arkadaşlar piyasadaki alınabilecek kılıfların en iyisi en kullanışlı olanı bence..Hem de görsel açıdan iphone u oldukça zengin ediyor..çok şık bir kılıf..tam koruma sağlayacağından hiç şüphem yok..
Bence çok güzel değil çok çoçuksu gibi duruyor.Marware sport gripler filan daha sade
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
Bence çok güzel değil çok çoçuksu gibi duruyor.Marware sport gripler filan daha sade
Görünce aklıma Grayder yada Buldozer geldi
quote:
Orijinalden alıntı: heLLWeapon
Görünce aklıma Grayder yada Buldozer geldi
Alıntıları Göster
çok çirkin ya iphone u ben kılıfla kullanma taraftarı değilim zarifliği farklı onun bence.7-8 aydır kullanıyorum ve kılıfsız daha tek çizik yok kapakta ve ekranda
quote:
Orijinalden alıntı: Storm_Wind
çok çirkin ya iphone u ben kılıfla kullanma taraftarı değilim zarifliği farklı onun bence.7-8 aydır kullanıyorum ve kılıfsız daha tek çizik yok kapakta ve ekranda
Alıntıları Göster
traktör tekerleğini bilisiniz onun gibi
dağda bayırda denizde kullanma durumund olanlar için elbette ideal bir kılıf ..
ayrıca amazonda bulunan değerinin çok üstünde satılan bir ürün
ortalama piyasa değeri 70-80 usd bildiğim kadarıyla o fiyattan almak mantıklı ..
quote:
Orijinalden alıntı: xendaba
traktör tekerleğini bilisiniz onun gibi
dağda bayırda denizde kullanma durumund olanlar için elbette ideal bir kılıf ..
ayrıca amazonda bulunan değerinin çok üstünde satılan bir ürün
ortalama piyasa değeri 70-80 usd bildiğim kadarıyla o fiyattan almak mantıklı ..
Alıntıları Göster
güzel ama çok kalınlaştırıyor boyutları
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
güzel ama çok kalınlaştırıyor boyutları
Alıntıları Göster
çok kaba görünüyor pek alan olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Clive
çok kaba görünüyor pek alan olmaz
Alıntıları Göster
Çok kaba
quote:
Orijinalden alıntı: visualize
Çok kaba
Alıntıları Göster
Biraz fantastik uçlarda gezinen bir kılıf. Buna benzeyen ama çok daha sade bir kılıf kullanıyorum. Mükemmel olduğunu söyleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: jinxy
Biraz fantastik uçlarda gezinen bir kılıf. Buna benzeyen ama çok daha sade bir kılıf kullanıyorum. Mükemmel olduğunu söyleyebilirim.
Alıntıları Göster
gerçekten en iyi koruyucu kılıf gibi, ama en şık demek için daha çooook kilo vermesi lazım..
quote:
Orijinalden alıntı: ailhan
gerçekten en iyi koruyucu kılıf gibi, ama en şık demek için daha çooook kilo vermesi lazım..
Alıntıları Göster
adam ne modlamış teli be 10 sayfa :D:D:D o şebekenın oraya nazı yazmıs siteyi bizde yapamayızmı yaw
quote:
Orijinalden alıntı: @---B-L-U-K---@
adam ne modlamış teli be 10 sayfa :D:D:D o şebekenın oraya nazı yazmıs siteyi bizde yapamayızmı yaw
Alıntıları Göster
hocam bunu alanın kafayı iice şeyapmak lazım da :D
quote:
Orijinalden alıntı: zifco
hocam bunu alanın kafayı iice şeyapmak lazım da :D
Alıntıları Göster
bu kadar çirkin bi kılıf takıcağıma iphone kullanmam daha iyi. Bu resmen ferrari alıp onu korumak için üstüne şahin tamponları takmayaya benziyor...
he yani deseki su geçirmez kılıf oluyo filan anlarımda yani buna para vermek yersiz...
quote:
Orijinalden alıntı: Sentinal
bu kadar çirkin bi kılıf takıcağıma iphone kullanmam daha iyi. Bu resmen ferrari alıp onu korumak için üstüne şahin tamponları takmayaya benziyor...
he yani deseki su geçirmez kılıf oluyo filan anlarımda yani buna para vermek yersiz...
Alıntıları Göster
laa bu ne bende sandım....hey yarab yaaa.....
quote:
Orijinalden alıntı: Enıac
laa bu ne bende sandım....hey yarab yaaa.....
Alıntıları Göster
Çok kalın ve kaba gözüküyor.Diğer kılıflara göre kıyaslarsak yine kötü bir sonuç elde eder diye düşünüyorum.Bodyguardz daha kullanışlı gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Sentinal
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Sentinal
bu kadar çirkin bi kılıf takıcağıma iphone kullanmam daha iyi.
Kesinlikle Katılıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: frstyl
quote:
Orjinalden alıntı: Sentinal
bu kadar çirkin bi kılıf takıcağıma iphone kullanmam daha iyi.
Kesinlikle Katılıyorum
Alıntıları Göster
şantiyede felan kullanmak için ideal.
quote:
Orijinalden alıntı: X@ndeR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: X@ndeR
banada biraz kaba geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Darksidetr
quote:
Orjinalden alıntı: X@ndeR
banada biraz kaba geldi.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar tema güzelmiş ama , ismi nedir acaba bu temann ?
quote:
Orijinalden alıntı: X@ndeR
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: alpaybursa Arkadaşlar tema güzelmiş ama , ismi nedir acaba bu temann ?
X@ndeR'in bu soruya vereceği muhtelemel cevabı tahmin edebiliyorum: "Şantiye Teması" :):)