Şimdi Ara

OTTOMAN MU TÜRKİYE GERİ DÖNDÜ..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR KISA Bİ ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜK KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ EN KALİTELİ TÜRK SERVERİNİ SİZLERE SUNUYORUZ SERVERİMİZ KAPAMNMADI SADECE BAKIMA ALINDI OTTOMAN MU UZUN VADELİ OLARAK DEVAM EDECEKTİR BÜTÜN MU SEVERLERİ BEKLERİZ SAYGILAR....

Site:Www.OttomanMu.Com

Grand Opening

Date :01.01.2016

Time : 00:00

00:00 UTC +2 (Europe)

Mu Online Server x25 !

Server Information

Version: Season 9 FULL

Experience: 25 Exp

Drops: %30

Bless Bug: Off

Reset Lvl: 400

Max Level: 400

Reset Zen: 1 mil

Reset Points: 500x Point per reset

Points Per Level: 5/7

Maximum Stats: 65000

Max Resets: No Limit

Clear Inventory: No

Clear Skills: No

Clear Stats: Yes

Custom Commands:

/re on, /re off (Turn on/off requests)

/request on, /request off (Turn on/off requests)

/partyleader Name (Changing leader for party)

/move Arena (Teleport to another location)

/warp Arena (Teleport to another location)

/addstr 65000 (Adding Strength Stats)

/addagi 65000 (Adding Agility Stats)

/addvit 65000 (Adding Vitality Stats)

/addene 65000 (Adding Energy Stats)

/addcom 65000 (Adding Command Stats)

/offtrade (Offline trade request using Store)

/offattack (Offline ataccaking system)

/vault 1 (Up to 5 vaults and 5 extended vaults available)

/guildwar GuildName

/battlesoccer GuildName

Webshop Open
    Cash shop: Kits Sets Much More
    Offtrade for Wcoins

Off Attack

Reconnecting System

Sockets +exc: Enabled
    380lvl +exc: Enabled
    Max life: +16

VOTE FOR CREDİTS

• quote:

Orijinalden alıntı: sketokrasi

Bu mesaj silindi.
    hesaplar silinmiş nasıl kaldığın yerden ????
  • Teşekkür Ederiz Hesaplar silindi evet ama tekrar gelenlere büyük ölçüde yardımda bulunuldu kimsenin emeği boşa gitmedi ve gitmiyecekte Ottoman Mu Uzun Vadeli Gelecek Sunan Bir Server Bize güvenen Herkese Burdan birkere Daha Tesekkur Ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofears

Teşekkür Ederiz Hesaplar silindi evet ama tekrar gelenlere büyük ölçüde yardımda bulunuldu kimsenin emeği boşa gitmedi ve gitmiyecekte Ottoman Mu Uzun Vadeli Gelecek Sunan Bir Server Bize güvenen Herkese Burdan birkere Daha Tesekkur Ediyorum...
    inşallah uzun süreli olurda oynun tadı cıkar :)
  • Kesinlikle kardeşim uzun süreli ve hard server kolay mu dan herkes bikti artık zor gerek oda Ottoman mu

• quote:

Kesinlikle kardeşim uzun süreli ve hard server kolay mu dan herkes bikti artık zor gerek oda Ottoman mu
    Neyin nesi bu ? Biraz açıklasaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensari

Neyin nesi bu ? Biraz açıklasaydınız

Alıntıları Göster
    Kardeşim Serverimiz yeni türkiyenin en pahalı ve an sağlam serveri diyebilirim tamamen türk yapımı oynaması zor basit değil ve daha kımse res atmadı eğer düşüncen varsa hemen gelmeni tavsiye ederim oyun içi yardımlarımızda oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeşim Serverimiz yeni türkiyenin en pahalı ve an sağlam serveri diyebilirim tamamen türk yapımı oynaması zor basit değil ve daha kımse res atmadı eğer düşüncen varsa hemen gelmeni tavsiye ederim oyun içi yardımlarımızda oluyor

Alıntıları Göster
    nerde en pahalısı 10dolar la abartma bu kadar ve websitede her link calısmıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefeli6761

nerde en pahalısı 10dolar la abartma bu kadar ve websitede her link calısmıyor :D

Alıntıları Göster
    bu arada oto clınkniye calısmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazici61

bu arada oto clınkniye calısmıyor

Alıntıları Göster
    admın ottoman mu online clıck dosyası calısmıyor haberın olsun bı cozum bul herkes gameden gırıyor oda goruntu cok dusuk 800 600
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazici61

admın ottoman mu online clıck dosyası calısmıyor haberın olsun bı cozum bul herkes gameden gırıyor oda goruntu cok dusuk 800 600

Alıntıları Göster
    Tamam Çözülecek o kardesım
  • quote:

Tamam Çözülecek o kardesım

Alıntıları Göster
    Biraz adam olsaydınız insan olsaydınız başka isimle açardınız ki şuan paylaştıgınız yazı bile bana ait, Neyse ah ile yapılan iş kimsenin yanına kalmaz :) hakkımı helal etmiyorum
    NOT:BEN (OTTOMAN)
  • Ufo gören masum Köylü : )

• Zoruna gitmiş Çoluk Çocuğun Bu Bizim Doğru Yolda Olduğumuzu Gösterir Allahın izniyle Bu Server Hep Ayakta Duracak Sizden Çatlayin Patlayin Ve seyredin Bizi Hadi Başka Konuya Kardes.....

