyor. Zıpkıncılar, tamirciler, itfaiyeciler ve emniyet personeli. Açık söylemek gerekirse ihtiyacınız varsa bundan iyisi yok ancak suyla , darbeyle işim olmaz derseniz envai çeşit kılıf var.
  • s3 için olan da stoklara girdi. İhtiyacı olan buyursun
    trendbi.com
  • trendbi kullanıcısına yanıt
    haklısınız bu kılıf daha çok doğada deniz kum toz toprak da daha uygun çünkü konuşmada ses problemi yaratabiliyor günlük kullanım için ben defander serisini tercih ederim ,zaten oda mevcut bende su geçirmez modelini de deniz su altı fotoğrafı merakı sebebi ile aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Haziran 2013; 0:11:21 >
  • Samsung Note 2 için Otterbox Defender nereden bulabilirim acaba ???

Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertaras

Samsung Note 2 için Otterbox Defender nereden bulabilirim acaba ???

Yardım ederseniz sevinirim.

burda var ama note yazıyor note 2 ye uyarmı bilmem

http://shop.etatelecom.com/Urun/YAZ-SONU-FIRSATI-OZEL-FIYAT-OtterBox-Defender-Serisi-Samsung-Galaxy-NOTE-Siyah-pmu101.html

• Sadece dayanlıklılık için alacaklara lafım yok ama görüntüsü için veya çok satılıyor güzel yorumlar var diye alacak varsa bu kadar para vermek saçmalık olur.
  • Merhabalar,
    Tecrübemi aktarayım:
    70€ altında sipariş oluşturdum, mal gümrükte kaldı.
    Neden kaldı? çünkü kap yazmasına adamlar bakmasına rağmen telefon zannediyorlar bilginize.
    Gümrüklemek isterseniz ardiye+ordino+gümrükçü masrafı (vekalet,komisyon, vs) yaklaşık 600TL tutuyor.
    İstemezseniz (ki hakkınızdır) iade etmeyi talep edebilirsiniz, bu hususta normalde yurtdışına özel kargoyla göndermeme rağmen çıkan hesap 290$ + kdv.
    Sonuç: Mal imhaya gitti, yazık günah israfın alası hemde doğa kirletiliyor (bir çok kez imha işlemine tanık oldum, hala ilkel yöntemlerle yakıt dökülerek yakılmak suretiyle imha ediliyor, bir de üstüne üstük çevre mühendisleri başında imhadan sorumlular zehirli bir sürü pis gaz atmosferimize karışırken seyrediyorlar)

Öneri: Bir çok yabancı firma gümrük sıkıntısı yüzünden Türkiye'ye direk gönderim yamamaya başlıyor, bunlar iş bilmeyen "hanzoların" (küfür değildir yanlış anlamayınız) distribütörlük girişimi ve milleti dolandırma hikayeleri ile son buluyor.
    Yapılması gereken ebay veya amazon üzerinden almaktır. 70€ geçmez ise ismi ve beyanı bir kenara amazon üzerinden geldiği için pek incelemeye tabi olmuyor.
    sevgiler

• coni139 C kullanıcısına yanıt
    bunlara gerek yok ki artık tr de de satılıyor yukarıda adres de verdim
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Gördüm kardeş,
    fakat belirtmek isterim ki,
    samsung s3,s4
    iphone 4s/5 in dışında başka kılıf yok.
    Fiyatlar uygun isteyen baksın.
    Yani firmanın telefona kimse çıkmıyor adam gibi yanıt alamadım, distribütör ama istediği ürünü getiren distribütör.

sevgiler. @mito1172
  • coni139 C kullanıcısına yanıt
    haklısın fazla çeşit yok ama onlarada hak vermek lazım türkiyede bu tip kılıflar pek sevilmiyor kabaymış görüntüyü bozuyormuş falan filan bu yüzdende talep olursa getiriyorlar bence telefonu bilmem ama siteden bize ulaşına yazarsan çabuk dönüyorlar
  • bazı çeşitleri burada var

http://www.bunlardanistiyorum.com/
  • Bu siteden alışveriş yapan var mı? yada yapılır mı?
    Güvenlik sertifikası doldu diyor :S
    http://shop.etatelecom.com/ayin-firsati-otterbox-commuter-serisi-samsung-galaxy-s3-siyah-pmu9
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

Bu siteden alışveriş yapan var mı? yada yapılır mı?
    http://shop.etatelecom.com/ayin-firsati-otterbox-commuter-serisi-samsung-galaxy-s3-siyah-pmu9

ben yaptım 1 iphone kılıfını değiştirdim başka yerden aldığım halde değiştirdiler 1 günde yollandı. ve 1 kılıf aldım oda 1 günde yollandı hiç sorun yaşamadım gayet güvenli. ama şüphen varsa sanal kart kullan... müşteri hizmetleri de iyi hemen cevap veriyor.

ayrıca tam anlayamadım nerde diyor güvenlik sertifikası doldu? bende hiç öyle bir şey demiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Kasım 2013; 3:06:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

ben yaptım 1 iphone kılıfını değiştirdim başka yerden aldığım halde değiştirdiler 1 günde yollandı. ve 1 kılıf aldım oda 1 günde yollandı hiç sorun yaşamadım gayet güvenli. ama şüphen varsa sanal kart kullan... müşteri hizmetleri de iyi hemen cevap veriyor.

ayrıca tam anlayamadım nerde diyor güvenlik sertifikası doldu? bende hiç öyle bir şey demiyor

Ne zaman alışverişiniz oldu en son?

• quote:

quote:

quote:

03.09.2013

• arkadaşlar telefonumu korumak istiyorum ama kabalaştırmasın diyenlere otterbox 360 clearly protected öneriyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

03.09.2013

Aynı firmanın N11 sitesindeki satışından 30 liraya aldım kılıfı. Teşekkür ederim hızlı gönderdiler :)

• talhagezer kullanıcısına yanıt
    çok iyi almışın ben 50 civarı almıştım. pardon senin samsungmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Kasım 2013; 15:14:05 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.