• quote:

Zoruna gitmiş Çoluk Çocuğun Bu Bizim Doğru Yolda Olduğumuzu Gösterir Allahın izniyle Bu Server Hep Ayakta Duracak Sizden Çatlayin Patlayin Ve seyredin Bizi Hadi Başka Konuya Kardes.....
    Lan Ahmet Şempanzesi Ses Etmedim bugune Kadar Sana Benim CAnımı DAha FAzla Sıkma Sağda Solda Da Öyle Gancık Eşşek Gibi Bagırma VArsa Bir Sorunun Skype den Derdini Anlatırsın. Gelelim İsim Konusuna Ulan Domain Benim Tescil BEnim İster Değişirim İster Kullanırım. Server Benim Dosyam Demişsin Lan Lisansı Benim Adıma Olan Birşey Nasıl Senin Oluyor. ddosla Baktın biryere varamıyorsun gelip burdamı camur atıyorsun biraz adam ol çamur atma takdir et server sensizde oluyormuş. zoruna gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.rapsody

Lan Ahmet Şempanzesi Ses Etmedim bugune Kadar Sana Benim CAnımı DAha FAzla Sıkma Sağda Solda Da Öyle Gancık Eşşek Gibi Bagırma VArsa Bir Sorunun Skype den Derdini Anlatırsın. Gelelim İsim Konusuna Ulan Domain Benim Tescil BEnim İster Değişirim İster Kullanırım. Server Benim Dosyam Demişsin Lan Lisansı Benim Adıma Olan Birşey Nasıl Senin Oluyor. ddosla Baktın biryere varamıyorsun gelip burdamı camur atıyorsun biraz adam ol çamur atma takdir et server sensizde oluyormuş. zoruna gitmesin

kardeş ahmet yurt dışında ikamet ettiği için Onun yerine ben vereyim sana SKYPE adresimi Derdin ne ise enimle konuş çözelim bakalım

buyur ekle bekliyorum

Not: Gece online oluyorum bilgin olsun sonra yok cevap vermedin etmedin deme, Bekle beni konuşuruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetoz27

Emekden bahseden onun bunun evladı sizin bile kullandığınız clienti ben editledim benden izin almadan kullanmışsınız lan sizin gibi belden aşağı olan insanlar yüzünden soğudum Mu dan, alın kullanın çok bi halt yiceksiniz sanki
    Şu bilgilerinizide saklayın sonra vermediğiniz emekler boşa çıkmasın (185.81.154.37:port:55999)(185.81.154.37:Port:44405)(185.81.154.37:Port:55901)
    Sizinle uğraşmak bile istemiyorum nasılsa sonunuz belli :)

9999 tane port ismi yaz hic bisi çıkmaz ottoman benim korumam altindadir laf ile gemi yurumez sunucu domain ip hersey ortada her hangi zarar verebilen varsa versin burda sunu bunu edrim demisin.

Hic bir sey edemeyip kuduranlar saglik ocaklarini gidip asilarini vurdursun

• quote:

Orijinalden alıntı: lerenl

quote:

Orijinalden alıntı: by.rapsody

kardeş ahmet yurt dışında ikamet ettiği için Onun yerine ben vereyim sana SKYPE adresimi Derdin ne ise enimle konuş çözelim bakalım

buyur ekle bekliyorum

Not: Gece online oluyorum bilgin olsun sonra yok cevap vermedin etmedin deme, Bekle beni konuşuruz.

Boşversen kardeş bunların hepsi klavye erkeği cevap bile yazmadı skypden bende tenezzül edip de cevaplamadım forumda bunlarla değil uğraşmaya yazdıklarını okuyup vakit kaybetmeye bile değmez :)

• O zmn neden konuyu gelip garip mesajlar atiyorsun elinizden zarar verebilecek bir durum olsa yapacaksiniz ama olmadgi icin boyle satasir sonra muhattap olma falan hadi gidin kum oynayiniz biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

O zmn neden konuyu gelip garip mesajlar atiyorsun elinizden zarar verebilecek bir durum olsa yapacaksiniz ama olmadgi icin boyle satasir sonra muhattap olma falan hadi gidin kum oynayiniz biraz.
    Klavye erkeği olanları goruyoruz ahmet benimde yerim belli varsa .... guvenen varsa öyle delikanlı cıksın gelsin. :) o zaman görelim kim nerede ne erkeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.rapsody -- 13 Ocak 2016; 17:29:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.